Guest gordanmg Napisano Septembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi bilo lepo sad za vikend, aaaaaaaa???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj forum postaje okupljaliste vecine penzionera koliko se ja u kisu razumem, nemoguce da ima toliko SECERNIH tj SLATKIH forumasa koji zbog kise nesmu napolje! uvek je teorija bila vaznija od prakse a sada mislim da je vrhunac, nekolicina poziva a CEO forum CUTI ! NEVEROVATNO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2302 Napisano Septembar 12, 2007 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ovaj forum postaje okupljaliste vecine penzionera koliko se ja u kisu razumem, nemoguce da ima toliko SECERNIH tj SLATKIH forumasa koji zbog kise nesmu napolje! uvek je teorija bila vaznija od prakse a sada mislim da je vrhunac, nekolicina poziva a CEO forum CUTI ! NEVEROVATNO ! Nije Deki, vec treba BJB osnivaci da osmisle i prelome gde i kad cemo se opet okupljati. Treba nam jos nekoliko dana da dogovor padne. Prosli put je bilo 20tak motora ceo dan na kisi, ne sekiraj se za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno mislim da dugo dogovarane zurke izgube svoju draz tj petak ili subota u toliko i toliko sati ko dadje doso ko nedodje neka nas trazi gde smo nikog necekati jer ko god kasni ustvari nije posao na vreme ! a sto se kise tice pa tukla na sje prethodna 3-4 dana pa smo ostalima za primer zivi !ili sprovoditi zamisli u dela ili neplanirati jer svaka neostvarena zamisao Veoma neozbiljno izgleda pogotovo za goste foruma koji mogu da zakljuce ,MA KAKVI SU OVO CIRKUZANTI" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno mislim da dugo dogovarane zurke izgube svoju draz tj petak ili subota u toliko i toliko sati ko dadje doso ko nedodje neka nas trazi gde smo nikog necekati jer ko god kasni ustvari nije posao na vreme ! a sto se kise tice pa tukla na sje prethodna 3-4 dana pa smo ostalima za primer zivi !ili sprovoditi zamisli u dela ili neplanirati jer svaka neostvarena zamisao Veoma neozbiljno izgleda pogotovo za goste foruma koji mogu da zakljuce ,MA KAKVI SU OVO CIRKUZANTI" ! Ma i ja sve u potpunosti slazem, poenta je da se skupimo, upoznamo zezamo i nije obaveza spavanje. Mesta za vozanje ima gde god hoces, klopa i ostalo je najmanji problem pa mi ne pravimo ispracaj u vojsku niti svadbu pa treba velika organizacija. Stvar je druzenja pa makar i na livadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ovaj forum postaje okupljaliste vecine penzionera koliko se ja u kisu razumem, nemoguce da ima toliko SECERNIH tj SLATKIH forumasa koji zbog kise nesmu napolje! uvek je teorija bila vaznija od prakse a sada mislim da je vrhunac, nekolicina poziva a CEO forum CUTI ! NEVEROVATNO ! Nije Deki, vec treba BJB osnivaci da osmisle i prelome gde i kad cemo se opet okupljati. Treba nam jos nekoliko dana da dogovor padne. Prosli put je bilo 20tak motora ceo dan na kisi, ne sekiraj se za to. Da Ma i ja sve u potpunosti slazem, poenta je da se skupimo, upoznamo zezamo i nije obaveza spavanje. Mesta za vozanje ima gde god hoces, klopa i ostalo je najmanji problem pa mi ne pravimo ispracaj u vojsku niti svadbu pa treba velika organizacija. Stvar je druzenja pa makar i na livadi. Gordanmg ti mi nisi uopste jasan.Koliko ti imas do cera-20km ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislis nula majke ti pa 3 puta je izbaceno mesto odrzavanja sve povoljnosti, spavanje klopa voda tereni za voznju sport i sta bi ti to teo da ti ja izbacim da bi ti bio zadovoljan, ako bas hoces Lalajko se borio ko lav i na kraju 20 motora. Nije mi jasna tvoja poruka i sta si mislio pod tim. Misirac vise nece da se se ubacuje u razgovore zato sto se sve svodi na prepucavanje, a i on je iz Sapca i zajedno smo mislili da organizujemo al kako ti rece kasno je sad posle 2 i po meseca natezanja sa takvima kao ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim zavrsavam i ja sa predlogom da vas ne "smaram" Prepustam nekom sposobnijiem da organizuje sledeci skup BJB. Toliko od mene, POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni za kakvo prepucavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovim zavrsavam i ja sa predlogom da vas ne "smaram" Prepustam nekom sposobnijiem da organizuje sledeci skup BJB. Toliko od mene, POZDRAV! Nesto sto stvarno ne zelim je ovakav post.Mislim da nisam nikoga uvredio,ako sam rekao da je organizacija losa i da su se ljudi smorili,bar ne toliko da se gordanmg iskljuci iz teme o Bjb okupljanju.Evo jos jednom izvinjenje Gordanu,i od mene u ovoj temi Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj forum postaje okupljaliste vecine penzionera koliko se ja u kisu razumem, nemoguce da ima toliko SECERNIH tj SLATKIH forumasa koji zbog kise nesmu napolje! uvek je teorija bila vaznija od prakse a sada mislim da je vrhunac, nekolicina poziva a CEO forum CUTI ! NEVEROVATNO ! Nije Deki, vec treba BJB osnivaci da osmisle i prelome gde i kad cemo se opet okupljati. Treba nam jos nekoliko dana da dogovor padne. Prosli put je bilo 20tak motora ceo dan na kisi, ne sekiraj se za to. Da bas tako.Niko nije pravio bilo kakav problem u vezi kise koja je padala na proslom okupljanju.Ne znam zasto se na ovaj ili bilo koji drugi nacin proziva ceo forum ( bezmudici,penzioneri,secerni ili slatki ili cirkuzanti...)Kisa ipak pravi veliki problem kada je rec o okupljanju a ako vec moze da se bira vikend i vreme zasto onda ici u kisu,bilo bi totalno bezumno. Ma i ja sve u potpunosti slazem, poenta je da se skupimo, upoznamo zezamo i nije obaveza spavanje. Mesta za vozanje ima gde god hoces, klopa i ostalo je najmanji problem pa mi ne pravimo ispracaj u vojsku niti svadbu pa treba velika organizacija. Stvar je druzenja pa makar i na livadi. Gordanmg ti mi nisi uopste jasan.Koliko ti imas do cera-20km ??? ??? ??? Organizacija ti je Nula,bez ljutnje ali je tako.Lalajko je imao pravu pricu i pokazao svima kako se to radi. Za Cer i okolne planine mislim da je ipak proslo vreme,bar ove sezone,vidi li ko koji je datum i mesec??,ali dobro mozda iduce godine bude nesto od tog Cera. nemoj shvatiti moj sledeci komentar kao samohvalisanje ali znaj da 20ak ljudi mogu licno u svakom trenutku telefonom da okupim na bilo kojem mestu u srbiji ili sire padala kisa ili ne tako da su moji kriterijumi MALO SIRI od forumacke kuknjave smeta mi ovo ili ono pa NEDAJ BOZE KISA ! CAK NI NEMOGU DA PRETPOSTAVIM KOLIKO BI LJUDI MOGLO DA SE OKUPI POSLE dva tri meseca dogovora ! a sto se vremena tice nastavite da Rastezete kao gladan kad sere pa ce jos malo i sneg ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan gordanmg velter *** Van mreže Van mreže prava mashina Lokacija: sabac Pogledaj profil WWW E-mail Privatna poruka (Van mreže) novi skup BJB « poslato: 06.07.2007. 04:45 » Odgovori sa citatomCitat Ajmo ljudi predlog za novi skup BJB Moj predlog planina Cer Ajmo javljajte se da se ponovo okupljamo!!!!! « Poslednja izmena: 06.07.2007. 05:44 gordanmg » bojanzKS laka ** Van mreže Van mreže Motor:: Suzuki GSX-R 1100 Prodaje se Lokacija: Krusevac Pogledaj profil E-mail Privatna poruka (Van mreže) Odg: novi skup BJB « Odgovor #12 poslato: 06.07.2007. 18:29 » Odgovori sa citatomCitat A zasto ne bi bilo sledece okupljanje malo ovam kod nas JASTREBAC ili JEZERO CELIJE Zelenko Evil_Zo Urednik Foruma super teska ***** Van mreže Van mreže Motor:: Yamaha YZF R46 i Honda ARN 125 The race never ends... Lokacija: Beograd i Herceg Novi (Crna Gora) lazar_mas@hotmail.com kovacevic_lazar@yahoo.com Pogledaj profil WWW E-mail Privatna poruka (Van mreže) Odg: novi skup BJB « Odgovor #16 poslato: 06.07.2007. 21:35 » Odgovori sa citatomCitat Nije fer uopste Tužan Ajde da organizujemo okupljanje na Rudniku (tacnije u Zlatnoj dolini), pa da i mi sa slikovima dodjemo malo do izrazaja Zelenko Prijavi uredniku Sačuvana Dexterr Samo vas gledam Admin Foruma super teska ***** Van mreže Van mreže Motor:: ZZR-1100 Lokacija: NBGD Pogledaj profil E-mail Privatna poruka (Van mreže) novi skup BJB « Odgovor #68 poslato: 09.07.2007. 05:19 » Odgovori sa citatomCitat Citat: lalajko 09.07.2007. 04:14 Citat: gordanmg 06.07.2007. 04:45 Ajmo ljudi predlog za novi skup BJB Moj predlog planina Cer Ajmo javljajte se da se ponovo okupljamo!!!!! Izvini Gordane, ali gore pise: "Ajmo ljudi predlog!". I predlozio si Cer. Ja sam predlozio Resavu. Ne vidim nikakav problem. Pa sam si pozvao na davanje predloga! Da si napisao "Sledece okupljanje na Ceru." ja se nikada ne bih mesao. Zao mi je ako sam nesto poremetio, sto se mene tice ne moramo ici u Resavu, nikakav problem, cak mi je i lakse. Što su ti Srbi težak narod... Nije ni dogovorena lokacija, pasulj sa FG još nisam pošteno ni is-enjao a već se dvojca posvadiše oko lokacije sledeće... Pa sam Ceroljub Misirčević, kao najvatreniji samopriznati lokal-patriota, se slaže sa Lalajkovom lokacijom koja još nije ni izglasana, kakav redosled, što komplikujete, ljudi, situaciju koja još nije ni u pelenama... A što se sporta tiče ja branim za RR ekipu, pa to dranje možete da okačite onom pečenom prasetu o rep... Ljutko RoaD GunneR laka ** Na mreži Na mreži Motor:: Suzuki XF Freewind Lokacija: Novi Sad mamula82@hotmail.com Pogledaj profil E-mail Privatna poruka (Na mreži) Odg: novi skup BJB « Odgovor #78 poslato: 09.07.2007. 14:35 » Odgovori sa citatomCitat Evo i ja da dam doprinos ovoj temi. 1. Sto se tice upoznavanja na FG. nece vam sigurno nekog prici i reci ej ja sam Pera Peric ajde da se druzimo, i ja sam imao problem probijanja leda na skupu u SM. pa sam zato poveo devojku pa malo ubacivanja u pricu sa ljudima sa foruma, pa malo sa devojkomi... nisam se ni ja osecao kao da tu pripadam ali sam uspeo sebi da izgradim neku 'poziciju'. Niste ljudi bogom dati pa da Vas ljudi jedino cekaju, jbg ja sam se upoznao sa Draganom(lalajkom) tako sto sam uzeo broj ovde na forumu nazvao coveka i rekao da stizem na skup u Lazarevac i dalje je sve islo nekako spontano (s'tim da se desio neki nemio dogadja pa sam samo popio kafu sa covekom i krenuo nazad za Ns) 2. Sto se tice ponovnog okupljanja sto se mene tice da ne bude Lalajko lokal patriota ja cu da predlozim jezero kod Lazarevca gde je bio odrzan moto-skup. Mesto je izvanredno i ima sve sto je potrebno mozes ga naci u pola noci, mozes ga promasiti samo ako ga spucas preko 160 pa projuris ibarskom pored skretanja za Lazarevac. PS. Skinuo sam par kila, tako da Meex i ostali spremaj te se za basket, jos kad Endurac obuje patike ima da se pitate where is the ball Namigivanje « Poslednja izmena: 09.07.2007. 14:39 RoaD GunneR » Easy Rider velter *** Van mreže Van mreže Motor:: Kawasaki z750s Lokacija: Krusevac Pogledaj profil E-mail Privatna poruka (Van mreže) Odg: novi skup BJB « Odgovor #138 poslato: 12.08.2007. 05:05 » Odgovori sa citatomCitat Citat: Gasho 12.08.2007. 03:58 Znači, ništa bliže Crnoj Gori... A sta mislite o Mitrovom Polju ? To je podno Kopaonika , u okolini Brusa . Mislim da nije puno daleko za drugare iz CG , a jako je lepa lokacija . Bio sam tamo pre 15-ak dana ali na brzaka , pa predlazem da se za detaljniju inspekciju lokacije prijavi jedna ekipica ... Lalajko jesi li raspolozen ? Prijavi uredniku Sačuvana daco laka ** Van mreže Van mreže Motor:: honda vf 1100 c cevapi zene i motori Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi dmircic@hotmail.com Pogledaj profil E-mail Privatna poruka (Van mreže) Odg: novi skup BJB « Odgovor #145 poslato: 12.08.2007. 06:58 » Odgovori sa citatomCitat taru nebismo smjeli propustiti,vjerujem da ce doci na red,posto koliko ja znam gordan vec najavijo za cer sledeci skup Prijavi uredniku Sačuvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, niko ne ide na Cer zbog Gordana, ili Pere Nadoveze, vec da bi se vozio i uzivao u prirodi i druzenju. Nema potrebe da mi se crta livada, organizuje vo na raznju i slicne gluposti, kafanu imam i u Beogradu! Covek je pre par meseci najavio skup i osnovni je red da ispostujemo ideju o okupljanju. U petak i subotu je suncano vreme, uopste me ne interesuje ko nece da ide, vec ko hoce da ide, a ja obecavam Gordanu, Misircu i ostalim momcima da dolazim 100% ako budem ziv i zdrav. Kome je daleko i nema opremu, ili ko nema mu.a, neka sedi kuci, jer ovo i nije namenjeno takvima koji hoce da se j..u, a da im ne udje :-\ Znaci, subota oko 10h ko zeli nalazimo se na parkingu ispred Beogradskog sajma. Vidimo se na ceru, momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije stvar ljutiti se to znas svako. GORDANE znam da si izneveren i znam da vlade nije trebao tako da postupi iz kog razloga je pisao neznam (mozda nije video slike mozda i nije razmisljao sta pise kao vecina nas pise kako mu izlazi iz glave i nekontrolise ALI NIJE BITNO necu da nagadjam) ako se tebi organizuje ORGANIZUJ ko hoce neka dodje ko nece NEMORA niko ga netera. ako se ide na CER javi mi samo malo ranije (da mogu da pobegnem iz skole i da stignem iz austrije) i ja idem . OVAKO NECEMO NIKADA SE NIKADA ORGANIZOVATI NEKO MORA DA "PRESECE" DATUM. kada bi se ovako organizovale i motorijade (hocemo danas ili sutra) ............ od toga nebi bilo nista kao i od naseg skupa. Ono sto je rekao DEXX bio je u pravu ono je bio predlog e sada sto je ispala resavica ..... nije bitno. GORDANE I MISIRAC ako hocete da organizujete "osecite" datum i mesto pa ce mo se dogovaramo ko ce doci (ako kaze samo njih 4-5 lako je otkazati i niko se nece ljutiti) a ako ima vise super znaci znate da se i Vi i mi spremamo. toliko od mene i ja se udaljujem sa "glupim komentarima" dok se nebude nesto znalo (a ovo prepucavanje moj tata je ubio lisicu.... nije to nista moj je ubio medveda.... mislim da nema svrhe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da presecem. Voznja je u subotu na Ceru. Ko dodje dobrodosao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Evo da presecem. Voznja je u subotu na Ceru. Ko dodje dobrodosao je. svaka ti je ko Njegosheva Marko vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan ajde gde se sastajemo ko dolazi PRICAJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da neprevaljujem dzabe 1400km da bi upoznao 3 clana!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li da se nadjemo na izlazu iz Sapca prema Jevremovcu ili gore kod spomenika na Tekerisu. Ako ima enduro sekcija javite se da znam koje tockove da stavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan nemoj tekeris je daleko neki mozda i neznaju moze u sabcu da bi se nasli svi (koliko nas ide) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 12, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Napokon nesto konkretno . Krecem u subotu ujutro do Balosave , a odatle nastavljam za Cer . Jel ide neko iz Kragujevca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj tekeris je daleko neki mozda i neznaju moze u sabcu da bi se nasli svi (koliko nas ide) Mislim da bi benzinska pumpa na ulazu u Sabac iz pravca autoputa cim se predje most bilo dobro mesto za docek i polazak ka Ceru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da li nesto menja sto je u subotu skup u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da li nesto menja sto je u subotu skup u Beogradu? sto se nas tice nista se nemenja, svako je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan u 10 na pumpi kod mosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Mitrovice nas dolazi 8. Obzirom da ima jos 2 dana bice nas cetvoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...