Pablo 1920 Napisano April 14, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovde možete naæi komentare u vezi sa iskustvima sa prodavnicom Markos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 14, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce da pogledam sa imaju od Aprilie, i ne mogu da dam ocenu rada, jer nisam jos nista kupio kod njih (sem kacige АGV Sonic, ali to je bilo na sajmu pa se ne racuna). Opsti utisak mi je da je atmosfera prilicno "radionicka", odnosno niko zivi nas nije ni konstatovao kad smo usli, gledali smo jedno5 minuta svasta, i niko nije ni obratio paznju... mogli smo komotno i da se izvezemo na Atlanticu 250 Samo mesto za radnju je onako - onako, steta da je jedna od najpoznatijih italijanskih marki smestena u lucku Zonu... znaaaam znaaaaam jeftiniji prostor bla bla .... ali fakat steta, ako je Piaggio mogao da se smesti prekoputa Bristola steta sto i Aprilia nije tamo negde, vise ka centru. toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 14, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Bas smo skoro bili u prodavnici i nismo bili bas prijatno docekani. Razgovor je otprilike isao ovako: Mi: "Ova guma ovde, koja im je cena?" On: "Pise ti tamo" Dobro, coveku su puna usta od bureka sa pulta, pa ga mrzi da kaze. Nadjosmo neku nalepnicu iza gume: Mi: "Sta je ovo, 1160?" On: "Sta komplikujes evo ti nalepnica dole" Mi: "Aha, vidimo" Lepo, kultura mu nije jaca strana. Mi: "A jel meksa guma ili tvrdja guma?" On: "Ono, standardna" Mi: "Standardno meksa ili standardno tvrda, sta znaci standardna?" On: "Pa kad je vozis trosi se" (?!) E moj Mile, daleko je Evropa :roll: Jos jedna stvar, Markos prodaje rukavice za 5 crvenih, a iste takve mogu se naci kod Limesa za ispod 3 crvenkapice, pa vi vidite... Da ne bude sve crno, imaju dobar izbor jakni i kaciga, pa ako vam ne smeta ovakva usluga - izvolite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi 0 Napisano April 14, 2005 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma strasno su neljubazni smaraci jedni necu vise nikad da idem tamo :? :? :evil: :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 15, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte tako ljudi, imaju jeftine potkape i možda jakne... A za uslugu se niste dovoljno potrudili... :food: Èoveka ste prekinuli u jelu :baeh: Šalu na stranu, kad god sam bio, lepo sam doèekan, uz napomenu da je preovladavao oseæaj- ostavite što više para i zadržite se što manje vremena :x :x :x Moja ocena je ipak prolazna 7+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano April 15, 2005 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa Markusom je takodje ocajno .Lik koji tamo radi verovatno je zalutao u svet motorcikala trebalo je da se zaposli u nekom butiku .Nakon ulaska u prodavnicu niko te ne konstatuje ako nesto pitas najvise se trude da te napljuju kako nemas pojma o nicemu i kako oni sve znaju ili kaze polako brate jedno po jedno pitanje i to onako dzukacki .Sve u svemu radnja nije losa samo je personal ocajan mnogo mojih prijatelja deli misljenje samnom pa vi procenite sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I moje iskustvo sa Markosom je katastrofalno , ali predugo je da bi pisao o tome.Mogu samo da kazem da cu tamo uci opet samo ako bas ,bas moram :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bjorka 0 Napisano Maj 9, 2005 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto ti kako izgleda kada muskarac ode u shopping. Sve najbitnije stvari trebate prepustiti zenama! Kupovina guma... pih .. nista lakse. To ti je kao kad kupujes cipele. Preturis celu radnju da bi nasao savrsen par, ugnjavis prodavca i na kraju, .... smislite sami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Jun 2, 2005 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ma strasno su neljubazni !!!! :x I sve bas sto ste opisali se i meni desilo ! Samo ono daj pare i brisi nemojnas smarati !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Jul 9, 2005 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto ste imali neprijatna iskustva pri kupovini jednog od najboljih motora kao sto su aprilije od sada i zvanicno u SCG Generalni uvoznik za apriliju blize info na sajtu: WWW.SKUTER-CENTAR.CO.YU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jul 9, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto ste imali neprijatna iskustva pri kupovini jednog od najboljih motora kao sto su aprilije od sada i zvanicno u SCG Generalni uvoznik za apriliju blize info na sajtu: WWW.SKUTER-CENTAR.CO.YU Videcemo da to ubacimo na stranu za prodavnice. Nego, imenjace, predstavi nam se lepo, pa da nastavimo lepo sa druzenjem :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jul 10, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sto si se predstavio :wink: Prebacio sam tvoj post sa prestavljanjem u rubriku 'predstavljanje clanova', gde su sva predstavljana... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Jul 13, 2005 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan " BEZ RECI " Bio sam 2 puta i ostao sam Bez reci tako da dalja komentarisanja su VISAK :!: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 14, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni ja nemogu neku lepu rec da kazem o toj prodavnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 11, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Isti utisci kao i kod vas...... Jednostavno covek samo gleda da sto pre izvuce pare i istera te napolje, a pritom nema pojma ni sta prodaje, covek ga pita nesto on ne zna jer se ne razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moji utisci nisu bas toliko losi kao vasi (bio sam nekih 4-5 puta), ali definitivno se oseca "ostavite što više para i zadržite se što manje" :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana sam ih opet obisao da vidim sta imaju od kaciga u ponudi i tu su bila dvojica, jedan nas stari poznanik, apsolutno nezainteresovan za tvoju pojavu, pitanja i odlazak i drugi neki (mladji) lik koji se ljubazno ponudio da mi pomogne oko kvaliteta, izbora i cena kaciga i jakni. Bas onako kako i prilici prodavcima. A onaj matori sto se mene tice moze i da nestane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 24, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ih pohvalim da su se ipak malo popravili sto kaze Never ovaj mladji lik je dosta vredniji(lenji tesko da moze da bude) od ovog drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 17, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto moram da kazem da sam jako zadovoljna ljudima u Markosu.Neznam kakvi su bili ranije, ali u zadnje vreme su vrlo ljubazni.. Pazarila sam par stvari kod njih, kombinezon, rukavice, jaknu..i nisu pravili nikakve face i stalno su se nudili da pomognu neshto :roll: Sad planiram da kupim i kacigu s vizirom kod njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem danas Markos i pitam jel imaju Ixon-Cosmic jaknu. Kaže baja nemamo. Na pitanje oæete li je dobijati sledi visoko profesionalan odgovor: Nemamo pojma šta æemo dobiti dok ne stigne u radnju :? :shock: Pa ti sad planiraj i odvoji pare za nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce isao da kupim ulje i lik ni dobar dan da kaze ma ni muuuuuu to juce mi je bio drugi i zadnji put jedino ako me neka muka potera tamo ili da me neko potera usranom motkom. Krajnje neljubazni i neprofesionalni u usluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Prekljuce kada sam isao da kupim kacigu usluzio me je taj mladji prodavac.Bio je ljubazan iako sam mu mozda bio dosadan probaju ci vise modela kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam juce bio i kupovao neke stvari kod njih (kombinezon za kisu, ostalo necemo reci sta smo uzeli to ce neko drugi...), i stvarno neznam kakvi su bili ranije, ali sasvim normalno su se ponasali iako sam uleteo 20 minuta pred zatvaranje i nije bilo, e` zasto si sada dosao... p.s. popust od 10% do kraja sajma motora u N.Sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano April 19, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan I moje iskustvo nije bas najbolje. Ljudi su jeko neozbiljni i neodgovorni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 19, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Posto je 95% komentara negativno mislim da ne zelim da obidjem tu prodavnicu. Ja imam princip kojeg se uvek drzim. Istog momenta kada me prodavac, serviser ili bilo ko drugi izneveri (bez obzira koju robu kupujem) to je poslednji put da sam tu dosao. Ovaj sistem funkcionise odlicno. U sustini, ne zelim da podrzavam ni na koji nacin nekoga ko je los. Pre cu platiti nesto vise nekome ko je ljubazan, posten i svoj posao obavlja profesionalno. Potpuno podrzavam ovakve diskusije na forumima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...