Jump to content

Moto Zajednica

SAT - 01.maj 2011.

Recommended Posts

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

" Емисија САТ, која се емитује у недељу 1. маја, биће посвећена мотоциклистима. По први пут ће у некој емисији бити приказане практичне демонстрације најчешћих опасних ситуација до којих долази због неспоразума мотоциклиста и аутомобилиста. Мотоциклисти ће и из свог угла објаснити шта очекују од возача аутомобила и навести на шта би они требало да обрате пажњу."

Ko nije odgledao, evo i njega ga, linka ga :)

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/884052/%D0%A1%D0%90%D0%A2.html

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Лепа емисија, корисни савети, наручито возачима аутомобила...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 323 postova
  • Motocikl: ktm duke 690

Izvinjavam se ali meni je ovo totalna glupost. Ne mogu sad pojedinacno da navodim "savete" ali generalno nista pametno nisu pricali.

• Podržavam 8

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Ne znam samo shto je ovaj poslednji bajker koji je iznosio misljenje morao toliko da ispropagira tu "chuvenu" navak stazu,kao da nije mogao neshto pametnije da kazhe o potrebi adekvatne staze u Srbiji..

• Podržavam 2

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Kako Alvirovic navodi vodu na svoju vodenicu Smiley , kao novi vozaci bi trebalo da imaju prakticnu obuku na stazi,a takve staze nema osim njegovog navaka,pa da strpa pare u dzepic............ inace za bajkere ga boli penis,to se vidi i u emisiji,dok motoristi pricaju on se smeje kao nezdrav......

Da sam ja bio u emisiji moj savet dvotockasima bi bio,samo ostro i pun gas i ne slusajte Alvirovica dileju. Smiley

• Podržavam 7

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Malo pozitivniji prilog o nama od uobicajenih..

ali u pozadini svakako reklama za svoju stazu..

• Podržavam 2

Naravno, svako od nas gleda nekim svojim ocima na ovo i to je vise - manje normalno, ali mislim da je sustina ovog priloga i truda nasih kolega, da pokrenu stvar iz mrtve tacke. Do sada je bilo nemoguce da neka emisija ovog tipa (gde smo samo "uzivali" u prilozima tipa Predstavljamo, Noviteti, Vozili smo, Putovanje do Grcke...) pripremi prilog o bezbednosti upravo nas na dva tocka. Nisam jos pricao sa ovima koji su ucestvovali u ovoj emisiji (velika vecina moji dobri prijatelji i odlicni ljudi), ali cu uskoro. Voleo bi i ja da cujem sve sto je prethodilo ovakvom prilogu...sta su mogli, sta eventualno nisu mogli, itd.

Svakako ce svaki komentar ovim ljudima znaciti za neku od narednih emisija gde ce se takodje voditi glavna prica o bezbednosti motociklista i kada ce moci ispraviti eventualne greske ili popuniti propusteno.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Nisam bash sigurna koliki je uspeh ovog priloga...s obzirom da je sve vreme potencirano kako eto motoristi voze prebrzo i kako su uglavnom sami krivi za udese...Alvirovic je lepo to par puta podvukao.

Nekako je sve ostalo shto je recheno palo u vodu... Trebalo je malo vishe paznje skrenuti na greshke koje chine vozachi automobila...

I da naravno...bitno da je Alvirovic izreklamirao svoju stazu... <_<

• Podržavam 9

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

Kako su momci dosli u emisiju? Clanovi nekog kluba, sajta, partijske kolege?Bez pripreme se ne ulazi u takve emisije. Alvirovic moze svojim mahanjem rukama nekog i da povredi. Mala sala! Sto vise pojavljivanja na ekranu, moze postepeno da promeni sliku o nama, sto nam je i cilj. Valjda? Pozitivno!

• Podržavam 2

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Izvinjavam se ali meni je ovo totalna glupost. Ne mogu sad pojedinacno da navodim "savete" ali generalno nista pametno nisu pricali.

Od ovog licemera Alvirovica nishta bolje nisam ni ochekivao. Necu da navodim sve razloge zashto ga ne podnosim ali bih mu savetovao da shvati da su ljudi izmislili govor kao nachin sporazumevanja a ne mlataranje rukama.

• Podržavam 6

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ja sam se JEDVA suzdrzao kada sam se mimoilazio sa njim na sajmu automobila da mu dobacim "Alvirovicu seronjo"

Ali JEDVA <_<

• Podržavam 5

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Yamaha V-star

Nekako mlako i bezazleno, tipa: "pre i posle jela, treba ruke prati"... kao Branko Kockica i tatatatirci. Kao da se tamo negde ne vode svakodnevne borbe na zivot i smrt (mozda sam ja malo subjektivan).

• Nemanja Stojanović, 1386 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Miki bi treb'o da razmisli o karijeri u hip hopu.

Ne, ovaj, bilo bi lepo samo da su izbegli ovakve komentare...

... kad je reč o motociklistima, moramo reći, da su oni česti uzročnici saobraćajnih nezgoda na putevima, zbog, kažu, prebrze vožnje. Ljudi o tome ne vode računa, prebrzo voze jake mašine, i onda se, uz nepažnju vozača, dešava ono najgore.

... želimo prosto da skrenemo pažnju na neke osnovne greške koje prave motociklisti, i zbog čega sami stradaju.

totalno nepotrebno, neću ni da objašnjavam zašto.

• Podržavam 2

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

nekako mi nije jasan deo, gde automobilista, nailazi na oborenog motoristu; pa narator kaže; "ne pokušavati da se povređeni podigne, ne otvarati ni vizir kacige, nikako ne skidati kacigu, već zvati policiju,i hitnu? jel se to samo meni čini da uopšte nije pomenuo prvu pomoć? kako B-tipa, tako ni A-tipa? čemu onda obaveza posedovanja, sem pravljenja prometa proizvođaču, i državi harač zbog nemanja iste. jedino gde joj onda ostaje primena, to su povrede od npr. noža pri pripremi roštilja, il povreda od metalnog čepa od piva, a onaj džak, što treba da održava toplotu organizma kao npr. zaštita od iznenadnog pljuska.bar su taj slučaj mogli da navedu kao primer, kod koga je posedovnje prve pomoći nepotrebno.

• Podržavam 8

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

lepo je mogo da iskoristi priliku pa da ih oplete, ovako je reko isto to samo malo nemušto. sad mi nije žao što ne pazarih onaj galenikin tip-A, pre neki dan za manje od 2kdin.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Motorciklom ni u ludilu ne može da se uđe na stazu NAVAK, niti postoji bilo kakav program za obuku istih, a sve zbog toga da ako neko kojim slučajem omlati i povredi se, ne pukne bruka u selu kako je NAVAK nebezbedan, a sigurno ima podosta veliki red onih koji bi to priželjkivali da se dogodi...

Licemerje kakvog nema... RTS, partijska pripadnost, i AMSJ su mu svojevremeno omogućili da vodi emisiju stanje na putevima i da čita vremensku prognozu, a gle šta čovek sada napravi. Najbliže rečeno - nešto kao Mišković ali u svetu automobilizma.

Pozitivna strana je to da se barem, i uopšte, diže makar neki glas razuma vezano za motociklizam, a obzirom da su gospodin Alvirović i sinovi već ustanovljeni i neprikosnoveni autoriteti na ovim prostorima što se tiče auto-moto svega i svačega, (ne znam kako su uopšte pre njegove akademije ljudi vozili automobile i motore) verovatno bi trebalo da ima nekakvog odjeka u mozgovima vozača automobila kada se nađu pred situacijom da motociklisti "oduzmu pravo prvenstva" i slično...

• Podržavam 5

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Ovo si lepo rekao da ne ponavljam,setite se samo kurton casopisa DVA TOCKA bukvalno preveden talijanski duo rutte, pa radije cu da gledam slike iz talijanskog nego da dam pare za Alvirovicevu resavsku skolu.

• Podržavam 1

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 N

Pred svaku sezonu se ogrebe za neki nov auto "vozili smo" pa zapali na more pa usput prave reportazu...obratite paznju na opasna mesta, dobri restorani, plinske stanice bla bla.

Predlazem da posadi nekog od sinova na motor pa zapale lepo do Budve i nazad, naprave finu reportazu sa putovanja u uslikaju sva sranja i situacije koje mogu da zadese jednog bajkera kad krene od Bga do Budve i nazad.

To bi mislim bas bilo poucno :aha:

• Podržavam 6

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

ja mislim da je prilog objektivan. nemam zamerke. ja ionako kada vozim auto se plašim da ne ubijem nekog motociklistu jer preko pola njih divljaju i ne znaju šta rade. ona druga polovina zna šta radi ali divljaju i dalje :D moja prosečna brzina po gradu je 80 do 100..a ja vozim motor od 50 konja. kada se sada setim kako pretičem, ulećem, kočim, mrzi me da čekam. dobro je što me niko nije pokupio još..pre jedno 10 dana, brate zamalo da me autobus udari. i to onako, sa nekih 60 na sat, katapultirao bi me. a smatram da dobro vozim, bolje od većine. ali nije me blam da kažem da grešim i da često preterujem kad vozim..ali to je motor i jebi ga. uzmi ili ostavi. a ne samo kao neke pizdice da kukate automobilisti ovo, automobilisti ono..

a što se tiče ovog čike. ja nisam znao da je ovaj alvirović takav baja..mislio sam da je obični voditelj al dobro..ne znam da li je neki lopov ili ne ali ako hoće da reklamira samog sebe, pa što je to neobično..i coca cola se reklamira pa ko im brani..svaka čast svakome ko je uspešan, samo da je pravedno to stekao.

• Podržavam 5

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Ja bih pohvalio Saxija, Dr. Gubija, Deyana76 i ostalu ekipu. Bitno je da se prica o nama, a za Alvirovice i ostale buljolisce nemam komentar.

• Podržavam 4

Predlazem da posadi nekog od sinova na motor pa zapale lepo do Budve i nazad, naprave finu reportazu sa putovanja u uslikaju sva sranja i situacije koje mogu da zadese jednog bajkera kad krene od Bga do Budve i nazad.

To bi mislim bas bilo poucno :aha:

Originalna ideja!!! I ne samo do Budve nego da se vozikaju jedno nedelju dana po BGD-u, pa da nam kazu koliko je realan nas strah i bes, a takodje koje su prednosti voznje motora, pogotovo skutera u ovakvim gradskim , nemogucim uslovima, koji su plusevi i za same automobiliste kada ima vise dvotockasha u gradu.

Ja bih pohvalio Saxija, Dr. Gubija, Deyana76 i ostalu ekipu.

To se podrazumeva,a pogotovo naseg direktora koji je ovo i omogucio :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja