vasa maser 28 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko zainteresovan za put u siciliju ??? islo bi se do Igumanice pa na trajekt do Sicilije ,tamo par dana voznje i povratak preko Barija do Dubrovnika a onda preko Trebinja,Visegrada put BGD Ako neko ima predloge ideje ,slobodno neka napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne,ovo izgleda kao dobra tura.Ali samo pitanje,sto se nebi islo kopnom pa kroz celu italiju,to bi bila avantura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto i tako negde moraju da spavaju, prevoz trajektom nije tako loš, a i izbegne se dosadno putovanje autoputem. Pak, ako kroz Hrvatsku i Sloveniju ne ideš autoputem, to putovanje bi trajalo dosta duže, a pitanje je koliko vremena imaš. Bolje je slobodno vreme utrošiti na vožnju po Italiji, nego po autoputu. Ovo odgovaram kao da sam ja u pitanju, jer sam razmišljao o sličnom putovanju i sigurno bih izabrao trajekt, bar u jednom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan upravu je acim,ustedi se na spavanju a i jeftinije je trajektom, a i sad sam dosao iz toskane pa sam taj deo prosao a koji bi period ti odgovarao,meni je sve jedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Maj 15, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i MilosSani imamo u planu Siciliju 1.9. Put do Igumenice je veoma dosadan...90% auto put...isao prosle godine...osim ako se ide preko planina... Mozemo da budemo u kontaktu pa da se dogovorimo... Sada je i Etna proradila,pa nece biti dosadno... A sto se tice samog putovanja,tamo,nazad,kuda....ima gomila varijanti... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok ako je bolje tako,samo da je zanimljivije.A koji bi bio okvirni datum polaska,nadam se posle posle 20 jula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi pre u junu ali sve je stvar dogovora i pravac i vreme polaska vazno je da ima zainteresovanih i dobrih predloga,sugestija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sicilija mi je jedna od must see destinacija. Pazljivo pratim na casu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Igumenice, verovatno je interesantnije da od Skoplje idete preko Ohrida i Bitolja, a do Skoplja autoputem, nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2007. isao na Krf, iz Igumenice, i isao sam bas preko Ohrida pa kroz planine. Od Kastorije ima dva puta, ovaj kojim sam ja isao je vrlo tezak za voznju, to je od gradica Neapoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Da gresak moja.nisam hteo reci posle 20 jula nego pre 20 jula!Tako da mi jun savrseno odgovara!Po proceni koliko koliko bi se dana islo i okrvirno koliko para je potrebno.Ja bi se vec i najavio da bi isao,pa da se i konkretnije dogovorimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
devlamir 0 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 1 post Motocikl: BMW K75 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Vlada. Vidim da se spremate za put na Siciliju, samo napred. Usubotu sam se vratio sa dvanaestodnevnog obilaska Sicilije. Za sve sto vas interesuje u vezi puta pitajte. Uskoro cu postaviti temu u putopisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 20, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Vlada. Vidim da se spremate za put na Siciliju, samo napred. Usubotu sam se vratio sa dvanaestodnevnog obilaska Sicilije. Za sve sto vas interesuje u vezi puta pitajte. Uskoro cu postaviti temu u putopisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,bice lepo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos cekam,pisi,daj da vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 21, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne od Bara do Barija trajektom, bolje nego do Igumenice autoputem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa u povratku je bari -bar da se napravi krug a i nije bas malo kilometara sicilija -bar ali svaki dogovor je moguc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan De je nestao Devlamir,obecao je da ce nam sve o siciliji i kako je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 23, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li postoji trajekt sa Sicilije za Grčku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ide iz Siracuze samo neznam termine a ide i trajekt - fery Marko Polo iz Venecije ali na jugu Italije staje na siciliji i ide za Atenu. vjerovatno ide još nekoliko brodara samo ja neznam detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 23, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji: http://www.directferries.co.uk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6739 Napisano Maj 23, 2011 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Od Barija do nove luke u kojoj biste ponovo na trajekt (za Siciliju),recimo Reggio Calabria,ima nekih 450 km i prosli biste jednom od najlepsih obala na Mediteranu.Delom je auto put (autostrada) a vecim delom superstrada.Slicno auto putu,bez zaustavne trake i sa maksimalnom brzinom od 110,ako znakom nije drugacije odredjeno.Uglavnom 90 Iz Igumenice ide trajekt i za Brindizi,koji je nesto juznije od Barija,ali kasnije razlika u kilometrima nije od neke preterane vaznosti i dobrim delom je put isti. Nisam nasao podatak da postoji veza sa Sicilije direktno za Grcku. Idu trajekti iz Genove,Livorna,Napulja,ali te severnije destinacije su prilicno daleko.Ako vam se pogodi vreme do jaja ima da bude veselo na camcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala pronto, nesto cemo smisliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 24, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem promjenu nicka u vasa skitnica. Vise skitas po svijetu, nego sto masiras. I tata bi sine, but jbga... mozda neki drugi put. Dobar provod zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...