canic 2 Napisano Jul 8, 2007 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kinroad 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je HJC ZF9, nova. Prema uputstvu, reklo bi se da ce kaciga i od poprekog pogleda da se istopi, a boje su visoko na listi zabranjenih supstanci (posle benzina, verovatno u projektovanju niko nije pomislio da bi vozac motora mogao da dodje u kontakt sa benzinom). Dakle, da li je farbanje moguce, da li su potrebne neke specijalne boje i koje? Ima li razlike da li se farba cela kaciga ili samo napisem "Beograd"? I da li je bolje koristiti nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugar je farbao svoju kacigu sa metalik bojom,uz prethodno nanosenje plastic primera-a,e sad ako samo hoces neki natpis mislim da je mnogo srecnije resenje da uradis nalepnicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moju cigu, prvo ismirglao vodenom smirglom. Pa naneo primer za plastiku i prefarbao auto- lakom... Odlicno je ispalo. A za natpis ti je bolje da odradis nalepnicu, samo nemoj velike povrsine jer ce biti tesko da se zalepi, kaciga je zaobljena. pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 8, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja je ne bi ni farbao niti bi ista lijepio. Kod mene u uputstvu pise da se ne smije ni farbati ni lijepiti osim ako nisu u pitanju specijalne farbe bas za kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e kad je vec reco benzinu, znam decka koji je kupio novu kacigu, uradio air brush, stavio je na glavu, otiso na pumpu da sipa gorivo, ostavio kacigu na sedistu, a mamlaz koji sipa gorivo prelio i svo gorivo pravo na kacigu, i sav se stiropor jednostavno istopio.... e to se zove nesreca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 10, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan e kad je vec reco benzinu, znam decka koji je kupio novu kacigu, uradio air brush, stavio je na glavu, otiso na pumpu da sipa gorivo, ostavio kacigu na sedistu, a mamlaz koji sipa gorivo prelio i svo gorivo pravo na kacigu, i sav se stiropor jednostavno istopio.... e to se zove nesreca Zbog takvih slepaca sipam gorivo sam, a da ne budem i sam slepac, kaciga je na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...