bojan.p 164 Napisano Avgust 16, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan e super sad dajte mapu gdje je to ??!@?!?!? cer, planina blizu šapca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 16, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za CER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan e super sad dajte mapu gdje je to ??!@?!?!? Google brale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni potrebe za glasanjem! Prosli put je Gordan dao ideju za Cer, ok posle je prihvacena Resava i sad se sasvim prirodno namece Cer kao jedino posteno i korektno resenje, a cini mi se da smo se tako nesto i dogovarali "ok, sad neka bude Resava, a posle ce Cer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nebi da se namecem, nisam se mesao samo sam dao predlog i pustio vas da sami odlucite. Ako ste mozda vecina odlucili za Cer hteo bi da VI predlozite datum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan hajde ljudi kad, gde, kako iskreno i meni je CER :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Avgust 17, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nebi da se namecem, nisam se mesao samo sam dao predlog i pustio vas da sami odlucite. Ako ste mozda vecina odlucili za Cer hteo bi da VI predlozite datum. Moj predlog 01-02.09.2007. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan moze Cer a datum 31.8-1.9 da bih mogao da se vratim za Bec 2.9 jer 3.9 imam polaganje ispita u visoj tehnickoj skoli a za MAPU nemojte da imate brige nacicemo se u sabcu i ja vas vodim imam Macvu u malom prstu jedino R-ovi me nemogu pratiti prebrz sam za njih (max. brzina mog motora je 100km/H ;D ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 19, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za 31. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moze Cer a datum 31.8-1.9 da bih mogao da se vratim za Bec 2.9 jer 3.9 imam polaganje ispita u visoj tehnickoj skoli a za MAPU nemojte da imate brige nacicemo se u sabcu i ja vas vodim imam Macvu u malom prstu jedino R-ovi me nemogu pratiti prebrz sam za njih (max. brzina mog motora je 100km/H ;D ;D ;D ;D ) pa da ti kazem Cer nije Macva ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije to je pocerina ;D ;D ;D bio si u pravu a neces da me castis kolom i ako prolazis pored mene po par puta na dan a ja ti se javljam a ti kroz onu "kacigu" nevidis nista ;D ;D ;D inace ja sam onaj sto ima sivi daelim VS125 (trenuto ima samo 2 u sabcu crni i sivi) tako da znas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije to je pocerina ;D ;D ;D bio si u pravu a neces da me castis kolom i ako prolazis pored mene po par puta na dan a ja ti se javljam a ti kroz onu "kacigu" nevidis nista ;D ;D ;D inace ja sam onaj sto ima sivi daelim VS125 (trenuto ima samo 2 u sabcu crni i sivi) tako da znas ;D ;D ;D Ma jebem ti jarko kolo nemoj me sramotiti kaze se SAPCU a drugo mahni mi da me zaustavis pa da vidim ko si posto ti ispod nika pise WIEN ili ti Bec sto kaze nas narod pa nemogu da procenim koji si i oklen si!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan bio sam ove nedelje ali kada budem dolazio ponovo javicu ti se a srbski mi nije jaca strana imao sam 3 ili 4 u O.S. Laza K. Lazarevic kod macvinod stadiona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 20, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti taj skup ili nece ??? da znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti taj skup ili nece ??? da znam Ja cutim i cekam sto sam rekao reko sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti taj skup ili nece ??? da znam Ja cutim i cekam sto sam rekao reko sam. gorane uzmemo ti i ja gajbu piva i ajmo na lipove vode a ko hoce neka dodje bice piva i za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 21, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan @gordanmg Ajde ti preseci,posto je tvoj predlog usvojen, i reci tad i tad pa ko voli nek izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 21, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan @gordanmg Ajde ti preseci,posto je tvoj predlog usvojen, i reci tad i tad pa ko voli nek izvoli. Polako, nemojmo tako jer je tek onda anarhija na pomolu. Dakle, bice Cer. Da vidimo jos samo kad i objavicemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @gordanmg Ajde ti preseci,posto je tvoj predlog usvojen, i reci tad i tad pa ko voli nek izvoli. Polako, nemojmo tako jer je tek onda anarhija na pomolu. Dakle, bice Cer. Da vidimo jos samo kad i objavicemo. Samo dogovor a i bio je red da uskocis Pablo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti taj skup ili nece ??? da znam Ja cutim i cekam sto sam rekao reko sam. gorane uzmemo ti i ja gajbu piva i ajmo na lipove vode a ko hoce neka dodje bice piva i za njega uz vas sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti taj skup ili nece ??? da znam Ja cutim i cekam sto sam rekao reko sam. gorane uzmemo ti i ja gajbu piva i ajmo na lipove vode a ko hoce neka dodje bice piva i za njega uz vas sam Za tebe uvek ima mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava? 'ocemo na Cer ili necemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava? 'ocemo na Cer ili necemo? za sada se jos nista nedesava "nemamo dovoljno ljudi" za cer a i pitanje je da li ce mo ici ove god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan A da se samo provozamo, odnosno da se ne pravi rostilj, suljpa i ostalo, nego da se provozamo, nadjemo lepo mesto, zezamo, pikamo fudbalicu (eRovi vs endurcici , dobacujemo se frizbijem, nadjemo bazen... Sta god... Za rostilj i sve to treba organizacija i ljudstvo i logistika (treba doneti resetke, kotlic, meso, suljpa...), a posto nas nema mnogo... Znate vec na sta mislim... A kad se ogladni, dogovor, pa peglanje na neki masssan burek ili slicno, naravno isto vazi i za kafice, i ostalo... Sta kazete na predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan ajde ove nedelje tacnije 1-2.9 ili samo 1.9 ja sam ZA a mozemo da idemo na "lipove vode" zna "gordanmg" gde je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...