Beeblebrox 0 Napisano Jul 15, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan treba napomenut da postoje razlike i u nosacima npr. sa Kappom ne dolaze neka pojacanja koja dolaze sa Givijem pa je dolazilo do pucanja repa i sve to za 30% razlike u cijeni ne mogu vjerovati da si se i ti ponovo pojavio :o mogao bi i cesce... bio sam na sigurnom mutno me sjecanje sluzi, ali mi se cini da si i ti bio tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan treba napomenut da postoje razlike i u nosacima npr. sa Kappom ne dolaze neka pojacanja koja dolaze sa Givijem pa je dolazilo do pucanja repa i sve to za 30% razlike u cijeni ne mogu vjerovati da si se i ti ponovo pojavio :o mogao bi i cesce... bio sam na sigurnom mutno me sjecanje sluzi, ali mi se cini da si i ti bio tamo ;D kakvo pijanstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 17, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan gde imaju da se kupe ti kappa koferi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jul 17, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ovi ih uvoze: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8031.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Dajte mi neki spisak prodavnica u Beogradu gde imaju lep izbor pozadi kofera. Ne bih da lutam trazeci po velegradu, vec da se organizujem da kad budem isao da idem po redu. Pozeljne adrese i linkovi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 21, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vidi prvo Trionu, imaju Givi . Tel. 011/ 30-49-555 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre 2 dana kupih SHAD SH42 + naslon za suvozača. Montaža je jako jednostavna. Kofera ima u izobilju, raznih veličina, modela i boja, sa ili bez mogućnosti priključenja dodatnih "pokazivača pravca" , a cene, hm, "prema Svecu i tropar". Evo linka, pa pogledaj. http://www.mototradegroup.com/shad/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da izaberem izmedju GIVI Maxia-e II 52 litre za 140 evra ili KAPPA K 52 litre za 112 evra....da napomenem da je naslon, stop svetlo za oko 35% jeftinije za KAPPA-u.Za sta bi se vi odlucili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Treba da izaberem izmedju GIVI Maxia-e II 52 litre za 140 evra ili KAPPA K 52 litre za 112 evra....da napomenem da je naslon, stop svetlo za oko 35% jeftinije za KAPPA-u.Za sta bi se vi odlucili? Ne mogu ti reci za Kapu K52, ali imao sam K46, i iskreno, dosta slabija plastika, losija izrada, malo se mrda na nosacu... dok kod Givi Maxie tih problema vise nemam... E, sad, mozda je mene zapao los primerak Kappa kofera, ali se meni ipak bolje pokazao Givi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnom motoru sam imao Givi Maxiu prvu seriju, a sada imam originalni V strom kofer by Kappa. Daleko od toga da Givi nije imao manu, ali me je ova Kappa toliko puta iznervirala da sam na kraju poslao mail fabrici u kojem im j...m kevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za 250 evara, puška! Nosac Givi, i dva bocna po 45lit. Naravno da nije za neki teski makadam, jer bi pospadali ko kruske, ako ih vec degde nebih razbucao pri nekom padu na stranu. Za to mi trenutno ne treba, a kad zatreba, će da vidimo sta cemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj givi E 41 na nosacu Wingrack II je preziveo pad i nije se nista specijalno ostetilo, ni nosac, ni kofer, samo se malo izgrebao. Nosim ga i dan danas. Slikacu pa kacim sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala vam, ubedili ste me da sve petama u dupe narucujem GIVI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kad pupis okaci sliku i tvoje inpresije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan kad pupis okaci sliku i tvoje inpresije Vazi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 19, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj givi E 41 na nosacu Wingrack II je preziveo pad i nije se nista specijalno ostetilo, ni nosac, ni kofer, samo se malo izgrebao. Nosim ga i dan danas. Slikacu pa kacim sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Treba da izaberem izmedju GIVI Maxia-e II 52 litre za 140 evra ili KAPPA K 52 litre za 112 evra....da napomenem da je naslon, stop svetlo za oko 35% jeftinije za KAPPA-u.Za sta bi se vi odlucili? A gde si ovo našao, jel u Trionu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da izaberem izmedju GIVI Maxia-e II 52 litre za 140 evra ili KAPPA K 52 litre za 112 evra....da napomenem da je naslon, stop svetlo za oko 35% jeftinije za KAPPA-u.Za sta bi se vi odlucili? A gde si ovo našao, jel u Trionu? U Italiji na www.motorstock.it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Maxiu su mi kupili u GIVI prodavnici i platili 160 evra+30 evra za stop svetla, od narucivanja preko sajta smo odustali jer na cenu od 140 evrica je trebalo dodati i oko 20 evrica za slanje, pa je ovo bilo prakticnije i jednostavnije.Kad koferi stignu u Beograd bacicu i koju sliku. Pokusali su da uzmu i papire za povracaj poreza ali su u GIVI radnji rekli da nisu u sistemu povracaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre 2 dana kupih SHAD SH42 + naslon za suvozača. Montaža je jako jednostavna. Kofera ima u izobilju, raznih veličina, modela i boja, sa ili bez mogućnosti priključenja dodatnih "pokazivača pravca" , a cene, hm, "prema Svecu i tropar". Drug je taj Shad sh42 platio 100e,a ja sam u louisu kupio moto-detail od 42l za 50e na snizenju.Na ploci pise shad, na kljucu takodje,dok je dizajn kofera minimalno izmenjen.Evo slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje li taj kofer na Givi nosace? I sad gledah www.louis.de, nije na snizenju!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne pase,ako nadjem nekog sa givijem probacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre 2 dana kupih SHAD SH42 + naslon za suvozača. Montaža je jako jednostavna. Kofera ima u izobilju, raznih veličina, modela i boja, sa ili bez mogućnosti priključenja dodatnih "pokazivača pravca" , a cene, hm, "prema Svecu i tropar". Drug je taj Shad sh42 platio 100e,a ja sam u louisu kupio moto-detail od 42l za 50e na snizenju.Na ploci pise shad, na kljucu takodje,dok je dizajn kofera minimalno izmenjen.Evo slike... ovi što su na slici pašu sigurno na givi nosač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre 2 dana kupih SHAD SH42 + naslon za suvozača. Montaža je jako jednostavna. Kofera ima u izobilju, raznih veličina, modela i boja, sa ili bez mogućnosti priključenja dodatnih "pokazivača pravca" , a cene, hm, "prema Svecu i tropar". Drug je taj Shad sh42 platio 100e,a ja sam u louisu kupio moto-detail od 42l za 50e na snizenju.Na ploci pise shad, na kljucu takodje,dok je dizajn kofera minimalno izmenjen.Evo slike... ovi što su na slici pašu sigurno na givi nosač Cim malo otopli probacu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...