Miljan 28 Napisano Maj 25, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Marka:KTM Model:640 LC4 SuperMoto Snaga:40kw/55hp(+Akrapovic izduv) Tezina:160kg Godina proizvodnje:2004 Predjena kilometraza:16.500 kilometara Stanje:Gume 85-90%,plocice 95%,lanac i lancanici 99%. Vlasnik: Ja licno,preveo sam ga na svoje ime,motor je legalan 100%! Registracija:Nije registrovan(Ne morate ga prevoditi,moze se voziti na mom imenu po zelji.) Cena:3200eura za novac u kesu,za zamenu zavisi od realnosti ponude. Zamena za:Auto,motor,razno... Ostalo:Pitajte. Mesto:Pancevo Napomena:Akrapovic,WP Suspension Gasni amortizer.USD Prednja vila takodje WP. Lanac i lancanici su zamenjeni,plocice i NAPRED I POZADI novi. Uradjen mali servis,sipano Motorex ulje+Filter. MOTOR JE KOMPLETAN I U FABRICKOM JE STANJU! SEM REGISTRACIJE NEMA APSOLUTNO NIKAKVIH ULAGANJA ZA SEZONU! Slike: Slika1-Motor sa leve strane. Slika2-Motor sa desne strane. Slika3-Motor sa desne strane. Slika4-Motor sa zadnje leve strane. Slika5-Motor od nazad. Slika6-Izduv i serijski broj(Uvid da je original). Slika7-Sat. Slika8-Plocice na prednjem disku. Slika9-Plocice na zadnjem disku. Slika10-Lancanik i lanac. Slika11-Leva strana masine. Slika12-Desna strana masine(deo izduvne grane iznad lancanika nije izdran niti bilo sta drugo,to je ostatak moje trenerke koja je spaljena na auspuhu ) Slika13-Motor od napred. Slika14-Zadnja guma. Miljan Makragic. 063/8-233-442 Pozdrav. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cas i za motor , opis i detaljne slike . Imam Citroena berlinga koga prodajem ili menjam za motor . Mozda nije auto za koji bi ga menjao ali sve pohvale kako motor izgleda . Srecno sa prodajom !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 25, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za detaljnost oglasa. Sve si rekao što treba i može da se kaže. Srećno sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Apriliu Pegaso 96 uz moju doplatu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 26, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Imas Privatnu Poruku. Pozdrav. Miljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Miljane, da te pitam * zadnja guma jel 160/60, i koji model? I na koliko je naduvana tačno? * od čega je onaj zarez na sredini kormana? Imam ga i ja * retrovizori i žmigavci su sa starog modela? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 26, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste guma je 160/16 R17 marke DUNLOP. Naduvana na 2.3 bara. Zarez je od trenja sajli koje tuda prolaze od vibracija,posto neverovatno vibrira motor <3 Moj motor je 2004 godiste sto i jeste stari model... Pozdrav! Miljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom!Super motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the.doctor 4 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo da pojasnim ljudima... Ovo je KTM iz 2004, a to znaci da je prelazna godina na noviji/restyling design, posle ovog ima jos jedna verzija sa duplim topovima, promene su uglavnom kozmeticke i to je u sustini obican LC4 640... Nisam siguran ali ovo bi mogao biti i Prestige model, obzirom na kombinaciju boja i prednju masku... Srecno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 26, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam Prestige Model je ceo crn,sa crnim tockovima,u principu ovo je najlakse reci poslednja serija sa jednim topom u repu. Hvala svima. Pozdrav. Miljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Maj 26, 2011 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor i odlican oglas. Da se ne trese "k'o zatrovan pacov" sto kaze moja baba, odavno bi vozio LC4 640 enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 27, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo uploadovao sam klip na YouTube,da se zna kakav zvuk ima. Pozdrav. Miljan. http://www.youtube.com/watch?v=PxGtiMol_7Q 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 27, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Video i chuo ga uzhivo, sve pohvale za motor, prva liga! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 29, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika u duhu imena KTM Izvan glavnih drumova prohodnih za automobile i sa kacigom na glavi! Ponuda je aktuelna i dalje. Pozdrav. Miljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra motor nema sta :)Zadnje 2 slike respekt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 29, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Tak`a mu narav! Pozdrav. Miljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 2, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna prodaja. 3150 eura. Pozdrav. Miljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 5, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Refresh + video... Cena 3100 evropskih novcanica... Pozdrav. Miljan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bacas me na razmisljanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Moja ponuda je i dalje aktuelna ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 6, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli pa se javi ) Motor malo nema snage pa se dize na gas Pozdrav. Miljan. Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 9, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan jel prodat ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 14, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ali nije na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 26, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nije na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...