Jump to content

Moto Zajednica

BIKE FEST Petrovac na Mlavi - utisci i komentari

Recommended Posts

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: imam ih vise

ja sutra verovatno dolazim , ali ne znam kojim putem da idemo ( iz Krusevca ) ... prosle godine sam isao preko Svilajnca i nije mi se dopao taj deo puta , istruckah se ko nikad...kakav li je put preko Despotovca za Krepoljin pa onda za Petrovac ? ...

pozdrav

prosle godine je bio ocajan ipak ces se manje truckati preko svilajnca

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 92 postova

Svilajnac-Lukovica odlican put.

Lukovica-Bobovo solidan put.

Bobovo-Dubnica-Burovac odlican put.

Burovac-Tabanovac-Veliko laole najgora deonica ali bez problema se vozi. Nema mnogo rupa.

Veliko laola-Setonje odlican put.

Setonje-Vrelo nisam skoro bio ali sam cuo da je uradjen.

Vrelo-Kamp dobar put i lep pravac.

Sve ukupno 35km.

Ja sam tamo sutra oko 3h. Vrlo prepoznatljv i upadljiv zeleni tricikl (buba). Inace nije moja pozajmio sam je od kolege.

Pozdrav i vidimo se!!!

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

ja sutra verovatno dolazim , ali ne znam kojim putem da idemo ( iz Krusevca ) ... prosle godine sam isao preko Svilajnca i nije mi se dopao taj deo puta , istruckah se ko nikad...kakav li je put preko Despotovca za Krepoljin pa onda za Petrovac ? ...

Taj put je los koliko i preko Svilajinca.

Ali preko Svilajinca imate alternativni put, kada izadjete iz sela Bobovo imate put levo(glavni i siri koji vodi ka Petrovcu) i put levo (malo uzi ali isto asfalt).E taj put desno je ove godine uradjen i strava je,samo sto ima krivina.On izlazi u selo Setonje koje je od kampa 3-4 Km.Kada stignete u Setonje,pitajte gde je put za Gornjak (inace se ide od centra sela DESNO).To je najbolja varijanta iz pravca juga.

Ovim izbegavate ovu losu deonicu preko Burovca,Tabanovca i Velikog Laola,a i krace je.

Sela kroz koje treba da prodjete su: Djurinac,Busur,Vezicevo i Covdin.Znaci samo obratite paznju na Y raskrsnicu na samom izlazu iz Bobova i dalje samo pravo ka Gornjaku.

Srle

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Taj put je los koliko i preko Svilajinca.

Ali preko Svilajinca imate alternativni put, kada izadjete iz sela Bobovo imate put levo(glavni i siri koji vodi ka Petrovcu) i put levo (malo uzi ali isto asfalt).E taj put desno je ove godine uradjen i strava je,samo sto ima krivina.On izlazi u selo Setonje koje je od kampa 3-4 Km.Kada stignete u Setonje,pitajte gde je put za Gornjak (inace se ide od centra sela DESNO).To je najbolja varijanta iz pravca juga.

Ovim izbegavate ovu losu deonicu preko Burovca,Tabanovca i Velikog Laola,a i krace je.

Sela kroz koje treba da prodjete su: Djurinac,Busur,Vezicevo i Covdin.Znaci samo obratite paznju na Y raskrsnicu na samom izlazu iz Bobova i dalje samo pravo ka Gornjaku.

Srle

Ako nagovorim drustvo probacemo tvoju varijantu! Ako se negde izgubimo, zalutamo zezace me ceo dan i dosta dana posle toga... Ako zalutamo ili nekome pukne guma zovem te u pomoc :) :) :)

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
@ Lalajko:Dexter i ti? A mene ste izbacili iz kluba 110+? Malo sam trenirao otkako smo se poslednji put videli, sad sam na 119!Ljudi me se sete kada treba da se gura traktor i nose dzakovi a kada treba da se jede naprasno me zaborave!!!
pa naravno....  ;D ;D. Petrovac na Mlavu-skup  u jako lepom sećanju u mom srcu, čoper i ja (jedva stigli, krutašem dva dana jahanja). Ovaj put teška situacija, 4 žuta kartona kod žene, ne igram sledeće 2 utakmice! :( :-[ Ako se iskradem na Fuzzbox, premija...

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Aquila 650 custom

Pošto sam do pre jedno sat-dva popravljao motor (ustvari pišljivu vodenu pumpu) dolazim obavezno, al' da se ispavam; Vidimo se na LADNE VODE iza podne!

p.s. Ko želi (a nema pametnija posla) može videti esej o pišljivoj pumpi u sl.topiku

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8915.0

Ko nije na skupu zanocio, tesko da moze da kaze da je bio na skupu... ja nisam zanocio i to mi je krivo al sam bio na skupu :) :)

Krenulo je nas 9-10 motora juce ujutru, pokupili Vladamira usput i pravac Petrovac preko Svilajnca! Iako sam probao da organizujem "grupu" i grupnu voznju, izjalovilo se... umesto da skrenu levo posle Bobova i podju Srletovim putem oni produzise pravo onim losijim putem preko Velikog Laola... Vladamir i ja, koji smo bili na kraju kolone smo stali tu i cekali da se vrate kada vide da nas nema al uzalud... posto nisam hteo da se odvajam iz grupe (a trebali smo, kunem sudbinu sto nismo) nasli smo ih tek u trecem selu posle nekih 15km, piju pice ispred prodavnice sa lokalnim zivljem... usput sam Vladamiru pokazao kako se druftuje u krivini :) sa motorom od 13HP

Produzismo dalje u "grupi"... grupu stavljam pod navodnike jer nit je to bila grupa niti je je bilo vodje grupe, vodja grupe zna put, vodja grupe zna ko je u grupi najslabija karika (najsporija) i vodja grupe ne skrece u Setonju desno vec levo...

No, stigosmo do Gornjaka zivi i zdravi (ja sa manjom kontuzijom bubrega od viska rupa i manjka amortizera)... a u kampu atmosfera milina... dosta poznatih ljudi, hladovine dovoljno, na vreme se parkirasmo u istoj... fina muzika pici, Mlava odmah tu, pice nije preskupo... drugim recima nema zamerke... Tokom dana se kamp napunio, prepunio! Mislim da organizatori nisu predvideli toliki odziv, ne znam tacno koliko je motora bilo upisano ali cenim da je bilo preko 1K... Steta sto je nestalo gulasa pred kraj pa ga nisu svi ni probali... ko nije probao gulas ne zna sta je propustio... ja sam ga nekako preziveo zahvaljujuci izvorima LADNE vode...

Posto nismo hteli da ucestvujemo u defileu, jedna grupica 15ak motora cini mi se je predvodjena Srletom69, koji se pokazao kao izuzetan domacin i turisticki vodic, obisla manastir Gornjak, tamnicu iznad njega.. opet zahvaljujuci Srletu koji se pokazao kao izuzetan domacin i turisticki vodic (namerno se ponavljam) smo dosta i naucili o istoriji iste lokacije...

Usput obisli jos jedan izvor lekovite vode, dobra je za bubrege ako se dobro secam i za kamenje u istim (mada je voznja mog motora bolja terapija :) :) ) i rusine Jerininog grada i crkve na istoj lokaciji... (otvoricu nov post sa slikama o tome)

Posto je defile vec otisao a u kampu nije ostao niko poznat produzismo do Petrovca (sa stankom na Vrelu), bili Srletovi gosti... Ja ne mogu da odem do Srleta a da nesto ne krpim, prosli put smo sanirali gumu a sad sam krpio odranu ruku... Kod njega popismo pice Vladamir, Darko GSXF (chin-chin) i ja i oko 9 sati krenusno kucama. Doduse ja sam delom grupe sa kojom smo dosli al preko Zabara sada a Darko i Vlada preko Svilajnca... obojica voze motore od preko 100HP a ja u drugoj grupi nisam bio najslabiji :) :)

Usput sam imao problema za Bobinom (cisto da ne bude sterilno), od kvalitetnog puta se otkinuo nosac i smako kabl sa iste, prvo sam menjao svecicu pa tek onda ukapirao da uopste nemam varnicu... skinuh parce zice sa necije ograde, privezah bobinu i nastavih put dalje....

Kad se sve sabere i oduzme ako moto-skup cine ljudi, onda sam bio na skupu! Od skupa nista drugo i ne trazim, samo druzenje sa ljudima, kolegama, bracom bajkerima! Skup u Petrovcu je moja topla prepruka svima i definitivno treba da stoji u kalendaru obelezen crvenim slovima!!!

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

dajte bre neku sliku

ja sam bio na kratko u petak uvece,,ali u subotu nisam mogao nikako,(mlada  slava  Sveti Jovan)/b]

Evo slika:

Streetfight by Vladamir

Image454.jpg

Mali predah iliti pis-pus pauza

Image461.jpg

Atmosfera u kampu

Image464.jpg

Slike sa izleta gde onaj koji ne komunicira nije komunicirao:

Image486.jpg

Image494.jpg

Nisam nesto mnogo slika napravio, bila je velika guzva... Moj streetfight show nije niko slikao... a bio je bolji nego Vladamirov :) :) :)

• U prolazu, 92 postova

Sam skup i provod je bio super! Mada sam ja na skupu bio svega nekoliko sati.

Prvo sam kasnio jer mi je na pola puta izletelo kuce i na svu srecu udario sam ga zadnjim lavim tockom. A nesreca je to sto je kuce bilo veliko pa mi je otkinulo levi blatobran. Pa sam morao da saniram kvar (skinuo blatobran i bacio u njivu) jer mi je blatobran potpao pod tocak i iseko gumu. Ali na svu srecu nije pukla guma, ali je dosta ostecena. I samim tim tricikl je ostao bez  signalizacije jer su se zice prilikom dranja u gumu spojile i upalile.

Sam skup me je iznenadio!!! Nisam mogao da verujem koliko motora. Od tolike guzve nisam imao gde da parkiram tricikl! Ljudi neverovatno. To je sam dokaz da je skup bio uspesan! Za sankom je bilo malo teze da dodjemo do pica od velike guzve ali kada dodjes na red sledi iznenadjenje! Pice hladno trnu prsti. Otisli smo do grada malo pre defilea. I sama atmosfera u gradu je bila ekstra! Oko pola devet posli smo nazad na skup.

I onda je pocela nocna mora!!!!

Na povratku iz grada crkne mi platina pa sam se jedva dovukao do Setonja jer tamo imam kolegu mehanicara. Subota uvece skoro nemoguce naci platinu za Bubu, vec smo morali nekako to da nabudzimo. A ja sam nekako uspeo da osposobim prednje svetlo bar da mogu da dodjem do kuce.

Vratio sam se do skupa negde oko 1h popio pice i pravac kuci. Ceo dan mi je prosao u popravljanju tudjeg motora.

Topli savet koji sam ja okusio NIKADA ne uzimajte tudj motor.

Mnogo mi je krivo sto nisam mogao da malo vise vremena da provedem na skupu jer znam da je bilo super. Moji drugovi koji su tamo bili su se strava proveli. I nadam se da cu sledece godine na skupu u Gornjaku moci da uzivam kao sto sam prosle.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Sam skup i provod je bio super! Mada sam ja na skupu bio svega nekoliko sati.

Prvo sam kasnio jer mi je na pola puta izletelo kuce i na svu srecu udario sam ga zadnjim lavim tockom. A nesreca je to sto je kuce bilo veliko pa mi je otkinulo levi blatobran. Pa sam morao da saniram kvar (skinuo blatobran i bacio u njivu) jer mi je blatobran potpao pod tocak i iseko gumu. Ali na svu srecu nije pukla guma, ali je dosta ostecena. I samim tim tricikl je ostao bez  signalizacije jer su se zice prilikom dranja u gumu spojile i upalile.

Sam skup me je iznenadio!!! Nisam mogao da verujem koliko motora. Od tolike guzve nisam imao gde da parkiram tricikl! Ljudi neverovatno. To je sam dokaz da je skup bio uspesan! Za sankom je bilo malo teze da dodjemo do pica od velike guzve ali kada dodjes na red sledi iznenadjenje! Pice hladno trnu prsti. Otisli smo do grada malo pre defilea. I sama atmosfera u gradu je bila ekstra! Oko pola devet posli smo nazad na skup.

I onda je pocela nocna mora!!!!

Na povratku iz grada crkne mi platina pa sam se jedva dovukao do Setonja jer tamo imam kolegu mehanicara. Subota uvece skoro nemoguce naci platinu za Bubu, vec smo morali nekako to da nabudzimo. A ja sam nekako uspeo da osposobim prednje svetlo bar da mogu da dodjem do kuce.

Vratio sam se do skupa negde oko 1h popio pice i pravac kuci. Ceo dan mi je prosao u popravljanju tudjeg motora.

Topli savet koji sam ja okusio NIKADA ne uzimajte tudj motor.

Mnogo mi je krivo sto nisam mogao da malo vise vremena da provedem na skupu jer znam da je bilo super. Moji drugovi koji su tamo bili su se strava proveli. I nadam se da cu sledece godine na skupu u Gornjaku moci da uzivam kao sto sam prosle.

tako to ide kad nevozis hondu ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator

Evo ja da kazem par reci kao neko ko je iz tog kraja.Ovo je bio najposeceniji skup u Petrovcu do sada.Motora vise nego ikad,defile u gradu dobar,cak mislim da nije bilo nijednog incidenta u saobracaju osim jednog na koji sam rano jutros oko 3 sata naisao ka Petrovcu.Plavi MZ 250 je stojao na putu a u trenutku kad sam naisao,hitna je odvezla vozaca tako da ne znam sta je bilo s njim.Motor je danas ceo dan stojao na mestu nesrece ali mi se cini da nije mnogo ostecen.Ako neko ima inf.o momku,neka napise.Svirka dobra ali kao sto uvek biva i bice(zamerka organizatoru) je sto najbolji sviraju na kraju pa ostane vrlo malo ljudi.Fuzzbox je poceo oko 2 i nesto iza ponoci.Neki su se zalili na manjak prostora ali verujem da niko nije ocekivao ovoliki broj motora i ljudi.Jos jedna zamerka se odnosi na sluzenje piva u toku dana pre defilea jer aparat za tocenje nije radio kako treba pa se na pivo cekalo i po pola sata(bukvalno) i primetio sam da su mnogi negodovali na onoj vrucini.Uvece je sve bilo OK,jer je aparat radio.Koliko je uspesan bajk fest bio govori i to da je kamp jutros bio pun satora.Ljudi dosli stvarno na vise dana.Sve u svemu,ako se ovako nastavi,uz male korekcije,bice i sledece godine jos bolje.I jos samo da dodam da sam upoznao Marka(Markoooo) i decko je skroz OK.Posto mu je sstruja "pobegao",razmisljao sinoc oko pola noci da li da ide i on.Nadam se da je poslusao moj savet i prenocio u kampu.

I moja je ocena da su potcenili broj ljudi koji je dosao, sank nije imao kapcitet za sve pivopije :) a i gulas je nestao velikom brzinom... ali je bio odlican... da nije bilo hladne vode tesko bih ga svario... Kad smo vec kod broja ljudi, zna li se koliko je bilo registrovanih motora? Koji je moto klub bio najbrojniji i jos neke statistike... Sem lose isplaniranog broja ljudi nemam nijednu zamerku!!! Da su znali da ce ovoliko ljudi doci verovatno bi se bina drugacije postavila pa bi se bolje iskoristio prostor iza nje, bio bi veci kamp i mogao je da primi sve... takodje i veci sank ili 2 sanka i jos neki sator sa vise mesta za sedenje i jos neki WC... al nisu to neke zamerke, ljudi su i sami verovatno videli sta im je za ciniti sledece godine... Znaci sve pohvale sa moje strane i dolazim i sledece godine obavezno!

Sto se incidenata tice, cuo sam da je u petak bilo incidenta kada su morali da reanimiraju jednog od motorista i da je odvezen u hitnu.. al se narednog dana vratio na skup i nastavio provod...

Markooo je mislio da sam pobegao, rekoh mu vidimo se i ja idem, sad sto ga je stiglo od prethodnog dana pa je malo prebledeo pa je mislio da idem da se provozam sta da mu radim... On je i planirao da prenoci tako da ne znam sto prica da sam mu pobegao... jos ljudi od njega misle da sam ja pa me prozivaju po forumu :) :)

Upoznah par forumasa koje nisam znao od ranije, Bucka uz Panceva, Raju (zaboravih odakle), Boska iz Kragujevca (dosao je sa Ivicom koga znam od ranije) i nikoga vise... Prvo sam video BJB logo na Yamaha MS SE pa onda pogledom trazio cija je dok me Bucko nije video... a imao sam na sebi BJB majcu domace radinosti al mi nije pomogla da nadjem jos BJBovaca ili ih nije bilo... Znam da je MZ rider bio i da je Mikica najavio dolazak ali ih nisam video...

• Rashodovani bajker, 1731 postova

xe xe ... Sstrujo sve si pobrkao (izgleda da je gulas bio bas dooobar , steta sto ga na probah ;D ) , nije Bucko nego Buca i nije MS SE nego DragStar , video sam i ja motor al Bucu ne nadjoh . Od forumasa sam video samo ekipu iz KG ( Boki , Ssaallee , Ivica ) i oni mi rekose da je i Sstruja tu , pa sam te trazio po kampu ali bezuspesno...

Bucko, Buca, mala je razlika... a priznajem da sam se izgubio u skracenicama... Yamaha je Midnight Special, ne? a ono SE je trebalo da bude Special Edition... Gulas je cudo, ni veceras se nisam 100% oporavio od istog... sta ces, neutreniran covek... Rece mi da je to nekada bio tvoj motor...

Sa Bucom smo se dogovorili da odemo u pomenutu voznju do Gornjaka, al kad je trebalo da se krene nismo uspeli da se nadjemo... tako da smo krenuli bez njega...

Izgleda da smo se dzaba trudili da budemo medju najbrojnijim klubovima posto niko ne prica ko je dobio nagrade... Pretpostavljam da su Orlovi dobili jagnje (ako sam dobro protumacio Trifunov SMS)..

• U prolazu, 43 postova

Stigoh na skup u subotu oko tri - pola četiri (neispavan zbog popravke)  i odmah naleteh na SStruja_u, Vladimir_a, Srle69_?a , Markooo_a i još neke...

Utisci sa skupa - Ok!

Gulaš nažalost nisam probao, pivo jesam (više puta), muzika sasvim korektna (jesam slušao), Nađa kao i uvek na zadatku (nisam probao), incidente nisam video (ne daj bože probao) i u šatoru nisam spavao ((al' jesam u vikendici kod strica preko puta(Mlave)).

Ovo bi bilo (telegram)kratko ocejnivanje skupa u Gornjaku na Mlavi.

Markooo je mislio da sam pobegao, rekoh mu vidimo se i ja idem, sad sto ga je stiglo od prethodnog dana pa je malo prebledeo pa je mislio da idem da se provozam sta da mu radim... On je i planirao da prenoci tako da ne znam sto prica da sam mu pobegao...

Bio sam s'Markoooo_om uveče(noćom) pred njegovo spavanje, trebalo je da jutros vozimo jedan deo puta nazad zajedno ali stric spremio "jači" doručak pa ostadosmo (ja & žena) do večeras. Stigosmo kući oko 20:00 s' lubenicom od 12kg kupljenom od "pored puta"

Sstrujo izvini se Marku u moje ime za (ne)poziv - nisam imao signal. Žao mi je što nisam išao s'vama do Gornjaka, ali biće dana...

Poz. Petrovčanima i da budu još bolji, pos.poz. Sokolima Viminacijuma na nadvlačenju konopca & ljudima koje upoznah a ne popamtih im imena.  ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 953 postova

Evo slika:

Streetfight by Vladamir

Image454.jpg

Mali predah iliti pis-pus pauza

Image461.jpg

Atmosfera u kampu

Image464.jpg

Slike sa izleta gde onaj koji ne komunicira nije komunicirao:

Image486.jpg

Image494.jpg

Nisam nesto mnogo slika napravio, bila je velika guzva... Moj streetfight show nije niko slikao... a bio je bolji nego Vladamirov :) :) :)

Ovo sto si slikao je bio najslabiji deo Vladamirovog "streetfighta" tek se zagrevao u dolasku  ;D sto nisi slikao onaj deo od "vrele vode" do Petrovca gde vas sve pretice + neka vozila sedeci popreko na motoru i prekrstenih nogu  :P .

P.S.

Vladamir nije imao cime da slika tvoj streetfight

P.P.S.

Vladamir ne komunicira, njegov advokat to radi za njega

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

ja sam vec negde napisao da je nama bilo super...

jel neko sluchajno bio u manastiru od vas? ne mogu da provalim od ona dva manastira koji je manastir gornjak i u da li smo u njemu bili ili onom drugom?  ???

btw. sstrujo nije boshko iz kg nego boki iz kg iliti ja lichno  ;)

link=topic=8819.msg116542#msg116542 date=1183941816]

ja sam vec negde napisao da je nama bilo super...

jel neko sluchajno bio u manastiru od vas? ne mogu da provalim od ona dva manastira koji je manastir gornjak i u da li smo u njemu bili ili onom drugom?  ???

btw. sstrujo nije boshko iz kg nego boki iz kg iliti ja lichno  ;)

Ovo je manastir Gornjak:

Image475.jpg

Izvini Boki, i na skupu sam te pomesao sa Boskom iz KGa... vise se nece ponoviti... :)

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator

sstrujo,niko nije tebe prozvao i nije Markoooo rekao nego ja u zezanju da si pobegao verovatno zbog zene a on kaze da ti je zena njegova sestra(kako sam razumeo) ;D.Za petak sam cuo za tog coveka sto se napio jer nisam bio prisutan.Cudo da hitna nije bila tu jer su,cini mi ce,do prosle godine uvek stajali(makar vozac sa vozilom) na ulazu u kamp.I da,sto se tice BJB-ovaca,sstruju sam upoznao ranije,a srle mi je pokazao Vladamira ali ga nisam upoznao.Ostale,nazalost nisam imao prilike da upoznam.A za binu,do ove godine je bina bila na kamionu tako da je ovo sada bilo daleko bolje resenje i nadam se da ce naredne godine biti jos bolje tj.vece.

• U prolazu, 43 postova

... incidente nisam video (ne daj bože probao) ...

Da se ispravim: čuo sam od prijatelja u Petrovcu za incident u kampu.

U subotuu neko dete skočilo kuadom čoveku na DragStar i uništilo rezervoar koji je btw. imao predivan airbrush!  >:( >:(>:(

Ima li ko info o ovom slučaju/incidentu?  ???

sstrujo,niko nije tebe prozvao i nije Markoooo rekao nego ja u zezanju da si pobegao verovatno zbog zene a on kaze da ti je zena njegova sestra(kako sam razumeo) ;D.Za petak sam cuo za tog coveka sto se napio jer nisam bio prisutan.Cudo da hitna nije bila tu jer su,cini mi ce,do prosle godine uvek stajali(makar vozac sa vozilom) na ulazu u kamp.I da,sto se tice BJB-ovaca,sstruju sam upoznao ranije,a srle mi je pokazao Vladamira ali ga nisam upoznao.Ostale,nazalost nisam imao prilike da upoznam.A za binu,do ove godine je bina bila na kamionu tako da je ovo sada bilo daleko bolje resenje i nadam se da ce naredne godine biti jos bolje tj.vece.

Nisam ni mislio na tebe kada sam rekao da me ljudi po forumu prozivaju zbog njega... Mislio sam na MZ ridera koji mi je u temi o novom BJB okupljanu ponudio sator da ne spavam pored motora ko u Petrovcu... Ja sam se nasalio na tu temu, ali samo nasalio... Markooo i ja se znamo 15ak godina jos smo se i orodili... Jos jedan dokaz kako pisana rec moze pogresno da se protumaci iako sam stavio smajlije...

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Suki i ja bili u subotu.

Nismo bili dovoljno dugo da bi objektivno ocenio skup, ali očigledno je (u odnosu na prošle godine) da je nabavljena profi bina, i da se prešlo na prodaju pića putem "vaučera". Obe stvari su napredak, i pokazuju želju organizatora da  Petrovac zauzme bolje mesto na našim kalendarima moto skupova.

Stvar koja mi nije sasvim odgovarala je što je "bend večeri" - Fuzzbox stirao mnooogo kasno. Ovo je prava nagrada samo onima koji ostaju da spavaju u kampu. Možda tako i treba, ali meni nije odgovaralo.  :'(

Od mene, čestitke organizatoru na volji i sposobnostima da se stvari popravljaju.

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 classic

E ljudi "brdo" motora na ono malo mesta. Nisam isao u malu voznju sa sstrujom,srletom i drustvom iz jednostavnog razloga.Otisao na voznju sam i ranije.Razlog: u neko doba ukapiram da ako mi motor ostane jos malo ovako zagradjen necu moci ni sutra da izadjem. Sacekam priliku pa posto se neki ispomerase izadjem i ja. I naravno...upaljen motor,ranac zavezan, vrucina...zapalim do Gornjaka a posle nastavim laganicu jos desetak km... napravim nekoliko slika za svoju dusu i podjem nazad. Pored kampa prolazim i vidim drustvo sa BJB nalepnicama tek krece ka Gornjaku. Nastavim i u banji Zdrelo popijem kafu. Utom prolazi defile a ja za njima, prodjem Petrovac i u voznji za "merak" vec po mraku stignem kuci.Utisci sasvim ok iako nisam bas ljubitelj tako velike guzve. Resio sam da se ubuduce na skupovima ne zadrzavam previse u kampu vec napravim malu voznju po okolini. Ma ne drzi mene mesto ...a zbog toga i vozim motor na kraju krajeva  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja