joska 63 Napisano Decembar 4, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nista.Vlasnik motora jos nije zakrpio gumu,a kad vec izvadi prednji tocak,hoce da egalizuje i disk,pa ce tek posle toga motor kod mene, da mu uradim instalaciju.Koliko vidim,ne zuri mu se,a i registracija je istekla.Znaci jedino znamo da cdi radi.Kad ce se i provozati na mz-u,stvarno ne znam. Na jawi radi,mada ga sad retko vozim,zbog kise i hladnog vremena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan pa ako imas celu primu za delove onda imas i regler i sve ostalo sto ti fali za nju,,,,,,mislim da je ovaj moj drugar to oko 6-12 volti resio nekim diodama al nisam tolko obracao paznju,,,, Ma nije bila moja, sredjivao sam je jednom prijatelju, ali se sada druzi sa drugim vlasnikom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan a sta je to egalizacija diska? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nista.Vlasnik motora jos nije zakrpio gumu,a kad vec izvadi prednji tocak,hoce da egalizuje i disk,pa ce tek posle toga motor kod mene, da mu uradim instalaciju.Koliko vidim,ne zuri mu se,a i registracija je istekla.Znaci jedino znamo da cdi radi.Kad ce se i provozati na mz-u,stvarno ne znam. Na jawi radi,mada ga sad retko vozim,zbog kise i hladnog vremena. Pa to je, svako ima drugi ritam preko zime, neko odmara a neko sređuje da ne bi preko leta imao problema. Ja sa takvim pristupom nisam imao dobrih iskustava, ostavim posao za početak sezone a onda mi se pojavi još 101 stvar na koju nisam računao. No, ko zna kakve su prilike kod njega, ima čovek neki lični raspored pa ga ne treba dirati. Šta sada može da se uradi? Vreme je neizvesno pa ne bih polazio za Temerin kada nisam siguran kada će, koliko i u kojim delovima padati kiša. Da pošalješ uređaj da ga montiram nevredi, neumem a i bez tebe to gubi smisao, ti treba da vidiš kako radi a ja da ga vozim. I to otpada. Nemam ideju. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 4, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu biti umereno dosadan,mozda malo i ubrzamo stvari ;D I mene zanima,isto kao i vas,a mozda malo i vise,kako ce se motor ponasati. A egalizacija diska,je poravnanje diska.Valjda na strugu. Tako mi je rekao,ja samo prenosim,pa ako je covek pogresno rekao,onda sam i ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 4, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan egalizacija=izjednacavanje,poravnjavanje itd,,,,samo nece mu to bas lako ici nije to disk od auta....moze i da se busi radi boljeg hladjenja video sam na par mz a ,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam se registrovao i želim da vam se priključim. Hteo bih MZ-a, sa Karaburme sam i Vuju viđam kako fura ovuda... Samo vas pozdravljam i nadam se da će se naći i neka mašina za mene. Pozdrav MZ svetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Wice Da li postoji bilo kakva mogućnost da se šablon koji imaš skenira i postavi u razmeri 1:1? Disk ti je super, i sam navodiš korisne stvari od njegove obrade pa ne vidim razlog zašto bi se pametna stvar zanemarivala. No, zanima me šta je sa rupama? Rupe se buše ali njihova spoljna površina nije ista, obrađena je ne neki način da ne jede pločice a to neznam kako se radi, početak šire burgije ili šta? 2 TS Chopper Super si majstorčino izneo mišljenje ali ne i rešenje. Kako da dođemo do alansera za sada za Dragicu mada sam i ja sve stariji ;D Radio si taj NSU pa ima li neka druga varijanta ili ista da dođemo do toga i montiramo na njenu mašinu? Eto, Svakak dao i fotku koja je izuzetna kao i sve njegove. I van princeze Dragice, trebalo bi i bratu pomoći da sa rasterećenjem popije pivo a ne da pod presijom to radi misleći na predstojeće kurblanje ;D Za ove silne godine, zaslužio je da popije pivo bez presije. 2 Vule Dobro došao Karaburac (domovine sin)! Pa bar smo tu, maši visoko kada me vidiš, malo sam mašinu ubrzao pa ne vidim šta se dešava sa strane ;D 2 Major Gashpar Psihijatre ne poznajem, nesmem da im se javim jer mi je do slobode stalo ;D Čoveče, nemoj se maltretirati sam, dozvoli da ti se pomogne pa da završimo i tu mašinu, treba bre da se vozimo a ne da popravljamo. Reci gde je zapelo pa da se već jednom završava, odužilo se bre, jeste da se radi od srca ali što je mnogo, mnogo je... Ako ćemo realno da sudimo po radovima, tebi pripada zaista dosta vožnje. 2 Joska Niko nije dosadan, ti naročito, samo ako nešto zapne obrati se, valja ćemo zajedno lakše nego ti sam. Treba li šta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa rupe su busene burgijom 5 mm pa su onda ivice oborene zabusivacem,mada moze i veca burgija,pokusacu da skeniram,mada mislim da je sablon veci od A3 a skener mi je A3.mora se busiti na stonoj busilici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam se registrovao i želim da vam se priključim. Hteo bih MZ-a, sa Karaburme sam i Vuju viđam kako fura ovuda... Samo vas pozdravljam i nadam se da će se naći i neka mašina za mene. Pozdrav MZ svetu. Ima u Zrenjaninu jedan sto se prodaje,raspitacu se pa cu ti javiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 5, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio vama da dosadjujem,lose si razumeo Mislio sam na vlasnika mz-a,da ga malo pozurujem. Treba li mi sta? ...pa moze 7-ica na loto ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 5, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pa rupe su busene burgijom 5 mm pa su onda ivice oborene zabusivacem,mada moze i veca burgija,pokusacu da skeniram,mada mislim da je sablon veci od A3 a skener mi je A3.mora se busiti na stonoj busilici To se zove frezenkovanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 VULE Imas na sajtu moto-berza jedan ETZ 250 sa 2400 km predjenih u originalnom stanju iz Pozarevca.Jedino cena 800,ali kada bi uspeo da ga ubijes za jedno 150 isplati se jer stvarno impresivno izgleda.Ali da pogleda neko ko se razume ako nije paljen godinama hoce da propadnu semerinzi usled nepodmazivanja.Mada se sve da srediti,eto to je meni zapalo za oko od MZ-a koji se prodaju.Poseti sajt,pogledaj,pozovi coveka,popricaj i samo polako duga je zima ipak kupujes nesto sto ce da te sluzi godinama a mozda i vise ako ga zavolis a zavoleces ga sigurno jer si ovde sa nama a nadam se u prolece i na prasnjavim drumovim.Pozdrav i dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan 2 TS Chopper Super si majstorčino izneo mišljenje ali ne i rešenje. Kako da dođemo do alansera za sada za Dragicu mada sam i ja sve stariji ;D Radio si taj NSU pa ima li neka druga varijanta ili ista da dođemo do toga i montiramo na njenu mašinu? Eto, Svakak dao i fotku koja je izuzetna kao i sve njegove. I van princeze Dragice, trebalo bi i bratu pomoći da sa rasterećenjem popije pivo a ne da pod presijom to radi misleći na predstojeće kurblanje ;D Za ove silne godine, zaslužio je da popije pivo bez presije. Pa mislim da sam napomenu, odnecu staru dinamu (6v) kod nekog elektricara ili nekog ko premotava motore, da mi premota stator i po potrebi rotor i da to sve lepo poveze. Ne zurim bas da to odradim jer imam jos brdo obaveza a i trenuno paljenje je vise nego dobro. Ali lepo bi bilo da sednem motor, i umesto da lomim noge suvozacici kurblanjem, jednostavno okrenem kljuc i: BRRRMM....brm...rm..tm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 5, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram da vas zamolim da probate da probate da otvarate nove teme umesto da dopisujete u ovu... Tako ce biti mnogo preglednije sve i lakse ce biti drugima da pronadju ono sto ih interesuje.... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OROZ 1 Napisano Decembar 5, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Slavonski Brod Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram da vas zamolim da probate da probate da otvarate nove teme umesto da dopisujete u ovu... Tako ce biti mnogo preglednije sve i lakse ce biti drugima da pronadju ono sto ih interesuje.... teško! Ja jesam novi al mi se čini da se raja naviknula na ovo i nije nam loše! Kako bi rekla jedna moja kolegica: "BAŠ SMO SI COOL" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 5, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam i shemu senzor plocice,na prethodnoj stranici,gde je shema cdi-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 5, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi moj komsija daje za 100 e mz a 250 televizora,,,jos uz to ispravan ima i nove gume zeza ga karburator ima tomosovo paljenje itd itd pa ako nekog interesuje nek me kontaktira na pp mozda ga da i za neki mob ,ima i papire masina mu je odlicna mada ga nije vozao 1god... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram da vas zamolim da probate da probate da otvarate nove teme umesto da dopisujete u ovu... Tako ce biti mnogo preglednije sve i lakse ce biti drugima da pronadju ono sto ih interesuje.... teško! Ja jesam novi al mi se čini da se raja naviknula na ovo i nije nam loše! Kako bi rekla jedna moja kolegica: "BAŠ SMO SI COOL" Pa jeste teško ali se mora, ovo je bilo idealno rešenje do neke mere, sada je već nepregledno ako hoćeš nešto određeno da nađeš, jeste da je sve tu ali je živa muka prelistavati... A ima i još jedan razlog zbog koga bi ovo trebalo ''rascepkati''. Dosta članova kaže kako jeste za Mz-a, prati temu ali nije za majtorije jer se jednostavno ljudi ne razumeju u to. Na novi način sve bi bilo isto kao i do sada samo bi se podelilo po celinama pa bi pretraga bila lakša a nečije uključenje u diskusiju ne bi bilo uslovljeno poznavanjem majstorija. Naravno, niko nam ne brani, otvorićemo i mesto za ćaskanje radi razmene mišljenja, planova, iskustava, dilema i svega ostalog što nam je važno, eto, mesto gde pitaš ''šta ima novo''? Od ponedeljka, nakon dodatnih konsultacija sa osnivačima, ovaj će topic biti zaključan a novi otvoreni. Naravno, ko god želi i ima šta da kaže, može da otvori topic i sada, nema ograničenja van onih propisanih pravilima rada BJB-a. Do tada bih molio sve koji imaju neke ideje da ih puste na PP, nekako ne bih voleo da se u razgovorima bavimo BJB-om nego motorima a BJB će svakako pratiti potrebe. Kada pročitam komentar koji je stavio OrOz, setim se kako nisam mogao da se naviknem na novi stan jer je veliki Možda deluje glupo ali je tako, mesta koliko hoćeš :o OrOz, raskomoti se, imaš više prostora a ostalo se ne menja, to smo mi isti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi moj komsija daje za 100 e mz a 250 televizora,,,jos uz to ispravan ima i nove gume zeza ga karburator ima tomosovo paljenje itd itd pa ako nekog interesuje nek me kontaktira na pp mozda ga da i za neki mob ,ima i papire masina mu je odlicna mada ga nije vozao 1god... Da li je imao kojim slučajem dva MZ-a? Svojevremeno je bio oglas, ja se javio i rekao ako je 100 evra da ga uzimam odmah samo da može da dođe do Bgd-a a čovek pošteno odgovorio da nemože da garantuje i da me nebi nosio na duši. ;D Odustao sam. Ako to nije taj tip priča je interesantna. Jedino nerazumem televizore, kako su oni povezani sa motorom, nisam ukaprao, ceo dan sam radio ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 5, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa mz televizor pa to ti je onaj stari pre ts modela,,a nije taj tip sto si pricao sa njim,,,a doduse pre neki dan je kupio etz a250,,,,masina je ko na ts u,,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 5, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo televizora,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 5, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek nedavno cuo za taj naziv-televizor,mada sam i ja pre 10-ak godina ima jednog.Nije TS,nego je ES,i ovde ga svi zovu tropi mz,tropika,itd(trophy,-to mu lepo pise i na rezervoaru,i vidi se i na slici).Nenormalno je udoban za voznju,bilo je lepo voziti ga.Ovaj na slici je 150kubika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 5, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da camel trophy ima na cepu istorijat trka jer je bio pravljen za reli, lepo se proslavio,,neki se kunu u decu da su sa njim presli po50000 bez generalke,samo menjaj platine gume i vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan MZ 250 ES ili kako ga zovu televizor (zbog fara koji lici na tv) ima jos i naziv svinja. Masina je ista kao kod TS250 ali se razlikuje od TS250/1(sa petobrzinskim menjacem). Inace jesta najruzniji motor u istoriji motorciklizma ali ja sam zaljubljen u njega, i planiram da kupim jednog. Da li bi, eventualno mogao da stigne do Nisha? Ocekujem neku uplatu pa nesto razmisljam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...