Skols 25 Napisano Maj 15, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu desile su četiri saobraćajne nesreće, od kojih je jedna imala fatalan ishod za tridesetogodišnjeg motociklistu, izjavila je danas portparol Hitne pomoći Nada Macura. Macura je u izjavi za agenciju Beta precizirala da se nesreća u kojoj je poginuo mladić desila oko 02.00 na Slaviji - na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića. Motociklista je zadobio teške povrede glave sa velikim razderotinama, zbog kojih je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar gde je umro, rekla je Macura i dodala da ga je ekipa Hitne pomoći zatekla bez kacige na glavi. Jel zna neko nesto o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam gledao Macuru u jutarnjem programu,to isto je rekla,na zalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jutros procitao ovu vest Ima li neko detalje? Ko je u pitanju, kako je doslo do udesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 15, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u to vreme prolazio baš tuda, ali ništa nisam video........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Znam samo da se prezivao Malinovic. Bio je drug mog drugara. Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! Ovo je komentar na vest objavljenu na .b92 Kakava bruka! Ja i ortaci smo bili tamo decko je nosio kacigu, ali ne fullface nego onu kao slemce... Hitnu pomoc smo zvali u u 1:54 dosli su u 2 i 10... A bolnica im je na 1km...SRAMOTA KOLIKO LAZU!!!!!!!! (cHeseeCake, 15. maj 2011 11:25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugar moje drugarice... Malopre je sretoh i rece mi za pogibiju. Ne zna nikakve detalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! Ovo je komentar na vest objavljenu na .b92 Kakava bruka! Ja i ortaci smo bili tamo decko je nosio kacigu, ali ne fullface nego onu kao slemce... Hitnu pomoc smo zvali u u 1:54 dosli su u 2 i 10... A bolnica im je na 1km...SRAMOTA KOLIKO LAZU!!!!!!!! (cHeseeCake, 15. maj 2011 11:25 Vozila hitne pomoci se ne nalaze u bolnicama, tacnije ni jedna bolnica nema vozilo hitne pomoci, tako da ako se desi nesreca 100 metara od bolnice, nemaju ni vozila ni opremu, a ni slobodne ljude da dodju po povredjenog. Vozila hitne pomoci su u bazama, koje se nalaze u raznim mestima u gradu, u okviru baze ne postoji bolnica vec se za bazu koriste uglavnom stare napustene apoteke, ili neki drzavni lokali koji nisu u upotrebi. U bazi obicno ima samo koja stolica i sto i vozilo koje parkiraju isped. Za reon Slavije je nadlezna baza u Ruzveltovoj, ako je ekipa slobodna, ako nije, salju verovatno kola iz hitne sa auto-puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 20, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Moj cale je radio uvidjaj ovom decku..mogu sutra da saznam sve detalje ako vas bas zanima...samo cale je jednu stvar rekao...da je imao full face kacigu preziveo bi-samo bi se malo ugruvao...tako da pamet u glavu a jet kacige u kante..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...