cholet 47 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: novi beograd blok70 Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan clan sam neko vreme ali su mi posete sajtu i forumu bile izuzetno retke do danas. aleksandar solevic beograd blok 70 virago 535 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 8, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A ko su lopovi? Dobrodošao na BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cholet 47 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: novi beograd blok70 Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan hvala acime na dobrodoslici, a ko su lopovi??? uh kako bi voleo da znam!!! preksinoc mi je ukraden 535 i prosto sam poludeo! otvorio sam temu na onom poslednjem forumu u nizu i svaka pomoc je dobrodosla! H V A L A ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 8, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, to si ti, video sam temu, spojio onu drugu i promenio naslov. Nadam se da ćeš pronaći motor, a inače si potpuno u pravu, lopovi su podivljali u poslednje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cholet 47 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: novi beograd blok70 Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan da to sam ja, brat vas napaceni. hvala za azuriranje nespretnosti i U P O M O C ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video pripadnike jedne manjine pre dve nedelje kako su u sumrak na N Bgd digli skuter u kombi. Nadam se da su ih panduri navatali. Sve mi se cini da su se pored kradje bakra prebacili na motorcikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video pripadnike jedne manjine pre dve nedelje kako su u sumrak na N Bgd digli skuter u kombi. Nadam se da su ih panduri navatali. Sve mi se cini da su se pored kradje bakra prebacili na motorcikle. Ako je to bilo kod bloka 19, onda nije dizanje, vec je decko ostao u kvaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku fotku, i malo vise informacija za pocetak.. Inace coveku je nadjen motor i uz pomoc viska, tako da ne gubi nadu, nego u potragu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cholet 47 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: novi beograd blok70 Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan vlajko i ostali pod opste diskusije , opste teme otvorio sam temu "ukraden yamaha virago 535" tamo ima i slika. mozda kasnije okacim jos neku ali to je to! motor je UKRADEN izmedju petka i subote 6. i 7. maja u novom beogradu u bloku 70 ispred broja 27a gde je stajao i bio parkiran godinama ispred ordinacije moje zene, jer zivim u soliteru, nemam garazu ni para da placam garazno mesto. bio obezbeden svo vreme dok nije bio na putu, lancem i katancem i to je ovih 4 godine bilo dovoljno. virago je poslednja 2 meseca bio na oglasu (manjak para u zivotu, srce me bolelo ali je to bio poslednji izbor), a molio sam Boga da ga ne prodam!!!! I NISAM!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Strašno! žao mi je što ti se to desilo. Kako ti likovi spavaju noću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne spavaju, imaju nocnu smenu anw, juce sam video pauka u Vojvode Stepe kako dize motor....i to nikom nije smetao... a 200m gore uz ulicu, milion automobila parkiranih na sred ulice. E sad, ne znam dal je neko platio shlep ili ne. Sorry za off, mada....i ovi iz parking servisa su lopovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...