lakis 153 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga Nolan N-84, potpuno nova, velicina L, sa duplim (suncanim) vizirom i pripremom za n-com komunikaciju. Boja - tamnije srebrna, mat. Cena 110 evra, moze i slanje kurirskom postom. Tel. 064/123-6366 Beograd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi samo za koji obim glave bi odgovarala , da uporedis po sebi tj tvoj obim glave i da li ti pase velicina itd...cisto inf ako nije problem jer kaciga je sasvim OK i da , reci mi jel kaciga ima antifog ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Velicina L je zvanicno za obim glave 59-60 cm. Meni odgovara, a odgovaraju mi i gotovo sve kacige poznatijih proizvodjaca u L velicini. Meni je obim glave oko 60 cm. Ima i anti fog vizir, sto si pitao, a evo i specifikacija sa zvanicnog Nolanovog sajta; Specifications: * Ready for N-COM communication system. * Aerodynamic polycarbonate shell with built-in spoiler for improved stability. * VPS (Vision Protection System) - short dark shield mounted on outside of the shell and moving independently . from the clear shield with 3 positions. * Fully removable and washable interior on snaps and tabs. * Removeable cheek pads. * Top vent operated by rubber slider and chinbar vents operated by rotating dial. * Optically correct, tool-less quick-change Lexan faceshield, offers UV 400 Protection. * Multi-position anti-scratch shield accepts NFR antifog insert (included). * Chin curtain included. * Microlock® (adjustable quick-release) retention system. * Sanitized antimicrobial hypoallergenic interior. * Velour chin strap padding. * DOT approved. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, posto imam istu takvu i zadovoljan sam, dosao bih danas do bgd-a da kupim i tu tvoju, Nudim ti 100e za nju iz razloga jer je njena naslednica sa unutrasnjim cvikama na sajmu bila 130e, ne da bih te ucenjivao a nolan n84 su imali par komada i zaista im je cena bila 100e. Moj telefon je 065/8221-750 Goran Mladenovac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...