Vuja 36 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da će me to koštati izvitoperene glave, ali imam rezervu, pa ne brinem puno. Sad radim na tome da sahranim mašinu koliko mogu, pa da imam valjan razlog rastavljati sve i popravljati. Ovo nema veze sa pameću ali poznajem još jednog koji je rešio da fenomenalno razrađenu mašinu bez bilo kakvih mana razvali od života da bi video šta može. Valjda to tako ide ;D Zna li netko koju su sve šarafi potrebni za mašinu, jer bi sve šarafe u mašini mijenjao, pa da ih mogu pokupovati prije nego rastavim mašinu. Znam da su svi M6, ali me dužine i broj komada zanima. To je velika enigma, kopao sam po manualu ali nisam naišao na podatke, ima ih sigurno ali su i predstavljeni kao manje bitni mada ni ja nisam imao puno vremena da tražim... Najistrošeniji su spoljni šrafovi, to se vremenom stalno odvrtalo i zavrtalo iz ko zna kojih razloga pa i banalnih i zbog toga ne valjaju. Unutra obično sve izgleda kao novo, moja je predpostavka da naši motori nisu u proseku rađeni više od 3-4 puta što za šrafove nije ništa. Opet, verujem da su mašine radili ljudi koji znaju pa nije bilo bespotrebnih dotezanja, neodgovarajućih šrafcigera i sl. i da je valjda zato sve kako treba. A opet spoljni su samo sa leve strane obični dužine 9 i 7 cm pa sam ja, ne opterećujući se brojem, zaokružio u svojoj glavi na po 5 komada sa uračunatom rezervom za ko zna koje slučajeve. To nije neki trošak, po 5 šrafova, smešno je... Kako sam površan nisam zapamtio dužinu šrafova na malom deklu od obrtomera, ima ih 3 kom ali nije problem da se jedan skine i premeri, ostali su isti. Treba ga zavrtati pažljivo jer mali dekl drži pinjon brzinomera pa ako nije dovoljno stegnut pinjon se brže troši, zubi se habaju. Ostalo u mašini sumnjam da je loše, sve unutra je ipak zaštićeno. Ako si već rešio da mu uz zadovoljstvo oduzmeš zadnje trenutke života, da li si razmišljao o klipu 45? ;D Jedno je sigurno, Kanuni je, Mađarski ne postoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Ako si već rešio da mu uz zadovoljstvo oduzmeš zadnje trenutke života, da li si razmišljao o klipu 45? mislis 75mm? srafovi za malo deklo su dugacki oko 15 mm,a ostale je najbolje da skidas redom i da zapises na papir,ja sam kod mene menjao sve,stavio sam inbuse ali nisam zapamtio duzinu....cini mi se da je bio jedan duzine 100 ili 120mm tako nesto ,znam samo da je bio jako dugacak i da nisam mogao nigde da ga nadjem,pa sam vratio stari,bio je na spoljnom deklu ali li neznam dali levom ili desnom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zlaja je član MC NS Riders iz Novog sada. Super je tip, imamo poziv za naredni skup u NS što je dobar predlog, ionako smo za slučaj rezerve nameravali da se vidimo tamo negde pa se ovo potrefilo kao dobro. Zlaja je od prijatelja iz kluba kupio MZ o kome govorimo. Motoru je urađena generalna, zamenjeni su ležajevi točkova, nije registrovan. Zlaja ga je kupio u Kraljevu i dovezao za NS, vozio ga malo po NS i prodaje ga jer namerava da uzme Gucija kome je veran. Na motoru od ulaganja, sem registracije, treba zameniti sajle, zadnju gumu i popraviti kurblu uz zamenu zateznog šrafa na osovini. kako je Zlaja najviše negodovao na boju koja mu se baš ne dopada, ali to je istakao nekoliko puta kako ga boja nervira jer je žuta, zamolio sam ga da preko Joske ubaci fotografije čisto da bi se motor video. To što je žut može da bude i dobro, to su ukusi ali je očigledno da to nije Zlajin ukus Motor ima nosače kofera na sebi ali nema kofere, ni on ih nije dobio prilikom kupovine. Nosdači su metalni, Gucijevi za metalne kofere ali je u i od njih moguće uraditi i varijante sa kožom ili poliesterom, no ukusi... Pošto ga je uzeo od prijatelja Zlaja raspolaže ovlašćenjem ali je vlasnik iz saobraćajne kooperativan jer je čovek iz kluba, on je radio radove na motoru i raspolaže potpunijim opisom. Tražena cena za motor ETZ 250 je 450 evra. Zašto ovo pišem? Mi vozimo motore koji su ipak stari, sve ih je manje i sve je veća borba za njihov kvalitet. Eto, razrađivali smo i varijante kako kupiti nov ETZ pa ih nema, ostali su samo ovi koji se kotrljaju. I njih je sve manje, vreme ih jede što reče Stari Vujadin. Iz tih razloga misilio sam da je najbolje da se motori koji su na prodaju pojave i ovde. Eto, ja sam iznenada ostao bez para ;D ali imam potrebe za jednim ETZ - om 250. I Wolflord kupuje motor ali posle krajnje neprijatnih iskustava on je nepoverljiv i baš traži, neće više popravke, samo suv kvalitet i vožnju bez maltretiranja. Sa druge strane Okrad je prodao motor a za prodaju smo saznali kasnije. A motor dobar! Neke delove je i poklanjao što je korektno i baš prijateljski sa njegove strane ali pomalo neracionalno sa strane ljubitelja MZ-a. Zašto se ne spajaju ponuda i tražnja na najboljem mestu? ??? Mesto postoji na sajtu, to su oglasi koji su praćeni i vrše posao koliko vidim, dosta je ljudi realizovalo svoje namere tamo. Opet, nekako mi nije cilj sama prodaja, MZ je jeftin i uvek će naći kupca. Nisu retki slučajevi da ljudi koji su prodavali nisu mogli da se odvoje od svojih ljubimaca, motori od srca rađeni, kvalitet najviši moguć a ono se kao kupac pojavi neka budala koja ne ume ni na štender da ga popne... Javi se posle 7 dana radi reklamacije, ''motor nije valjao'' pa se tek rođeni bajker negde slomio... Naravno, motor ne valja, ali je on najbolji Zbog pune satisfakcije koja nije samo u novcu mislio sam da bi najbolje bilo svoje ljubimce ponuditi prvo ovde. Ne daj Bože da sam ja prisiljen na prodaju naviše bih voleo da motor završi kod nekog od vas, sve je jasno, i kako je rađeno i kako je održavano... I tada bi bio u pravim rukama, mirno bih spavao jer bih znao da ga ima neko ko ga voli. Ovu ideju sam želeo da podelim sa vama jer me interesuje vaše mišljenje, džabe ideja ako nije podržana od strane svih. Cene su cene, uglavnom su nam poznate ali zašto dobri motori da idu u ''pogrešne'' ruke? Sa druge strane, zašto smo prinuđeni da kupujemo krševe od nekih koji ih ne održavaju pa sa svakim novim MZ-om sve iz početka, radovi veliki i ko zna koji uz unapred nepoznat iznos ulaganja i propratno nekvalitetne delove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qlantisw 0 Napisano Novembar 14, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Zna li netko koju su sve šarafi potrebni za mašinu, jer bi sve šarafe u mašini mijenjao, pa da ih mogu pokupovati prije nego rastavim mašinu. Znam da su svi M6, ali me dužine i broj komada zanima. To je velika enigma, kopao sam po manualu ali nisam naišao na podatke, ima ih sigurno ali su i predstavljeni kao manje bitni mada ni ja nisam imao puno vremena da tražim... Pa bogamu poljubim zašto sam ja skenirao sve te manuale ;D Nije uopće teško za pronači ima u svim Spare Parts katalozima na barem 5 mjesta, ONO - nacrtan je šaraf, ima svoj broj, a na slijedečoj strani za taj broj piše dimenzija i količina... MAŠINA UNUTRA - M6 50mm 2 kom, 60mm 7 kom, 70mm 7 kom. POKLOPAC BROJAČA OBRTAJA - M6 25mm 3 kom. ULJNI DEKL - M6 85mm 3 kom, 60mm 8 kom, 10mm 1 kom(mjerač ulja). STRUJNI DEKL - M6 40mm 4kom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Vuja:I Wolflord kupuje motor ali posle krajnje neprijatnih iskustava on je nepoverljiv i baš traži, neće više popravke, samo suv kvalitet i vožnju bez maltretiranja. Uf, ne zelim ni da se prisecam tih mucnih iskustava sa motorom. Bas kao sto kazes, extremno sam nepoverljiv i bas trazim i probiram. Trazim ETZ 125 ili 251. Ali opet tragam i za drugim povoljnim solucijama... pa sta bude... videcemo. Uglavnom trazim motor na kome necu morati da radim, bar ne neko vreme, vec samo da vozim i uzivam. Dosta mi je popravljanja i muka sa razdrndanim motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 14, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam javim,montirao sam paljenje na jawu,i RADI!!! Samo sto ova kisa nenormalno pljusti,pa ne mogu da ga provozam. Podesio sam ovako:Paljenje po manualu se steluje od 2.7-3.3 mm pre gmt.Ja sam dosad imao podeseno na tacno 3mm,to je neka zlatna sredina. I imam i alat napravljen od svecice da blokira klip na 3mm.Sada sam uzeo i odsrafio tacno jedan krug,i tu sam namestio da dobijem varnicu kad palim.i na niskim obrtajima.Na zvonu sam napravio prorez tacno 24 stepena sirok,i proverio sam stroboskopom,kad ono,- bas se desava to sto i treba da se desi Kako dodajem gas,tako se i ugao pomera unazad.Pokusacu da napravim snimak,pa da mozete i vi da vidite. Milina je gledati kako radi.I sada kao da malo bolje reaguje motor na dodavanje gasa "bolje prima"kako bi rekli Kako se ponasa u voznji,-to cu da vidim kad prestane ova odvratna kisa.Kud je bas sada nasla da pada ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odmah se bilježim za jedan primjerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Joskin tekst mogu da odrecitujem i za nedelju dana, znam ga napamet kao školsku pesmicu. :D I imam i alat napravljen od svecice da blokira klip na 3mm Pričali smo o ovome ranije pa nismo našli rešenje a ja sada potežem temu ponovo u nadi da će se možda sada pronaći. Svakak je to lepo opisao kako je napravio a mi smo ovde zbunjeno tražili metalostrugara i nismo ga našli. Ljudi, ima li ko metalostrugara koji je voljan da se zeza sa sitnicom koja je opisana na crtežu? Svako ko ima MZ ili bilo koju drugu 2T mašinu treba da ima ovaj alat uz sebe, potreban je zaista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 14, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i snimak.Malo je mutno,ali izgleda da kodak ne voli kad mu osvetljaj pravi stroboskop http://www.parabolanet.com/~sorosjozsef/ 4.1 megabajta je u pitanju,i nazalost ,mora download da bi ga pogledali. Treba vam quicktime player... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 14, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem,da cu pitati onog mog drugara,zbog kojeg sam u zakasnjenju 2 dana,da li bi hteo da se zeza malo,i koliko bi kostala eventualna serijska proizvodnja ovog alata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Super je snimak! Da li znaš na koliko se vrtela jawa posto si, koliko vidim, ''ispipavao limite''? Zaboravih da kazem,da cu pitati onog mog drugara,zbog kojeg sam u zakasnjenju 2 dana,da li bi hteo da se zeza malo,i koliko bi kostala eventualna serijska proizvodnja ovog alata. Ranije je stvarno postojala mogućnost kupovine a proteklih 10 godina znam sigurno da ovde ne pravi niko. Ko se toga dokopao taj ima, ostali se snalaze. Za jednog poznanika sam znao da ima i kada sam ga pitao rekao je da je prodao! Stvarno sam se iznenadio, kao da nekome prodaš motorcangle, bezveze skroz. A on kaže da je prodao odmah i prvom koji je naišao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 15, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na koliko se vrtela,obrtomer mi ne radi,digitalni je u planu,ali nema se vremena I nisam ispitivao granice,daleko je bilo od punog gasa.Ne volim da turiram motor,sad sam morao tek toliko da vidim da li regulacija radi 100%. Kako vidim radi. A mozda si mislio na granice regulacije pretpaljenja?U tom slucaju sam ja pogresno shvatio jer to jesam proveravao. Hocu da sutra ne pada kisa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kupio MZ-a, pa ću ga nagovoriti da se učlani na ovaj forum. Iscurilo mu je kompletno ulje iz prednje kočnice, znam da ima u Mađarskoj za kupiti tih gumica, ali isto tako znam da su očajne kvalitete. Negdje sam imao zapisano s kojim se semeringom može zamijeniti ta gumica, ali sad nikakao ne mogu pronaći. Jel zna netko? Može oznaku semeringa, a može i dimenzije pa ću po njma pronaći. EDIT: Našao sam - semering je dimenzija 20x10x7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kupio MZ-a, pa ću ga nagovoriti da se učlani na ovaj forum. Iscurilo mu je kompletno ulje iz prednje kočnice, znam da ima u Mađarskoj za kupiti tih gumica, ali isto tako znam da su očajne kvalitete. Negdje sam imao zapisano s kojim se semeringom može zamijeniti ta gumica, ali sad nikakao ne mogu pronaći. Jel zna netko? Može oznaku semeringa, a može i dimenzije pa ću po njma pronaći. EDIT: Našao sam - semering je dimenzija 20x10x7 Pisao je Q na predhodnim stranama baš o naručivanju gumica, kao dobri duh, samo se pojavi sa rešenjem. Ovo za šrafove je revolucija, svi smo to nekada skidali a niko nije gledao šta zavrće. A i za manual je čovek u pravu, sve postoji samo nema ko da gleda pa još i čita i pretura po tome za nas. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 15, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pada kisa! Ali zato sneg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene braco po motorima.A evo i moje makine.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato sneg... He, he. Ja danas konačno zamijenio preglajzani brezon i zašarafio cilindar sa sva 4 šarafa. Mogu reći da se itekako osijeti razlika. Možete misliti koja je uživancija razvlačiti max. brzinu na temperaturama oko nule @DUKI jako ljepa pila. I ja imam ovu prednju bisagu pod svijetlom. Unutra stane alata da možeš generalku na cesti napraviti. Jedino bih ja na tvom mjestu stavio nazad one gumene štitnike prednjih vilica. Duže će ti semerinzi trajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za semerninge si verovatno u pravu jer je levi procureo.Imam nove ali mi se neda menjati,sipao gusce ulje i teram.Pa kada budem menjao mozda vratim gume ako ih nabavim posto je stare vlasnik skinuo davne '83 i nije mogao da ih nadje posle 20 i kusur godina kada mi je prodavao motor.CUDNO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan DUKI, dobro došao u BJB MZ svet. Mašina je super, deluje impresivno i do sada smo videli nešto ovako uredno jedino kod Srarog Vujadina, skoro kao novo. Ovde te čekaju prijatelji koji od tebe očekuju da budeš prijatelj makar u istoj meri. Voleo bih da se slobodno raspišeš, kakav je motor, koliko je prešao, šta je na njemu rađeno, šta si ti radio i kakva su ti iskustva, šta si nameravao da preko zime uradiš? Da li su koferi i nosači bili na njemu ili si ih sam radio? Ima li još nekih dorada van fabričkih standarda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan CHEIN, ako si u prilici stavi i ti fotku, lepo je znati šta imamo a možda neko dobje ideju po njoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Novembar 16, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan VUjo sliku cu staviti kad dodje drugar koji bolje barata ovim cudom. Alatka za stelovanje paljenja ima u Luisu i kosta 14.95, i moze da se naruci kod coveka koji ide dva puta nedeljno u Bec i donosi po kataloskim cenama. Inace i on je bajker i clan moto kluba CIVIJA. Tako da imate u vidu cenu kad odete kod nekog metalostrugara sa kojima imam veliko iskustvo ali ne bas lepo.Cast izuzecima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubik 24 Napisano Novembar 16, 2007 U prolazu, 49 postova Lokacija: HR/SB Motocikl: Dark side KTM LC4 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za MZ-ase Zna li netko ili moze izmjeriti duljinu klipnjace izmedju centara lezajeva, znaci od centra lezeceg lezaja do centra lezaja za bolcnu. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan CHEIN, ako si u prilici stavi i ti fotku, lepo je znati šta imamo a možda neko dobje ideju po njoj. evo slika za mog prijatelja Cheina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u originalnom stanju sem guvernala koji je trodelni,imao je poluoklop od starog DUKATIJA koji sam ja skinuo i podigao rucice na gore tako da sam dobio lep polozaj za voznju.Koferi sa strane su GUCCIJEVI i oni su dosli sa motorom,onaj kofer pozadi sam ja montirao.Na njemu sam napravio naslon za lepsu polovinu i one sipke koje sluze kao nosac za nesto lakse,tipa vreca za spavanje.Svojerucno sam pravio i onu torbicu napred ispod fara.MZ je 82 godiste,prva serija ETZ-a.Kupio sam ga prosle godine od prvog vlasnika sa 10 000 na satu.Zamenio sam mu samo sajlu gasa i napravio gumicu od koze za slavinu a po savetu TS CHOPERA ali na nekom drugom forumu.Menjao sam i gume,bile su fabricke PNEUMANT a sada je napred TRAYAL-ova 3.00 pozadi polovna kramponka PIRELLI 4.25 posto volim da vozim sumskim putevima.Planiram da zamenim filter vazduha,ulje u menjacu,semerninge u prednjoj vili i svecicu mada i BOSNA F 100 super radi.Znaci jedan laksi servis.Jedini problem koji sam imao je sa rezervoarom posto je korodirao iznutra ali sam to privremeno resio ugradnjom filtera goriva.Dobro pali i dobro i ide,terao sam ga do 110 mada je mogao jos ali ja vise volim laganih 70 km/h.Pored raznih sitnica koje mi je vlasnik dao nalazi se i fabricka ISOLATOR svecica koja je dosla sa motorom kada ga je kupio.Ocistio sam je,stavio,upalio i obisao jedan krug sa tim raritetom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 2 CHEIN & MISIRAC Znao sam da ima koristi, Nash radi na estetici motora, a rešenje je zaista interesantno Međutim grešite momci, na poslednjoj slici nigde piva - nigde maziva pa onda uz radove ne možeš da psuješ vlast i državu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...