Jump to content

Moto Zajednica

Rise against

Članovi
  • Broj tema i poruka

    35
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Toulouse, France
  • Motocikl
    Fz8

Rise against's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Sa "dobrim" sport tourerom 4.000 km ne bi trebalo da su "nepodnosljivi". Pretpostavljam da imas FZ-8N, a to je naked. Po meni ne spada u tu kategoriju. FZ-8S je vec druga prica. To i jeste poenta mog post-a, ako moze sa Fz8 da se odvoza, onda sa Fazerom i njegovom maskom i zastitom tek moze, te ga to cini dobrim sport turerom:
  2. Sto se tice Fazer8, verujem da je dobar sport tourer, ja sam sa Fz8 letos odvozao od Tuluza do Beograda i nazad, 4000km, sam sa punim top caseom i roll bagom na zadnjem sedistu. U takvoj konfiguraciji agregat je bio pun snage, potrosnja oko 6l, jedino me naravno vetar sahranio, na 130/140 ako duva i povetarac je veoma neprijatno. Jos ako treba tako 4000km onda je nepodnosljivo. Glavna zamerka je sediste, koje je isto i na Fazeru, al to se lako zameni. Suvozacevo sediste je beskorisno, i isto mu treba zamena za vece ture.
  3. Pozdrav fejzerasi, rado bih se ukljucio u vasu zajednicu kao mala ispostava u Francuskoj. Evo slike masine kojom sam letos dosao na odmor u maticu, 4000km dolazak-povratak, sediste nije najzahvalnije, al nije strasno, necemo valjda da plachemo zbog malo hemoroida . Pozdrav svima, Coa.
  4. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/341598/Porazavajuci-ucinak-novog-Zakona-o-saobracaju-zrtava-sve-vise A danas u Blicu pise i kako su trosili pare ovi iz agencije... 570.000 dinara na mirisljave jelkice!!!! Potop se blizi...
  5. ufff to bi bilo sjajno.. tehnologijom do pravde..
  6. Ma samo da se on brzo oporavi.. sta je bilo sa skuterom gde su ga odvezli?
  7. Ako ga je kombi isekao ima na fotografijama broj registracije...
  8. Spustao sam se danas od hrama ka autokomandi oko pola 2, a u levoj traci stoji kombi i ispred oboren skuter, curi gorivo, vozaca nema. Vozac kombija mi rece da je kolega skuteras ispravio krivinu ( mada ne znam kako) i zakucao se u bankinu i odbio ( dobro nije preleteo preko). Hitna pomoc ga je odvezla a skuter je ostao na asfaltu neobelezen ! Posto je kombi vozac morao da ide ja sam preuzeo ulogu cuvara, zvao saobracajnu da dodju obeleze ili sta god im je u opisu posla ali se nisu pojavili nego je dosetao dezurni pandur sa autokomande jer mu je neka zena rekla da dodje. Ko mi kriv sto nisam imao trougao nego nosim glupu ciradu.. Ostavio sam ranac na putu i ja sam stajao ispred motora ali to nije dovoljno da vozaci barem malo uspore.. verovatno kontaju da cu da nestanem cim predju preko mene. Pandur mi ne rece gde ce da voze skuter jer ni on sam ne zna. Hvala kolegi na sivoj kawi z750 sto je izblejao samnom dok se pandur nije pojavio. Evo i slika. Na drugoj se vidi i ostecenja na asfaltu od copave.Ako neko zna kako je kolega skuteras neka javi..
  9. Uuu jbt, ne sme chovek da se ni nasali.. izgleda preozbiljna tema za zezanje. Izvinite, evo uspravio sam se u stolici, ispravio ledja. Pardon, oprostite..
  10. Pa sta zanm, gledao sam malo, tu su cene.. 4 i po za 2008/2009 Fazer, oko 20 soma presao..Hvala Mungos!
  11. Jel ima neko slucajno iskustva sa cenama polovnih motora u Francuskoj, jel su povoljniji ili skuplji od ovdasnjih.. npr. Fazer 2007 i novije, kod nas je cena od oko 4000 pa navise, a tamo ?...
  12. Vracamo se tako drugar i ja od njegove vikendice u Shiljakovcu ( kakvo ime,a?) on na Fazeru 2009 sa devojkom, ja na XJ600 1995, on sa devojkom, ja bez ( bilo bi glupo da je obrnuto). Prodjemo par km od vikendice, kad on staje, vata se i udara za medjunozje, ona silazi odma, razmisljam eto jadnice kad ne vozis Fazer-a vidis kako Djole, on samo sidje i uvati se za jeli gace a riba odma kao po komandi.. odmaknem se malo da im ne bude glupo al bacam oko u retrovizor ( jbg) kad jbt ON skida pantalone i gace i natrti se, razmisljam o bolesnika nije im vise normalan seks dovoljan nego moraju ove kinky stvari, ona ga gleda u dupe, ZOVU MENE, jest da sam za trojku al nisam to ovako zamisljao al ajde, ko zna kad ce biti ponovo prilike, vracam se kad ono : " Aj vidi sta me ujede jbt krvarim umrecu itd..".. Za nauk, ne skidaj pantalone u vikendici koja nije ciscena 2 godine jerbo uvek moze neki pauk da se prisljemci na dzabe voznju...
  13. U naslovu se pominje i trogodisnje dete a posle u tekstu nista..??
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja