Lad 207 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo je za pi*ke.. Samo bahato... @Alien a jesu ti Fila papuče,ako nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo je za pi*ke.. ha ha simpatican mladic Drvodelja je donekle u pravu, a donekle i nije. Isto tako i moj burazer razmislja "sto su ga onda stavili ako ne treba" Masa sportskih vozila ima kvacilo koje sluzi samo za kretanje i za rikverc (ako ima rikverc). Ako krljate bez kvacila, onako bezosecajno, onda nemojte tako da saltate. Ako imate osecaj onda ok. Ja moj uglavnom saltam sa kvacilom, osim kad jurcam, pijem pivo, pusim cigaru, razgovaram na mobilni... a corbast pasulj, a 2 km u rikverc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo je precenjeno, ali stvarno hahahahhahah Jeste, jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 3, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan gde su mladi,tu je sala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Mator sam i za salu nisam, al cesto menjam bez kvacila, i gore i dole, bitno je biti nezan i osetiti moment. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rise against 25 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Toulouse, France Motocikl: Fz8 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu jbt, ne sme chovek da se ni nasali.. izgleda preozbiljna tema za zezanje. Izvinite, evo uspravio sam se u stolici, ispravio ledja. Pardon, oprostite.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 4, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedino nezgodno kad mi poluga menjaca zapne za papuce. Nista gore nema...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedino nezgodno kad mi poluga menjaca zapne za papuce. Nista gore nema...... A kada ti lanac uhvati pertle ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 4, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedino nezgodno kad mi poluga menjaca zapne za papuce. Nista gore nema...... A kada ti lanac uhvati pertle ? Ja vozim u papucama tako da nemam tih problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ја пробао данас, кад сам ово прочитао. Замисли, ради. Да ствар буде још чуднија, чини ми се као да лакше овако прође него са квачилом. Само, ваља ли то? Ајд ја што ћу да ус.ерем нешто од 700 јура, шта ће онај који среди нешто од пар хиљада? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 4, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan I prva brzina je nepotrebna. Svaki motor moze da krene u drugoj, samo treba da se zavrne gas. I zadnja kocnica je suvisna, i onako se samo koci prednjom. Dobri vozaci i nemaju zadnju kocnicu. Ima tu jos gomila stvari koje su nepotrebne, a ne samo kvacilo. pa valjda su nepotrebne sve ostale brzine posle prve??? ako ide u prvoj, sta ce ti ostale??? strasno, sta sve ljudi nece izmisliti... kad bi motori imali jednu, a ne pet, bili bi bar pet puta jeftiniji... mamu im ja jebem tim korporacijama i inzenjerima... sve sam go palamud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 4, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Je*es motor koji ne ide 100kmh u prvoj, to nije ni motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 5, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan moj ide samo 80... strasno... moracu da ga prodam sto pre... a kad kupim novi, od 1000 kuba, prodacu mu ostalih pet brzina... samo prvu cu da ostavim... nece mene oni vuci za nos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 5, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan mada, moram da dodam, posto se na forumu promovise putna brzina od 80 kmh, onda mozda i ne moram da prodajem motor... samo ne znam koliko mogu love da dobijem ako prodam ovih preostalih pet brzina... valjda se nekom isplati da ima DESET brzina... P. S. Dobri vozaci i nemaju zadnju kocnicu. ovo mi se mnogo dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Jul 5, 2012 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan posto se na forumu promovise putna brzina od 80 kmh, Uglavnom se promovise normalna voznja, brzinu niko nije striktno odredivao Mislim da je bilo dosta ironije i sarkazma Sala nije na odmet, ali ubacite malo izmedju redova i nesto ozbiljno, a vezano za temu. Ako nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 5, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ... ubacite malo izmedju redova i nesto ozbiljno, a vezano za temu. Ako nije problem Ma to je precenjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 7, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan totalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...