DuleMCSE 164 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam i ja da stavim neka dodatna svetla, ali nisam bio siguran kako ce da mu stoje. Gde si ih pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Projektor u glavnom faru sa dealestrema, ostala svetla sa buvljaka niškog, stoje mu ok, imaš par kombinacija gde možeš da postaviš dodatna svetla, počevši od jednog ispod fara preko parnih kombinacija obostrano na viljuškama-gde su učvršćeni gornji i donji trouglovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Aj samo molim te ako imas vremena slikaj te drzace bocnih kofera pa postavi sliku da vidim kako si ih odradio... Cisto da bih dobio neku ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam bio lenj pa se nisam puno prekršio uklapajući nosače onako kako treba da se odrade. Obzirom da uz kofere idu i ploče iskoristio sam postojeće držače bisaga na motoru i samo pričvrstio ploče za kačenje kofera. Izgleda dosta ružno trenutno ali radi posao. Nikako da odvojim malo vremena da to napravim onako kako treba. A trebalo bi da se odradi ovako, na postojećem držaču dole idu dvfe pečurke koje upadaju u žljebove na koferu, a na gornjoj strani ide deo za zabravljivanje kofera, u vidu kvadratnog dela koji je na jednoj strani malo zakošen da bi kliznula bravica kofera na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Aha super.... E pa to sam hteo da vidim... Hteo sam da vidim kako izgledaju ti drzaci bisaga, jer ja nemam nikakve: Moracu da smislim nesto sto pre... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam cistio felne, ali nisam uspeo sve da ocistim. Evo slike pre i posle: PRE POSLE Kada se uveca, to izgleda ovako: Probao sam da cistim sodom bikarbonom i sircetom, purol pastom, kiselinama... I nisam uspeo da skinem. Da li neko ima ideju cime bih ovo mogao da ocistim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Coca cola i alu folija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Šmirglanje sam prekinuo zbog odlaska na odmor. Ovih dana nastavljam. Kupio sam i one maglenke pa ću i njih da namontiram samo da nađem adekvatan način da ih pričvrstim za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da prodaje polovne prekidace? Treba mi i levi i desni.. Ovi moji se prilicno izlizali i odlomili se prekidaci za migavce pa da ih zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je ovo mnogo lepse od tih plastikanera, a kosta isto otp. Imas ljude na forumu koji ovo donose za istu cenu koja je i u Luoisu. Ako stvarno zelis da uzmes bisage, mislim da bi ovo bila ok stvar. Verovatno kvalitet nije najbolji, ali uz neko normalno odrzavanje, mislim da bi se ok pokazale. Sta vise, ja mislim da ih uzmem u nekom narednom periodu. https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-saddlebags/10024186?list=14012445 https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-saddlebags/10025564?list=14012445 https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-saddlebags/10025195?list=14012445 https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-tool-roll/10024184?list=14012473 https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-tool-roll/10024182?list=14012473 https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-tool-roll/10024190?list=14012473 https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-tool-roll/10025565?list=14012473 https://www.louis.de/en/artikel/iron-horse-tool-bag/10025196?list=14012473 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam uzeo one, kao sto neko rece, vodokotlice. Bas skoro sam video ove bisage. Nisam ni znao da su ovako povoljne. Moracu da ih nabavim dok traje ovo snizenje. Hvala na savetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Inace ove bisage su od eko koze, mada meni to ne smeta, na kraju krajeva ni mi ne vozimo harley-e. Posto momci koji donose te stvari zaradjuju tako sto uzimaju povracaj pdv-a i to im je zarada. Mislim da na stvari koje su popustu ne mogu da ostvare povracaj, pa da tim nece da ih donose. Ti probaj da im ponudis da im ti platis iznos pdv-a koji bi oni inace ostvarili, pa ako se uklapas u tu cenu, onda odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan E da... Prosli put sam ostao duzan sliku felne nakon smirglanja. Vec vise od 2 meseca pokusavam da zavrsim smirglanje i nisam uspevao i evo tek danas sam imao malo vise slobodnog vremena. Da ponovim, smirglanje radim jer je aluminijum procvetao (na oko deluje kao da su kapljice kamenca) i to je jedini nacin da se sredi. Koristim smirgle od 400 - 1200. Na prethodnoj strani su slike "pre" i "posle" ali zapravo ova je prava slika "posle". Jos dve slike: PRE POSLE Samo da dodam da je moj zenski clan bio zaduzen za poliranje purol pastom i bila je veoma uspesna sto se i vidi sa slike! Felna se cakli ko nova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 9, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice ciscenja...sve tackice koji se tesko skidaju krpom i vodom...na krpu malo isprskas spreja za ciscenje kocnica i udri..skida sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Probaću sledeći put. Za sada su felne izglancane i samo ću da ih brišem krpom za brisanje stakla na naočarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perica18 0 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje.ja se izvinjavam ako spamujem temu nov sam na forumu pa ne znam dali sam pogodio pravu temu.interesuje me kolika je vrednost Keway superlight 125cm L 25 2009god.imam ponudu za trampu pa ako neko moze da proceni vrednost od do.inace motor je u odlicnom stanju nije imao nikakvu havariju i preso je 10 ak hiljada.unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da vredi bar 800 EUR, ali bolje da cujemo jos neko misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Septembar 12, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike se slažem sa Duletom oko 800e je neka prihvatljiva cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perica18 0 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala za info.Uopste se ne razumem u motore tako da ste mi bili od velike pomoci.Ako ga uzmem bice slika na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Super. Drago mi je! Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanjaori 0 Napisano Septembar 22, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan prije par dana sam i ja postala ponosni vlasnik superlighta i imam par pitanja na koje cu 100% najprije odgovore dobiti ovdje ,od vas vec upucenih zanima me sta se dogadja sa tim "famoznim" paljenjem ....isprobala sam ove varijante koje ste nekad na pocetku objasnili medjutim moj motoric nece da se upali sa saugom u poziciji skroz gore niti radi kad je prebacim skroz dole,pali i radi samo kad je saug na sredini????? problem mi predstavlja i prebacivanje u neutral......dok je motor u mjestu u neutral hoce tek kad meni noga otpadne od pipkanja (((...ali dok vozim upada u neutral ko od sale .....da li i tu ima neka "tajna"...sta da radim auspuh......"cuveni" i meni zvoni kao i vecini...zanima me da li iko zna postoje li neki koji mu odgovaraju od bilo kojeg drugog motora...rado bi ih zamijenila ono sto bi takodje mijenjala je i sjediste, pa ako imate i tu informaciju koje mu pase proslijedite... dobro dosli su i linkovi gdje bih to mogla i potraziti....preko ebay-a zaista za njih nema skoro nista (((( da li neko zna, nase rucke od koliko su inca...da li 7/8" ili 1"...pokusavam naruciti nove gripove unaprijed vam veliko HVALA na pomoci i sorry ako sam vas upeglala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla. Rucke su od 22mm e sad kolko je to u inčima preračunaće čika google Neutral- ako ulje nije menjano skoro može biti zbog toga, meni se dešava ponekad kada je prevelika vrućina, motor usijan radom a u njemu je redje ulje da zeza, mada probaj i ovu ‚‚caku'' dok tražiš neutral popusti malo kvačilo taman toliko da lamele nalegnu ali da motor još uvek ne krene pa potraži tako-(ako sam dobro razumeo da teško ulazi u neutral u mestu). Za auspuh, otpala je u zadnjem loncu unutrašnja cev-lek je majstor koji će otvoriti auspuh od pozadi i izvući to čudo napolje, a ujedno dobiješ i auspuh koji se super čuje. Saug i paljenje- skroz gore pun saug pali samo kada je skroz hladan, ali hoce da traži i malo gasa, nakon par minuta najbolje radi na srednjem položaju dok se skroz ne zagreje kada ide položaj skroz dole tj otvoren leptir sauga. Prilikom paljenja probaj da dodaješ po malo gasa ukoliko je to slučaj moguće je da je smeša malko siromašnija tj da fali goriva i moguće je da treba da se malo prešteluje karburator tj da se doda još malo goriva u smesu (imaš previše vazduha, premalo goriva-tj siromašna je smesa). Sedište...hmmmm... vidi sa članicom Crazy hamster ona je radila neku preradu sedišta u jednosed varijantu vidjao sam njen bajk po Nišu pa pitaj nju mislim da će ti najbolje objasniti. Ebay za nase kineze nema puno opcija ali je zato aliexpres.com majka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 23, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan prije par dana sam i ja postala ponosni vlasnik superlighta i imam par pitanja na koje cu 100% najprije odgovore dobiti ovdje ,od vas vec upucenih zanima me sta se dogadja sa tim "famoznim" paljenjem ....isprobala sam ove varijante koje ste nekad na pocetku objasnili medjutim moj motoric nece da se upali sa saugom u poziciji skroz gore niti radi kad je prebacim skroz dole,pali i radi samo kad je saug na sredini????? problem mi predstavlja i prebacivanje u neutral......dok je motor u mjestu u neutral hoce tek kad meni noga otpadne od pipkanja (((...ali dok vozim upada u neutral ko od sale .....da li i tu ima neka "tajna"...sta da radim auspuh......"cuveni" i meni zvoni kao i vecini...zanima me da li iko zna postoje li neki koji mu odgovaraju od bilo kojeg drugog motora...rado bi ih zamijenila ono sto bi takodje mijenjala je i sjediste, pa ako imate i tu informaciju koje mu pase proslijedite... dobro dosli su i linkovi gdje bih to mogla i potraziti....preko ebay-a zaista za njih nema skoro nista (((( da li neko zna, nase rucke od koliko su inca...da li 7/8" ili 1"...pokusavam naruciti nove gripove unaprijed vam veliko HVALA na pomoci i sorry ako sam vas upeglala Kada sam koristio mineralno ulje, menjač je bio precizan kao švajcarski sat, ali mi se zvuk motora nije sviđao. Kada sam sipao polusintetičko ulje, motor radi fantastično, ali sam imao malo problema pri ubacivanju u neutral. Tada sam mu našao sistem, da polako otpuštam kvačilo i pre nego što lamela odvoji, ubacim u neutral. Navićićeš brzo! Što se tiče sedišta Boban Moto SedistaBoban Ilic Cvijiceva52/B 11080Zemun Tel.060 13 23 93 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Octobar 4, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, menjao sam lancanike, lanac i lagere pozadi. Tom prilikom sam zeleo da vas update-ujem sa cenama (ako ima onih koji nisu upuceni): - original komplet lanci + lancanici = 110 EUR napred je lancanik sa 15, a pozadi sa 41-nim zubom. Fabricki zadnji lancanik je sledecih dimenzija: unutrasnji precnik (gde dolazi osovina, lager, itd...) je 58mm, a raspon dijagonalno od srafa do srafa je 90mm. Lanac je sa korakom 428 sa 134 karika. Ja sam uzeo neki nemacki lancanik sa 42 zuba (povecao je broj obrtaja za oko 700 tako da sada pri 80 km/h vrti izmedju 8.000-8.500 obrtaja) i platio ga 2.200 dinara, a prednji 500 dinara. Lanac sam kupio, takodje, neki nemacki i njega platio isto 2.200. Sve sam to kupovao preko nekog coveka koga sam nasao na kp sajtu. - lageri su oznake 6303. Ja sam kupio SKF i oni kostaju 600 dinara po komadu (treba dva komada). Majstor koji mi je mnogo pomogao me kostao - dva vinjaka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E drugari do skoro sam posedovao keeway supelight 150 i sad uzeh yamasak skystar 125 pa me zanima imali slicnosti sto se tice keeway-a 125? Tj da li su isti a samo drugacije marke - agregati, ram itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...