KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 3, 2007 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika sa doceka u BG u jednom og Beogradskih kafiica u blizini Tasmajdanskog parka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A gde su slike kad ležimo ispod šanka zapovraćani ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 3, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A gde su slike kad ležimo ispod šanka zapovraćani ??? ;D ;D ;D Šminkeri Cope i Endurac dolaze samo na slikanje i džaba cirku. A kad treba prijatelji da se "saćekaju i ispoštuju brate u potpunosti" onda...evo dolazim samo da isključim bojler i napumpam gume....na tramvaju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi shta da wam kazem osim WELIKO HWALA na docheku koji je definitiwno bio mnooogo weci nego shto smo se nadali ;D Iskreno smo ochekiwali 10 -ak motora .. scena koju smo zatekli na ulasku na pumpu ce definitiwno biti jedan od najupecatljiwijih momenata owe nashe ture.Nadam se da smo kroz nas blog bar malim delom uspeli da prenesemo utiske i situacije koje su nas pratile owih 11000 km u 72 dana puta i da smo pokazali i dokazali da owakwa jedna tura,nije ni malo neizwodljiwa ili nedostizna .. Potrebna je samo wolja i odlucnost .. Takodje se nadam da cemo u buduce i mi zajedno sa wama prawiti swe wishe owakwih docheka ... Posebno bih hteo da zahwalim bjbikers ekipi koja je swojim gestom ( uruchiwanjem shampanjca i kasnije prskanjem istim ;D ) stawila tachku i na prelep nachin obelezila kraj owe nashe ture ... Josh jednom weliko HWALA swima koji ste nas pratili,bili uz nas swo owo wreme,pruzali podrshku .. Hwala shto ste bili uz nas zadnjih 100 km i doweli nas kuci ;D weliki pozdraw - www.nakrilimavetra.com Pa uplasili smo se da ste, posle silnih kilometara, zaboravili gde vam je kuca, pa smo vas "sproveli" da ne biste slucajno produzili do Madjarske! Ko zna sta je sve moglo da vam padne na pamet, a Evropa mala ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 3, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pa uplasili smo se da ste, posle silnih kilometara, zaboravili gde vam je kuca, pa smo vas "sproveli" da ne biste slucajno produzili do Madjarske! Ko zna sta je sve moglo da vam padne na pamet, a Evropa mala ;D Hehe, a usput nas je ozbiljno zagolicao Thessaloníki znak za iskljucenje sa auto puta, ali smo odustali od te varijante da ne ispalimo ljude koji su nas cekali na pumpi! ;D Hvala vam svima sto ste nas iznenadili u tolikom broju i sto ste nam priredili najbolji bajkerski docek na svetu!!! Bilo je to pravo iznenadjenje, jako ste nas obradovali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan BJB ekipi, a i onima koji to nisu, svaka cast na doceku nasih junaka. a vama junaci jedno veliko KLANJANJE u znak postovanja! dobrodosli doma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Mikko čaba ti profi oprema...kad se oči crvene na sve strane ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Mikko čaba ti profi oprema...kad se oči crvene na sve strane ;D ;D Uh, kakva prozivka! Samo fer Gospodo, bez udaraca ispod pojasa ;D Prva Runda, Peki 1 : Mikka 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Mikko čaba ti profi oprema...kad se oči crvene na sve strane ;D ;D Uh, kakva prozivka! Samo fer Gospodo, bez udaraca ispod pojasa ;D Prva Runda, Peki 1 : Mikka 0 Nije ispod pojasa... Right between the eyes... (pun intended) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe ! paaa momci, malo ste se zaje.... ! ;D slikala ona cica sto je sa brankom na fotki, pa mi poslala na mail ! tako da je Prva Runda, Peki 0 : Mikka 1 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan slikala ona cica sto je sa brankom na fotki, pa mi poslala na mail ! Svaka cast, ne da si im doskocio, nego... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan slikala ona cica sto je sa brankom na fotki, pa mi poslala na mail ! Svaka cast, ne da si im doskocio, nego... ;D ;D ;D nego ... ??? 'de si ti drdosu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja tamo sa sve Komom i cekali tebe da se vratis sa snimanja, ali popili svo pivo pa se razisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe ! paaa momci, malo ste se zaje.... ! ;D slikala ona cica sto je sa brankom na fotki, pa mi poslala na mail ! tako da je Prva Runda, Peki 0 : Mikka 1 ;D ;D ;D A ti kao da nemas photoshop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja tamo sa sve Komom i cekali tebe da se vratis sa snimanja, ali popili svo pivo pa se razisli Ja zavrisio snimanje u 08h ! jbga ! A ti kao da nemas photoshop Sta je photoshop ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa otvorili su novi podforum bas za takve kao sto si ti ;D ;D ;D Sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja tamo sa sve Komom i cekali tebe da se vratis sa snimanja, ali popili svo pivo pa se razisli Ja zavrisio snimanje u 08h ! jbga ! Mi bili do 10h!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili do 10h!!! Prave ste devojcice ! 'ste se drzali celo vece za ruke !?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I momci, jeste li se odmorili od puta? Jeste li se privikli na Srbiju? Sta je dalje ciniti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja zavrisio snimanje u 08h ! jbga ! Od kad se to zove snimanje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan prozivki nikad vise, pa da moralo je sve da izadje na videlo pre ili kasnije...... Dane i koma su u vezi samo ne znam ko je furundzija a ko topdzija, Mikka je davno prestao da se bavi fotografijom, a zaradjuje od love na kamatu, cope ima 3 ljubavnice i zato ne stize na okupljanja na vreme a Peki koji nas proziva vozi zenu na motoru na tanku a ne ko sav noramlan svet iza sebe..... ;D ;D ;D Ko vas EBE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 6, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I momci, jeste li se odmorili od puta? Jeste li se privikli na Srbiju? Sta je dalje ciniti??? Zaprawo smo se umorili od ne puta Priwikli se nismo niti cemo ikad moci ;D A dalje .. paaa treba pomenuti da nowa ruta wec postoji ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan prozivki nikad vise, pa da moralo je sve da izadje na videlo pre ili kasnije...... Dane i koma su u vezi samo ne znam ko je furundzija a ko topdzija, Mikka je davno prestao da se bavi fotografijom, a zaradjuje od love na kamatu, cope ima 3 ljubavnice i zato ne stize na okupljanja na vreme a Peki koji nas proziva vozi zenu na motoru na tanku a ne ko sav noramlan svet iza sebe..... ;D ;D ;D Ko vas EBE ;D Auuuu jbt a ja mislio sve neki fin svet kad ono ;D , ko bi rekao i sta kazes... neverovatno puj puj daleko bilo :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I momci, jeste li se odmorili od puta? Jeste li se privikli na Srbiju? Sta je dalje ciniti??? Zaprawo smo se umorili od ne puta Priwikli se nismo niti cemo ikad moci ;D A dalje .. paaa treba pomenuti da nowa ruta wec postoji ;D ;D Auh, ja taman pomislih da ste malo doshli do danfa. Rekoh, da vam pozzelim srecan povratak, na ovaj nachin, jer se lichno ne poznajemo. Kad ono, izgleda da treba da Vam pozzelim srecan put u za sada samo vama poznatom pravcu. Znachi, teshko da ce mo se upoznati. Zahvaljujem se jer sam uzzivao chitajuci direktan prenos Vasheg putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...