Jump to content

Moto Zajednica

Motociklista poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Užica

Recommended Posts

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Air cooled flat six

UŽICE - Užičanin Dragan Lj. (34) poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu između Užica i Zlatibora, u mestu Popova Voda, saopšteno je danas iz lokalne policije.

Do nesreće je došlo kada je Dragan LJ, koji je upravljao motociklom iz pravca Zlatibora ka Užicu, prešao na suprotnu kolovoznu traku i prednjim delom motocikla udario u putničko vozilo "mercedes", navodi se u saopštenju.

Uviđaj nesreće koja se dogodila u 3,45 posle ponoći izvršio je istražni sudija Osnovnog suda u Užicu, a učestvovali su i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva i užička policija...

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/256662/Motociklista-poginuo-u-saobracajnoj-nesreci-kod-Uzica

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

AU ! Fotografija sa lica mesta motora , tj sta je od njega ostalo izgleda nestvarno...Pa ko treba bolje da zna od momaka koji tu zive kakva je ta magistrala i koliko je odnela zivota nepaznjom i nepostovanjem sebe i drugih...Uzas jedan...saucesce porodici

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: honda vt 500

slike nisu nista u odnosu na lice mesta da ne poverujes,uzas,neprijatno za oko iako sam ja vatrogasac i nagledo se svega,ovo je......! pamet u glavi i samo oprez pogotovo na magistrali.saucesce porodici.

• Podržavam 1

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Suzuki DL1000 K4

Pitam se da li se i jedan skup u ovoj nasoj zemlji moze zavrsiti bez mrtvih i povredjenih!? Posle naseg skupa u Sapcu momak je poginuo,Posle Koceljeve jedan nas sugradjanin jedva ostade ziv,sad i posle ovog skupa jos jedan,dokle? I u 90 posto slucajeva su vozili pijani,sad neka neko kaze da to nema veze sa preteranim konzumiranjem

alkohola na skupovima....

• Podržavam 12

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: honda vt 500

pa ljudi hocemo li jednom da shvatimo da motor nije igracka i da mu treba krajnje ozbiljno prici, ako smo vec ljubitelji toga.ali izgleda da previse gledamo filmove.!ako one slike nisu dovoljne.......nema nam spasa,bice ih sve vise.moramo apelovati na mladje a bogami i starije bajkere da skrate dozivljaje kako oni voze 200km pa ovo pa ono znas ja sam ono ovako......,prijatelji motor je za uzivanje a ne za hvalisanje sa konjima. alkohol , pa naravno da je on uzrok!

• Podržavam 3

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Zabranite alkohol na skupovima, zar nije to logično rešenje?

Koliko vidim po slici motor je goreo, zato je takav neverovatan prizor.

Ne znam o čemu je razmišljao kada je jurio toliko sa petoro klinaca kod kuće.

U svakom slučaju žao mi je čoveka i njegove porodice.

• motoras, 2454 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Koliko vidim po slici motor je goreo, zato je takav neverovatan prizor.

Ne bih rekao da je motor goreo.Gume mi izgledaju cele,a osim "gvozdenih" delova nema nista na okupu.Cini mi se da se motor bukvalno raspao od udarca.Otpala je viljuska od rama,prednji tocak se odvalio od viljuske.Otpao je rezervoar,ispali su karbovi... Udarac je bio strasan.

Saucesce porodici i prijateljima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja