vukdjokanovic 2 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan prvi vlasnik, 2008 god, 1000 km presla, fabricko stanje... 10.500€ 065/ 3 700 800 Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan uh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, ali ŠTO FOTOGRAFIJE TOLIKOG FORMATA?!?! Izluđuje me već više što mi na velikom broju fotografija motora na forumu u ekran stane samo polovina retrovizora... Smanji slike, inače će mnogi jednostavno odustati od gledanja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može i desni klik na sliku pa "open in new tab"i onda je on skupi da odgovara rezoluciji..mada bolje kad se ipak uradi kako treba..a mašinu,to neću ni da komentarišem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Maj 7, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, ali ŠTO FOTOGRAFIJE TOLIKOG FORMATA?!?! Izluđuje me već više što mi na velikom broju fotografija motora na forumu u ekran stane samo polovina retrovizora... Smanji slike, inače će mnogi jednostavno odustati od gledanja... pa standard je danas bar 26 inca monitor tako da ono ....MOTOR je tiha jezaaa prelepa masina!! kazi mi samo koja je kilaza u pitanju?zivo me interesuje a i potrosnja van grada.......naravno ako nije tajna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, ali ŠTO FOTOGRAFIJE TOLIKOG FORMATA?!?! Izluđuje me već više što mi na velikom broju fotografija motora na forumu u ekran stane samo polovina retrovizora... Smanji slike, inače će mnogi jednostavno odustati od gledanja... To nije korisnikov problem, ovo je forum kao i svaki drugi, stavise ima dosta poseta. Trebalo bi da uradite jednu od ove 2 stvari: Ili instalirate novu verziju Lightbox galerije koja automatski radi resize slika prilikom prikazivanja i prilagodjava velicinu prikazane slike rezoluciji klijentovog browsera (to trosi samo klijentske resurse). Ili instalirate plugin za IPBoard ili patch sa foruma koji automaski konvertuje sve uploadovane slike u rezoluciju koja se podesi (to trosi serverske resurse). 21. vek je, akcenat je na "upotrebiljivosti servisa", ono kao ja bocnem svoj ajfon ili sta vec i jednim tap-om postujem fotku na svoj omiljeni motoraski forum Izvinjavam se za OT komentar, ali i mene "izludjuje" zaglup za fotkama 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukdjokanovic 2 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su sada slike bolje za gledanje ;-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan motor je cista perverzija... odavno zelim jedan sa okruglim farom... srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan [.MOTOR je tiha jezaaa prelepa masina!! kazi mi samo koja je kilaza u pitanju?zivo me interesuje a i potrosnja van grada.......naravno ako nije tajna znaci ipak je tajna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan znam nekoga ko zna sve tajne - Google... keva mudrosti... http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb1300%2003.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 8, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu 6,2 litra na 100km, nije mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukdjokanovic 2 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan ovih 1000 km je po gradu provozan, otvorenog puta nije bilo tako da ne znam sta da ti kazem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakav motor, prosto boli kad ga samo gledaš , kako li je tek kad se voziš . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukdjokanovic 2 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan gradske voznje trosi 6.5 litara a na otvorenom verovatno manje negde oko 4.5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...