mixa 1035 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Trka 1 25 27 Casey STONER AUS Repsol Honda Team Honda 159.6 44'03.955 2 20 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 158.7 +14.214 3 16 46 Valentino ROSSI ITA Ducati Team Ducati 158.7 +14.564 4 13 1 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing Yamaha 158.3 +21.075 5 11 58 Marco SIMONCELLI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 157.7 +31.245 6 10 11 Ben SPIES USA Yamaha Factory Racing Yamaha 157.7 +31.609 7 9 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 157.4 +35.566 8 8 7 Hiroshi AOYAMA JPN San Carlo Honda Gresini Honda 156.5 +51.502 9 7 8 Hector BARBERA SPA Mapfre Aspar Team MotoGP Ducati 155.8 +1'03.731 10 6 17 Karel ABRAHAM CZE Cardion AB Motoracing Ducati 155.8 +1'03.885 11 5 24 Toni ELIAS SPA LCR Honda MotoGP Honda 155.8 +1'04.068 12 4 19 Alvaro BAUTISTA SPA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 155.8 +1'04.192 13 3 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 144.9 2 Laps Not Classified 65 Loris CAPIROSSI ITA Pramac Racing Team Ducati 155.5 7 Laps 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 159.3 11 Laps 35 Cal CRUTCHLOW GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 144.1 22 Laps 14 Randy DE PUNIET FRA Pramac Racing Team Ducati 144.9 27 Laps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 15, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam rekao da će se Hondi obiti o nos ovoliki broj motora. Jeste da vode kao konstruktor, ali će im se vozači međusobno poubijati. Pa Pedrose se polako rešavaju kroz povrede, još ovog imbecila da vrate na satelitski motor i to je to. Takoreći evolucija - otpadaju slabi i glupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva trka....a sto mi je prijalo da slusam dva strucnija engleza sa bbc2 nego one nase snajke...uh... hvala za link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Moram ovo da napisem . Drago mi je sto je Rossi isprasio Lorenza vise nego ista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je l uspeo ko da shvati šta se tačno dogodilo, pošto kamera očigledno nema dovoljno. Što je Dani krenuo da ustaje? Da nije pre toga bio kontakt koji nismo videli. Ja čudniji incident nisam video. Uglovi kamera samo zbunjuju dodatno. Je l može neka detaljnija analiza ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan otpadaju slabi i glupi. Ala si ti brate surov. Ja ne gotivim Pedrosu, to znate, ali je vozio bolje od Doviciosa i sigurno zaslužuje fabričku Hondu pre nego Dovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Onda jos jedna stvar.Lorenzo,pa cak Stoner i Pedrosa se zalili na Sic-ovu voznju,kao mnogo agresivan... Cekaj bre...jel ovo trkanje ili promenada u koloni po 1 Ma nije agresivan. Tako se to radi jer je to trkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6711 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Je l uspeo ko da shvati šta se tačno dogodilo, pošto kamera očigledno nema dovoljno. Što je Dani krenuo da ustaje? Da nije pre toga bio kontakt koji nismo videli. Ja čudniji incident nisam video. Uglovi kamera samo zbunjuju dodatno. Je l može neka detaljnija analiza ? Istina je da se Lorenzo bunio bas zbog ovakvog manevra,kada je srecom posle malo igranja na sedistu ipak ostao na nogama... Simoncelli je svojom putanjom prakticno Pedrosi presekao put,a pad je usledio jer je Pedrosa udario svojim prednjim tockom u Sicev zadnji. Bice sigurno snimaka,evo ja sad gledam na TV.Treba malo vremena da to osvane i na TUbe-u Sta je poenta price.Ako si ti (SImoncelli) brzi,da mozes da obilazis spolja,trebalo bi da se malo strpis pa da to uradis na nekom sigurnijem mestu i ne na takav nacin.Neko ko se u tom trenutku nalazi sa unutrasnje strane ima jako malo izbora.KOcenje,koje je prva reakcija,ispravlja motor pa je kontakt sa onime koji te obilazi spolja vrlo izvesan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sta je poenta price.Ako si ti (SImoncelli) brzi,da mozes da obilazis spolja,trebalo bi da se malo strpis pa da to uradis na nekom sigurnijem mestu i ne na takav nacin.Neko ko se u tom trenutku nalazi sa unutrasnje strane ima jako malo izbora.KOcenje,koje je prva reakcija,ispravlja motor pa je kontakt sa onime koji te obilazi spolja vrlo izvesan. Dani je bio unutra i bio je brži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kao da mucenik Pedrosa nije uklavirio odakle ona budala sa vanjske strane, krenuo da ispravlja motor i koci, ne bi li ga omasio, ali eto zakasnio i otrese. Taman zalijecio lijevu kljucnu, ode desna, bas nema srece. Sad ostaje sve po donim sta bi bilo kad bi bilo , mozda da je nastavio kroz krivinu, prosla obojica, a mozda bi zavrsilo kao Rossi-Stoner oba u sljunku. A mislim da sa onim tempom koji je imao, Simonceli je trebalo da saceka malo, svakako ga je imao. Zao mi je Pedrose, ali Simonceli je zasluzio podijum, medjutim svi smo se uvjerili da se svasta zbiva na trkama. Idemo dalje. Kao sto i rekose ovo nije realna slika, tako da ovo nece mnogo znaciti Doviju kad bude plakao na kraju godine da ostane u fabrickom timu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6711 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Onda jos jedna stvar.Lorenzo,pa cak Stoner i Pedrosa se zalili na Sic-ovu voznju,kao mnogo agresivan... Cekaj bre...jel ovo trkanje ili promenada u koloni po 1 Ma nije agresivan. Tako se to radi jer je to trkanje. Voziti agresivno i biti bezobrazan (i ne uvazavati protivnika) je nesto drugo Ovaj manevar,kao i onaj proslogodisnji na koji se Lorenzo zalio,su zaista na ivici koreknosti,koliko god da je trkanje u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 15, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan otpadaju slabi i glupi. Ala si ti brate surov. Ja ne gotivim Pedrosu, to znate, ali je vozio bolje od Doviciosa i sigurno zaslužuje fabričku Hondu pre nego Dovi. Slabi - Pedrosa, svaki put kad padne polomi nešto. Telo može da podnese određen broj operacija, posle toga... Glupi - Simoncelli, glup je kao %urac, da je sačekao jednu ili dve krivine prošao bi ga ko krajputaša i bio bi drugi. Za njega mislim da HRC treba da ga šutne, postaje balast. Nije sigurno da pred kraj sezone u mogućoj borbi za titulu između jednog od Repsola i Lorenza on ovo ne ponovi. Da sam ja Hamamoto sprečio bih tu mogućnost otkazom, pa nek se hrva sa Edwardsom i Crutchlowom. Nama će opet da bude zanimljivo. A jedan od te dvojice bi još mogao i da ga nalupa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Za Crutchlowa ne znam, ali cika Edwards bi ga odvalio. A Dovizioso, lezbejka i vjerovatno se trazi ili se vec nasla adekvatna zamjena za sljedecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je l uspeo ko da shvati šta se tačno dogodilo, pošto kamera očigledno nema dovoljno. Što je Dani krenuo da ustaje? Da nije pre toga bio kontakt koji nismo videli. Ja čudniji incident nisam video. Uglovi kamera samo zbunjuju dodatno. Je l može neka detaljnija analiza ? Istina je da se Lorenzo bunio bas zbog ovakvog manevra,kada je srecom posle malo igranja na sedistu ipak ostao na nogama... Simoncelli je svojom putanjom prakticno Pedrosi presekao put,a pad je usledio jer je Pedrosa udario svojim prednjim tockom u Sicev zadnji. Bice sigurno snimaka,evo ja sad gledam na TV.Treba malo vremena da to osvane i na TUbe-u Sta je poenta price.Ako si ti (SImoncelli) brzi,da mozes da obilazis spolja,trebalo bi da se malo strpis pa da to uradis na nekom sigurnijem mestu i ne na takav nacin.Neko ko se u tom trenutku nalazi sa unutrasnje strane ima jako malo izbora.KOcenje,koje je prva reakcija,ispravlja motor pa je kontakt sa onime koji te obilazi spolja vrlo izvesan. Da, tako sam otrpilike i ja video, ali je Dani počeo da se diže i digao se faktički skroz pre nego što je došlo do udarca. I to me zbunjuje. Ne deluje samo da mu je Simončeli presekao put, nego da mu je ukrao celu zonu za kočenje, zbog čega je Dani morao previše sporo da uđe i morao da se diže da ne bi pao na levi bok. Nadam se da će biti više snimaka, mada su u prenosu bila samo dva kadra. Šteta što nema snimka iz vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 15, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onda jos jedna stvar.Lorenzo,pa cak Stoner i Pedrosa se zalili na Sic-ovu voznju,kao mnogo agresivan... Cekaj bre...jel ovo trkanje ili promenada u koloni po 1 Ma nije agresivan. Tako se to radi jer je to trkanje. Voziti agresivno i biti bezobrazan (i ne uvazavati protivnika) je nesto drugo Ovaj manevar,kao i onaj proslogodisnji na koji se Lorenzo zalio,su zaista na ivici koreknosti,koliko god da je trkanje u pitanju Kao da nisi shvatio ironiju u spdz-ovom postu. Ti se u citiranom iščuđavaš što se oni žale na njegovu agresivnost i pitaš se jel ovo trkanje ili promenada. Za razliku od tebe, mixe i svih nas oni znaju šta je trkanje pa je stoga njih 12 išlo na sastanak da upozore na Simovcelli-a jer je OPASAN. Nije na granici koreknosti nego je idiot. @Bane R: kad počneš da kočiš pod nagibom motor počinje da se ispravlja. Možda bi Pedrosa bolje prošao da nije kočio nego da je pokupio debila ali ko zna... to je već lutrija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan to je za ove što brinu o Stonerovom braku i velikom uticaju koji isti ima na njegovu vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno što se tiče Stonera i RDP.. ja bih ga zveknuo u glavu da se onako lomata i vrpolji po stazi na izlasku iz krivine iz koje se izlazi veoma brzo i ne vidi se sa kojom brzinom taj neko ispred vozi, odjednom skonta da mu prilazi extra brzo, koči ko blesav da ga ne pokupi a on još nešto izvodi <_< ...gleda u čizme jesu prljave, vrda levo desno , ne zna ni sam šta radi :neznam: ... Warm up služi za warm up a ne za razgledanje staze sa 60kmh. A trka bila dobra, žao mi Pedra... ali jebaj ga sad gotovo, ni meni nije baš najjasnije šta,gde,kako...jel Sic (ovaj put)kriv ili ne , ali ova kazna mu dođe da se malo uozbilji, da je bezobrazan vozač...jeste. I na kraju se i kenjalo domogao podijuma , valjda će se naći više na tom dukcu, nevolem ga baš nešto ali kao što rekoh još na početku ove sezone , navijam za njega...eto samo što volim Ducati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ... pa je stoga njih 12 išlo na sastanak da upozore na Simovcelli-a jer je OPASAN. Nije na granici koreknosti nego je idiot. @Bane R: kad počneš da kočiš pod nagibom motor počinje da se ispravlja. Možda bi Pedrosa bolje prošao da nije kočio nego da je pokupio debila ali ko zna... to je već lutrija. Iz nekog razloga, njega ne kaznjavaju, sad neki to prisivaju i Rossiju, jednostavno covjek to uradi , jednom, nista. Drugi put, nista. Treci,... hiljadupetstoosamdesetcetvrti put, nista i sta da ga sprijeci da to ne uradi opet. Slomio covjeku kljucnu, prolazak kroz box. I jos ga ovi proglasise zrtvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6711 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @to crank Zasto cela ova prica nije pokrenuta prosle godine?Ili jos ranije?Bilo je materijala. MIslim da je tesko pravilima odrediti sta je dozvoljeno raditi u obilazenju i da bi to trebalo da radi svako od trkaca ponaosob (ima naravno i osnovnih pravila).Tj. da imaju respekt prema protivniku. Da je ta prica pokrenuta danas,od strane vozaca,posle ovog nemilog dogadjaja (za Pedrosu najvise)bilo bi mi jasnije.Mada nije iskljuceno da ce sankcija biti i posle trke.Italijani vec spustaju loptu.Kao i uvek do sada.Uvek stite svoje Ljudima koji odlucuju ko ce se trkati do sada je sve bilo u redu.Cak i u doba dok je ovaj ludak vozio u 250.Znaci zna se ko si od davnina,gledamo kako da te sportski izradimo bez da kukamo. Evo i vozaci,slusam ih niko se nije nesto posebno naljutio na Sic-a.Svi nesto "pa pogresio je,pa preterao je..." i izgleda ce tako i ostati. Gledacemo mi jos dugo Sic.a u moto-sportu,a resenje za njega,ako nece da ga nadju glavonje,treba da nadje svako od trkaca. Zao mi Danila,nesretnik kad god padne nesto polomi (a hteli su i teg da mu stave). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Italijanski GPone smatra da nije u redu što je samo Stoner dobio kaznu. GPone takođe smatra da je Stonerovo ponašanje bilo nepristojno i arogantno ali ne naročito opasno. Sa druge strane italijanski sajt smatra da je ponašanje Randy de Punieta koji je u tom trenutku podešavao ručicu kočnice bilo mnogo opasno i nebezbedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Trka odlicna , imam samo jedno pitanje posto necu da kenjam. Jeste gledali prosle nedelje trku u Monzi sbk?? kako su se klali i peglali, tukli i vukli , isecali jedni druge i na kraju samo Biaggi dobio kaznu jer je presekao sikanu... Mislim ako su trke trke onda cilj nebira sredstva , neko ce Simoncelli-u doci glave mozda u boxu mozda na stazi ali on gori od zelje za prvim mestom i samo to ga zanima izgleda. U svakom slucaju i kao veliki zaljubljenik u HRC kao korporaciju dobro je sto je manje Hondi bilo na pobednickom postolju.... bilo bi dosadno da samo repsol zavrsava na 1,2,3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar treba nekog i da ubije, pa da prihvatimo da cilj opravdava sredstvo. Neka pravila svuda vaze, pa tako i na trkama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 15, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar treba nekog i da ubije, pa da prihvatimo da cilj opravdava sredstvo. Neka pravila svuda vaze, pa tako i na trkama. Milky malo voli da popije pa se nespretno izražava. Siguran sam da je hteo da kaže nešto pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Simoncelli kaže: "Nisam uradio ništa loše" Mogu samo da mislim koliku će dreku Puig da digne. HRC ima da ga pedalira (u Ducati) na kraju sezone pa će sve da pršti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Simonceli je ostecen. Iako navijam za Pedrosu...to su trke i tako treba da izgledaju. jebes trke bez borbe.... UAAAA SUDIJA PEDERU... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...