Jump to content

Moto Zajednica

Diadora cizme

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5376 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR
Prvi utisci na motoru mi nisu bas sjajni. Imam problema da podvucem nogu pod menjac' date=' pa cu prvo probati da ga malo podignem.[/quote']

I ja sam imao takav osecaj kad sam prvi put vozio u mojim cizmama, al mislim da je to normalno, posto je manje pokretljiva noga u skocnom zglobu nego ranije.

Posle nekog vremena, navikne se covek. Ja sad u svaku voznju krecem u cizmama...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT
Slushaj ludaku, nisu ti nudili, nego si video na netu...

..jesi ti neka baba vanga pa bolje znas od mene il si samo mnogo looose spavao nochas??? Vidim da je ovo drugo pa da ti toplo preporuccim jednu terapiju opustanja :) javni mi se na pp da ti uteram dobro a isteram zlo...oma ces da progledash hihih :twisted: :twisted: :twisted:

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
Slushaj ludaku' date=' nisu ti nudili, nego si video na netu... [/quote']

..jesi ti neka baba vanga pa bolje znas od mene il si samo mnogo looose spavao nochas??? Vidim da je ovo drugo pa da ti toplo preporuccim terapiju opustanja :)

Rekao sam Ti shta sam imao...a sto se tiche terapije, TREBA al' ne meni.. :lol:

oduvek me je nerviralo kad neko misli da bolje zna nesto sto ja licno znam a taj neko nije ni u blizini. Onda taj neko ispadne smesan. Dakle ovo postaje smesno, pa se ja iz ove diskusije i off topica iskljucujem.

Ako budes raspolozen za voznju na Usce popodne to je druga stvar :twisted:

• In memoriam, 783 postova

Jeste taj Dalmosh ponudio cizme po veoma povoljnoj ceni. Ima nekoga pa je dobio dobar dil. Stvar je sto po inostranstvu ima nasih ljudi koji rade u takvim trgovinama, pa kada naletis na njih, vrlo cesto su raspolozeni da ti ponude najnizu cenu koju mogu. Ipak je rec o motoristima, ne o obicnim ljudima :)

Hvala ti cale sto si presekao diskusiju. No hard feelings Yoman, ali nemam potrebe da foliram bilo koga. Sa dalmoshem sam u vezi i oko tih cizama smo 5x dogovarali. ENDE:)

:):):)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
Hvala ti cale sto si presekao diskusiju. No hard feelings Yoman' date=' ali nemam potrebe da foliram bilo koga. Sa dalmoshem sam u vezi i oko tih cizama smo 5x dogovarali. ENDE:)

:):):)[/quote']

Brate,folirash ti pre svega sebe ...pa onda sve ostale...samo sto su i ljudi prestali da veruju u tvoje gluposti....

I NARAVNO...No Hard Feelings :)

Velika je umetnost suzbiti sujetu, koja je inace odraz nesigurnosti. Postaju smessni tvoji komentar, sada vec ocigledno promasseni i van konteksta. Vodjen si zeljom da u diskusiji odneses prevagu a nezadovoljan jer napadash bez razloga, uz saznanje, potkrepljeno svedokom da nisi u pravu.....

Pametan covek zna kad treba da kaze:"ok, u pravu si pogresio sam, idemo dalje..."

Ja se jovo nanovo iskljucujujem iz glupe diskusije jer tebi ocigledno ni Dalmosh licno da te pozove na tel ne bi objasnio neke stvari...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja