nemanja061 0 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ceradu za motor pa ako neko prodaje neka se javi! Ili ako neko zna gde ima da se kupi a da ne deru po usima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to resio jednostavno i za sada nemam problema ni sa mackama ni sa vetrom. Kupio u poljoprivrednoj apoteci plastificirani prekrivac koji ne propusta ni kisu ni macke. Na krajevima imas fabricki napravljene metalne alke kroz koje sam provukao konopac i koji zategnem kada prekrivam motor i do sada vetar nije uspeo da ga otkrije. Imas ovakvu ciradu u tri velicine ja sam moju platio oko 500 dinara ( u potpunosti prekriva moj motor i jos ima mesta ) e sad mozda nije lepa kao druge koje kostaju mnogo vise ali nemas i jare i pare za male pare. Meni je bitno da ona stiti od svega gore navedenog za male pare, kome se ne svidja ne mora da je gleda bitna je funkcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao u Metrou.. Skroz ok cerada. Ja mislim da je bila oko 600din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao u Metrou.. Skroz ok cerada. Ja mislim da je bila oko 600din. Propusta kisu. Ne mnogo ali je propusta. Imam je ja. Mada se spakuje u vrlo mali prostor a i nije ti zao da je neko ukrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1013 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1064 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ja tu ali nije bac 600din. Prosče godine bila 800 ove 1200 din. Po njoj bih rekao da ne zadrzava kisu, eventualno prasinu. btw ja sam za mojom zalio kada su je ukrali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 23, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam tu iz Metroa i čini mi se da služi samo za zaštitu od prašine, znači namenjena je za pokrivanje u garaži ili šupi, tako nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan imam held ceradu novu ne raspakovanu za sve vremenske uslove ne propusta vodu sigurno,veoma je kvalitetna 45 eur u louis katalogu je 79 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...