GhostMile 4614 Napisano Maj 4, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...takodje smo otkrili da neki ucesnici gaje pse,neki macke a neki zmajeve tamo gde neki drugi imaju pantljicare... A u zmaju pantljicare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Maj 5, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan neki su se prepoznali....sami :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dan sedmi 28. april Danas je u planu Siena i San Gimigninano u koji svi idemo. Problem je kao i svuda parking tako da se razdvajamo prilikom obilaska. Grad je poznat po kulama,nekada ih je bilo mnogo vise,mislim da je ostalo 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe koji je juce obisao Sienu ide na rucak kod ugostitelja iz N.Sada i njegove zenice Madjarice a mi ostali idemo da se divimo Sieni,po meni najlepsi grad koji smo obisli. Dolazimo na centralni gradski trg od koga zastaje dah. Kada se legne na ledja,na plocnik u podnozju trga gde se sliva voda u resetku od kanalizacije,vide se sve gradjevine koje okruzuju trg. Na zalost aparat ne moze da docara ono sto nase oci vide. To je nesto najlepse sto sam video na ovom putovanju. Mateja posmatra i uziva. Moje vidjene trga(aparatom)snimano dok sam lezao na trgu. Ostale lepote Siene. Unutrasnjost katedrale. I naravno nas predobri Nesa. Predjeno 280 km po prelepoj Toskani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Maj 6, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ce trg u Sieni-Piazza dell Campo-da vam ostane u lepoj uspomeni.Tu se dva puta godisnje odrzava konjska trka zvana Palio.Senezi-zitelji Siene-citavu godinu zive za te dane.Jedan je u junu,drugi u avgustu i taj je vazniji jer je onda titula pobednika na vaznosti do juna sledece godine .Ovaj dogadjaj je i izuzetna turisticka atrakcija,u tim danima se kroz grad jako tesko ide i peske,kamoli kakvim prevoznim sredstvom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dam osmi 29.april Danas je u plana Piza,nas nekoliko nije islo,ostali smo da se odmaramo i pakujemo za sutrasnji povratak. Jos jedan snimak kuce. Torta koju si Igor(Pronto) i Dragana doneli za oprostajnu veceru koju smo spremili mi sto nismo isli toga dana na voznju. Vecera i posle toga Dzoni prica milion viceva. Dan deveti, 29.april Posle dorucka i sravnivanja racuna sa gazdaricom krecemo u vise grupa i pravaca.Nesa i Vasa odlaze ranije nesto od nas jer hoce da stignu u jednom danu za Beograd. Mi ostali polako,odmaramo,nigde ne zurimo. Dosadna voznja auto putem,povremeno kisa,nista posebno. Dolazimo u Kozinu gde nas cekaju Maus i Dana.Pijemo kaficu,pocinje pljusak.Navlacimo kisna odela i pravac Medulin u Matejinu vikendicu. Dzoni i Daca moraju u Opatiju jer je Daca u polasku tamo zaboravila telefon. Stezemo pred mrak,odlazimo na veceru i vracamo se u kucu gde Mateja lozi kamin Dan deseti,30 april. Posle jutarnje kafice pozdravljam se sa drustvom sa kojim sam proveo poslednjih deset dana.Ne za dugo,1 juna stizu u Srbiju i idemo malo u Rumuniju. Krecem u 09,30. U Gorskom Kotaru hladno,kisa sitna,dosadna,rominja,prava jesenja. Vozim i rasmisljam kako nam je bilo lepo na ovom putovanju. Presli smo ukupno oko 40.000 km bez ikakvih padova,kvarova........ Skupili smo se a da se tako reci nismo ni poznavali,nije bilo svadje,povisenog tona........ Vredelo je biti sa takvim ljudima,naravno i njihovim suprugama. Negde oko Novske pocinje jaka kisa koja me prati sve do Sopota u koji stizem oko 16,30. Presao sam 3451km,potrosio mnogo,mnogo manje para nego sto sam planirao i poneo a mislio da mi treba. To bi bilo moje vidjenje Toskane i drustva koje sam upoznao i proveo sedam prelepih dana sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOOOO!!!Kao sto su svi bili ucesnici u voznji,tako su bili i u pisanju putopisa,sto mu daje bosebenu draz i ludost koju je Pera obuzdavao ozbiljnim tekstom isto kao sto je i pazio na vas vozeci na zacelju kolone. Jos jednom bravo i hvala vam na lekciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nam je pocela ova sezona 2011, upoznali smo nepoznate ljude koji su postali prijatelji, videli smo lepe predele, vratili smo se kuci zivi i zdravi, a secanje ce ostati vecno. Milanu K1200S, MileGhostu i meni su poceli tih 11 dana sa startom u Innsbrucku gde smo se sreli sa nasim clanom Ivketom. Presli smo dobar deo Alpi, dalje pored Garda jezera i Milana do Toskane. Bilo je nezaboravno ! http://www.youtube.com/watch?v=Zwh6NN3rvr0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Milane,lepo cvece na 09,21-09,24! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 10, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Milane,lepo cvece na 09,21-09,24! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Pera, Mile, Džoni - super ste to uradili . M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronta 3 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaista jako lepooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! A ona prva melodija mi ceo dan ne izlazi iz glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Maj 25, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan svim ucesnicima toscane : video je gotov,ima 2,15 giga i traje nekih 22-23 min,ako neko zna kako se to stavlja na mrezu neka kaze,u suprotnom,mi sledeci vikend predajemo stafetu braci i sestrama u bratskoj nam sloveniji pa po principu: salji dalje ! veliki pozdrav od dace i dzonija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan svim ucesnicima toscane : video je gotov,ima 2,15 giga i traje nekih 22-23 min,ako neko zna kako se to stavlja na mrezu neka kaze,u suprotnom,mi sledeci vikend predajemo stafetu braci i sestrama u bratskoj nam sloveniji pa po principu: salji dalje ! veliki pozdrav od dace i dzonija i brača i sestre iz bratske slovenije nestrpljivo čekaju na taj video.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 25, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan svim ucesnicima toscane : video je gotov,ima 2,15 giga i traje nekih 22-23 min,ako neko zna kako se to stavlja na mrezu neka kaze,u suprotnom,mi sledeci vikend predajemo stafetu braci i sestrama u bratskoj nam sloveniji pa po principu: salji dalje ! veliki pozdrav od dace i dzonija Citas li ti PM's? Evo ti jos jednom: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan svim ucesnicima toscane : video je gotov,ima 2,15 giga i traje nekih 22-23 min,ako neko zna kako se to stavlja na mrezu neka kaze,u suprotnom,mi sledeci vikend predajemo stafetu braci i sestrama u bratskoj nam sloveniji pa po principu: salji dalje ! veliki pozdrav od dace i dzonija i brača i sestre iz bratske slovenije nestrpljivo čekaju na taj video.... A vi meni donesite u junu . Pre cu vas videti nego Dzonija Kada smo vec kod toga Bojane,CD sa proslogodisnjeg puta po Albaniji mi ne otvara!Sta li je Marjan radio,ili ja nemam odgovarajuci program!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo daću vam ja da stavite na moj Web server (preko FTP-a). Link je 40Mbps full duplex. Neka mi se javi uploader na PP da mu pošaljem FTP parametre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bilo lepo, mi bi opet ! http://www.fewo-toskana.com/ferienhaeuser-fuer-gruppen/elida_177.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Jun 10, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Proradili pundravci...opet biste u Italiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da neko ce krajem avgusta ponovo za ITALIJU - SICILIJU ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da neko ce pocetkom jula za Italiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da "Toskanci"ostaju u vezi i da se nisu slucajno tamo okupili,upoznali,druzili i ostali dobri prijatelji,pokazuje slucaj od juce. Vracam se sa motoskupa iz Bratunca,sedim u jednoj kafani u Banji Vrujici,po sinocnem dogovoru sa Nesom xx. Cekam ekipu iz Beograda da stigne(idemo na "radni"rucak ekipe administratora i urednika ovog foruma)razgovaram sa Pablom telefonom,staje crveni mercedes i izlazi covek,kad ono Milan,BMW K1200R,sa foruma.Dosao iz Nemacke na odmor,kuca mu je tu u blizini,vraca se sa masaze iz banje i video motor.Prepoznao ga i tek onda ugledao mene.Sledi obostrano iznenadjenje i odusevljenje.Morao sam da odem do njegove kuce da vidim i Tanju(suprugu).Malo osvezenje uz rakijicu i razgovor i onda je i on krenuo da se vidi i upozna sa ekipom sa foruma.Nije dugo ostao,danas putuje za Nemacku. Da ne pricam o tome da mi je pre mesec dana u poseti bio Gost Mile,evo nekoliko slika kako smo se vozili do kafane. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 22, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mecapa, Pero, ME-CA-PA. Jeste slicno kafani, ali je ipak malo drugacije... LM, kad smo vec kod toskanaca i odrzavanja veza, koji dan prije tebe smo bili kod tatuatora Dzonija i Dace. I oni su nas bash ljucki natovili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...