vlajko 2670 Napisano Jun 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, granice su izgleda samo u nama.. Quasaar, cestitam, puno bezbednih kilometara i lepih dalekih destinacija.. Simpaticno je odjednom procitati ove 4 strane Papa, ti si po meni vec peceni afrikanac.. imas tipicne africke potrebe, i svakako sto pre sedi da provozas neku.. da ne lobiram ST ima tu jos dobrih taraba za oko 2K.. za 4-5 stvarno imas da biras, tako da polako.. probaj da prodas dukca i trazi ljudima djir na sokocalu.. Meni se svidja Caponord.. ali nemam poverenja u Italijanske naprave.. sledeci mozda f800 i naravno nedostizna nova ST1200.. Varadero cu prvom prilikom probati, na prvu loptu mi se svidja.. ali cena odbija, da zanemarimo povecane troskove.. Lepo kazem da treba imati bar 5 motora.. pa shodno potrebama... ali nazalost Djunta je dosta u pravu, hteli mi to da priznamo ili ne.. U zadnja tri dana sam fasovao dva puta radar sa 20 i nesto km prekoracenja.. oba puta po crvena je resila problem.. ali da je bio tronozac umesto pistolja, sveti Petar me ne bi spasio.. a vidjao sam i njih.. bice ih sve vise i sisace nas sve vise.. Ovo se desava naravno sa kolima, a zato vozim motor sa kojim mogu pravo kroz njivu i pun gas.. I bez toga putevi su nam katastrofa, tako da enduro je zakon i pravi izbor.. p.s. ugodjaj je najjaci kad su blokade i zabrane, a ti preskocis ivicnjak, pa pored livadom..a na ledjima ceznjivi pogledi vozaca zarobljenih u limenim kutijama.. ili na neadekvatnim motorima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...ugodjaj je najjaci kad su blokade i zabrane, a ti preskocis ivicnjak, pa pored livadom..a na ledjima ceznjivi pogledi vozaca zarobljenih u limenim kutijama.. ili na neadekvatnim motorima.. NEPROCENJIVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 1, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Varadero cu prvom prilikom probati, na prvu loptu mi se svidja.. ali cena odbija, da zanemarimo povecane troskove.. ako dolaziš sa relijem u nedelju u Belu Crkvu, možeš da probaš moj Varadero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero cu prvom prilikom probati, na prvu loptu mi se svidja.. ali cena odbija, da zanemarimo povecane troskove.. ako dolaziš sa relijem u nedelju u Belu Crkvu, možeš da probaš moj Varadero Pa da zavrsi u provaliji ko ST :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Khm.. da se pitam, ja bih tuda preterao autobus Hvala Sloper, odosmo u Kotlinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...