ErnestM 33 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imao TA 1998 god. ...prodao...kupio izuzetan primerak fazera...u sustini zadovoljan...ali me enduro zov ipak priziva...sto se fazera tice 2003. je godiste,zdrav prav,odlicne gume,lanac,lancanici,akumulator,diskovi ,plocice....sve je u tip-top stanju....plave je boje (nije farban,prva je boja...prakticno neogreban)...registrovan do 16.03.2012. godine....za 2-3 hiljade treba ulje i filter da se zamene i to je to...pardon,ima i kofer i nosac...givi-maxia... Zanimao bi me neki noviji enduro u zameni ili zameni sa doplatom (mojom)...v strom,varadero,TA 650....mozda i neki bmw f 650....eto...zaboravio sam da kazem motor ima 31000 km pravih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju. A jel motocikl kupljen od Savica??? Ja kumovao ovoj kupovini ako se secas... A cena je??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jeste...to je taj....nema cenu...za sada...zamena...pa dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista dobar motocikl! Savic ga cuvao kao malo vode na dlanu! Srecna prodaja\zamena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uračunaj i moje pivo za sređivanje slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan hoću ,hvala puno...dobrodošao na gajbu ladnog,po želji...hvala i živeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaista dobar motocikl! Savic ga cuvao kao malo vode na dlanu! Srecna prodaja\zamena! jeste,Danijel ga je jako čuvao...o sebi da pričam...bilo bi suvišno...veruj,ja ga čuvam kao dve vode na dlanu...izuzetan je motor,tako treba i da ostane...najradije bi kupio endurosa...pa da imam oba...al...ne da komšija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si naglasio da bi menjao za enduro ali ja morm da ponudim cbr f3 pa ako imas neku kombinaciju zaalje rad sam da se dogovaramo....pozdrav Miskomi!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan zamena moj bmw f 650, 1995, i koliko para? naravno ako te interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan voleo bih nesto novije...hvala u svakom slucaju...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan niko ne nudi endura? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plameni 5 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: valjevo Motocikl: bmw r1200gs triple black Prijavi odgovor kao problematičan Kle 2000-to ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jači...veči...više kubika...vozam se sa suprugom...pa nam treba nešto veće...hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plameni 5 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: valjevo Motocikl: bmw r1200gs triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Varadero ispada iz kombinacije.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti ga ne bi prodavao za kes? Obicno endurasi se tesko vracaju na trkalice? Mislim na putne motore. Mene interesuje koja bi bila cena za novce? Posalji mi informaciju na pp. Srecna zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ima dosta ponuda za keš,što svarno nisam ni očekivao....al,ipak me prvenstveno greje neka zamena.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan cisto da osvezim ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da imas dobru ponudu za kes ti bi ga vec prodao i za kes kupio drugi motor 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da imas dobru ponudu za kes ti bi ga vec prodao i za kes kupio drugi motor iskreno sa tvoje strane...ali nije tako,jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peran 0 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 5 postova Motocikl: suzuki gsxr 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan daj nama koji nemamo enduro, reci koliko je para fazer.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan daj nama koji nemamo enduro, reci koliko je para fazer.... bice cena cim se pojavi nesto sto bi me interesovalo...i bude mogla da se zavrsi brza kombinacija.....sustina zamene je da ,iskreno,ne zelim da budem bez motora vise od nekoliko trenutaka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno....a moze i zamena za noviji...uz moju doplatu ... ne znam te modele ...fazer s2 valjda..sa crnim ramom i agregatom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cak mi se i neka zdrava AFRICA mota po glavi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...