Darko 012 1030 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sada sipao Motoul 3000 20w50, vidim da u manualu pise da se sipa ulje 20w40 SE, posto je to ulje tesko naci sta preporucujete, da ostanem na ulju koje sipam trenutno ili da menjam za neko drugo? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bas zanima kako se ponasa s tim uljem jer je mineralno i planirao ga uzeti za ovu godinu ali nisam definitivno presjekao. Svi mi ostali smo sipali 15w50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, sipao sam i 10w40 sintetiku i isti mi djavo, ja ne mogu da primetim razliku. Uzeo sam ga najvise jer je mineralno i najblize je 20w40.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ja se zaletjeh, mislio sam da si pisao u temi XTZ 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isti djavo tenera je tenera, cilindar manje vise Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, x-man je napisao: Pa ne znam, sipao sam i 10w40 sintetiku i isti mi djavo, ja ne mogu da primetim razliku. Uzeo sam ga najvise jer je mineralno i najblize je 20w40. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Za taj motor je optimalno polusint 15W-50. Iako ako ti troši litru ulja na 1000 km, tu vrsta ulja više ne čini nikakvu razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa da to jeste, ali pitam najvise da bi znao koje da sipam kada ga sastavim. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Mart 11, 2021 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Taman skockam motor i odem na off u sumske lepote nase zemlje, kad tamo... spalim kvacilo Doduse, bilo je pri kraju zadnjih godinu dana. Nego, koji brend mislite da je najbolji od sledecih: Newfren , TRW ili EBC ? I, jel treba generalno i metalne diskove menjati? Pitam za misljenje koje nije tipa"otvori i pogledaj u kakvom su stanju", vec "najcesce se ..." Oprugice cu naravno promeniti jer nije veliki trosak, ali nisam siguran za metalne diskove a nije bas da su jeftini. Promenio Mart 11, 2021 član zoom-bull Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Mart 16, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim da ima i u ovom delu priče o Teneri, pa kako sam postao i ja vlasnik jedne Tenerice, da pitam za nekog Maestra iz BGa da je malko pretrese i ustanovi stanje.Nisam vozio ovakav tip bicikle a i ne poznajem nikoga u blizini da bi mi malko pojasnio situLaciju. Ako ima neko, nekog, neku ???? Hvala Promenio Mart 16, 2021 član nebica933 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, nebica933 je napisao: Sad vidim da ima i u ovom delu priče o Teneri, pa kako sam postao i ja vlasnik jedne Tenerice, da pitam za nekog Maestra iz BGa da je malko pretrese i ustanovi stanje.Nisam vozio ovakav tip bicikle a i ne poznajem nikoga u blizini da bi mi malko pojasnio situLaciju. Ako ima neko, nekog, neku ???? Hvala Šta te zanima oko nje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Početak, sredina i krajevi...... Za početak stanje samog agregata* majstorski sluh, onda zadnji amortizer malko da popustim jer ga je predhodni kako kaže zbog svoje kilaže pojačao skroooz, ručica kvačila=šta kupiti, i neke još sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Ima još nešto meni nepoznato, evo sličice sa ovim točkićem, to nemam pojma čemu služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, javio ti se majstor, znaci covjeku naklon do poda i ne lutaj ako imas problem, pravo njemu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan A ja se poradovao jos neko sa 3yf Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Bigor je napisao: Eto, javio ti se majstor.............. Hvala drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nebica933 je napisao: Ima još nešto meni nepoznato, evo sličice sa ovim točkićem, to nemam pojma čemu služi 2 MB · 0 downloads Taj točkić ti je gornji roler lanca. Služi da zaustavi lanac da ne udari u ram ili u viljušku prilikom jačeg sabijanja zadnjeg amortizera (recimo pri nekom jakom doskoku ili prelasku preko jačih džombi). Promenio Mart 16, 2021 član ThePainkiller 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Onda je ovaj dosta skakao ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi bicikl, niko ništa ne radi, svi se samo vozU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Semir 0 Napisano April 10, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan zanima me gde mogu naci plastike za xtz 660 tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Semir 0 Napisano April 10, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Semir je napisao: Dobar dan zanima me gde mogu naci plastike za xtz 660 tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Elvisa iz Zajecara+381652416172Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berekin 0 Napisano April 12, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć, kupio yamahu xtz 660 teneru 3yf 93 god. Potreban dobar majstor u Beogradu da je pretrese i servisira. Novi sam u moto svijetu pa molim za pomoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 227 Napisano Jun 6, 2023 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0GY 7 Napisano Mart 6 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav tenerasi! Da malo ozivim temu. Kupio sam tenereu iz 94. i malo je sredio 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Mart 6 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar sat, gdje sinto nabavio?Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...