Robin Hood 3967 Napisano Maj 24, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Večeras sam bio malo nemiran... Prehlađen sam, nije mi ni do čega, sedim kući i smišljam šta ću sa sobom. Oko Pola 10 iz nekog razloga pogledam u nebo, zaključim da barem neko vreme neće kiša i rekoh sebi "Nenade, prijatelju i saborče, znaš šta ti je činiti". Ajmo... Oprema na sebe, vadi motor iz garaže i pravac ulica. Ljudi, kako sam se dobro vozio... U gradu nema žive duše. Ulice su se taman prosušile, prazne i standardno dobro osvetljene. I tako sat vremena full power vožnje po celom gradu. Zakačio sam i Banjicu i Munze (konza). Nema automobila, pešaka, a i pubovi se posklanjali negde... Naravno, imao sam i kralja koji pick up-om ufurava u kružni tok sve pričajući telefonom, ne puši Srbin ništa. Ok, ispratio sam situaciju od početka pa nisam imao nikakvu kritičnu situaciju ali me to nije sprečilo da ga pojurim i kod Lukoil zgrade presretnem i nekoliko minuta blokiram Bulevar Mihaila Pupina dok sam mu kenjao sve u 16. Mislio jadnik da će dobije batine, valjda će sledeći put da obrati pažnju... Na kraju pravac moja kafana na veliko točeno, i uz konobarevo "uh al' si ga sabio" pravac kući Sad mogu i na spavanje, sutra se radi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Maj 24, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Imas pravo i ja se lepo veceras samo ne zavrsih sa pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan u kojoj si kafani bio, posto sam ja tu blizu... kod instituta za majku i dete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao Aksentije Topalovic: "Kratko, ali jebitacno!" Svaka cast na uspesnom izvlacenju sustine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 25, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja se mogu pronaći uglavnom na "Gusaru", na savskom keju kod bloka 70, i okolnim kafanama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Maj 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kao da živiš u blokovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan 'ноћом терати точак је фантазија. Некако више волим ноћу да возим. Само... по Београду је потребно водити доста рачуна и бити опрезан, чак и ноћу. Просто је невероватно колико се не поштује саобраћајна сигнализација. Чето, када не могу да заспим, одем да се провозам... обиђем блокове, Земун, један кеј, па други... затим коса... и назад. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 1002 Napisano Maj 25, 2011 Very Funny Rider, 1142 postova Lokacija: NBG Motocikl: GS LC 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je pre neko veče glava rasturala...lepo sednem...provozam se rutom Blok > Sava centar > Brankov > Terazije > Slavija > Picin park > Blok Zaključak: Glava prestade, a Beograd lep u očima ostade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...