alex r6 193 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan to crank Evo snimka, pa ti na osnovu tih formula izracunaj nagib. vrlo uredno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan posto smo vec u zagrejavanju mogli bi org.17 ti idemo marko kolenc ,dukati i ja za sad,hungaro ring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala na lepim recima. Jos cu pomisliti da znam da vozim. Cim ja oborim vreme na pocetku sezone za skoro dve sekunde, znaci da ima jos puno da se uci. Sto se tice Hringa 17tog, ja bi isao, ali standardno bice problem za slobodan dan. Kada se prijavis, moras li odmah i da uplatis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala na lepim recima. Jos cu pomisliti da znam da vozim. Cim ja oborim vreme na pocetku sezone za skoro dve sekunde, znaci da ima jos puno da se uci. Sto se tice Hringa 17tog, ja bi isao, ali standardno bice problem za slobodan dan. Kada se prijavis, moras li odmah i da uplatis? ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da se prijavim, ali kako sada stoje stvari ja necu moci ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 24, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo Spectakolo, danijel_mcm i ja bili na Euroringu. Bilo je super, mislili smo da vozimo od ujutru ali zbog tenickih problema vozili smo tek od 13h do 17:30. Ispalo je dobro je l' je i ovo bilo dosta. Upala misica je neminovna . Slike u toku dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 24, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vas čekamo. Kakvi su bili uglovi nagiba? Nemate neki video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 24, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Uglovi su stravicni. Video ne znam da li da stavljamo posto je sa 2 ili treceg izlaska na stazu pa smo i mi bili malo pogubljeni. S' obzirom da je ovo prvi odlazak na ovu stazu ja sam zadovoljan. Asfalt je super i dobro drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Uglovi su stravicni. Video ne znam da li da stavljamo posto je sa 2 ili treceg izlaska na stazu pa smo i mi bili malo pogubljeni. S' obzirom da je ovo prvi odlazak na ovu stazu ja sam zadovoljan. Asfalt je super i dobro drzi. Jesi zadovoljan kako si podesio Kawu? Da dolazimo za vikend u Batajnicu ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 24, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Motor ide super tu nema price. Sredili smo i ogibljenje mada videcemo kako ce biti na Bataji s'obzirom da je dosta grbavije nego na Euro ringu. Juce najbolje vreme 1:25. Tocrank mi je rekao da je reokrd sa 600 1:19... tako da nismo ni blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 24, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sada vidim da je ovaj baja vozio 1:16 tako da treba da se pokrijemo usima. Mada sobzirom da je on instruktor na ovoj stazi i da je zna kao svoj dzep a da je nama bio prvi put nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam tog tipa jednom prilikom. Meni rece da je rekord 1:17. Staza je, bar meni, nekako specificna. Mislim da treba par odlazaka da se skapiraju sitni fazoni koji donose vreme. Za prvi put .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 24, 2013 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam fabričku 750-ku vozio oko 1:31 koliko se sećam, tako da momci svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja vozim standardnu 750. Mislim da je Aresova 600tka taman tu negde. Ako nema i vise konja na tocku. Sta kazes Ares? To crank Treba mi pomoc. Planiram da 2. maja dodjem na Panonia ring. Da vidim kako i to izgleda. Na sajtu Pringa pise da je 2. maja planiran dan za phoenixracing.hu. Kada odem na njihov sajt http://phoenixracing.hu/en/ nema informacije za ovaj datum. Mozes li nekako da pomognes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 25, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konji manje više, bitan je ugao nagiba u relaciji sa centrifugalnom silom preko adhezivnih sile i momentom zakrivljenja. Ima formula za sve. Ne kapiram šta je ovo sa P-ringom... nemogu ni da nađem tu udrugu, phoenixracing. Ovaj link je za zbirni site, palyamotorozas... Zvaću ih kad se vratim u BP. Podseti me... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 25, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata sa trke od pre par godina... 600ccm: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 25, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I 600+, brzina je prosečna a ne najveća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 25, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Malo nam treba hahhaha. @tkd Vozio sam Panoniju i super je. Odusevices se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan uf... ovo je za mene nedostizno u ovom zivotu. to crank Ima da te podsetim, nista nemoj da brines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 25, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan @tkd Vozio sam Panoniju i super je. Odusevices se. Zbog tvoje i to crank-ove preporuke i zeli da odem. Ovako bi mislio da je to neka mala stazica za koju se ne isplati preci 500km (od NSa) u jednom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 25, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Dugacka je i ima dosta krivina i brzih i sporih, ide se gore, dole. Jedan odlazak zrtvuj da popamtis sve krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 25, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan lepo ste ispali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Dugacka je i ima dosta krivina i brzih i sporih, ide se gore, dole. Jedan odlazak zrtvuj da popamtis sve krivine. Nema zrtvovanja. Prvo gledanje snimaka na Yuo tube. Posle 20tak kao da si je vec vozio. Nista talenat, samo dobra priprema.:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan to crank nemoj da me zaboravis. Ja bi u cetvrtak na panoniaring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...