draza 548 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze ali samo sto u zameni dajem Citroena Berlinga 1.6 16v 2001-o god . Prvi sam vlasnik ovde i licno sam ga kupio od prvog vlasnika u Nemackoj ( sto je najbitnije jer ga nije vozilo 100 njih ). Ugradjen plin ( senkventni ) pre 2000 km i ima atest . Registrovan je Februara meseca . Motor i sve ostalo je u ekstra stanju . Servis uradjen kada je uvezen ( zamenjen ceo set kvacila ( lamela , druk lager , korpa ) , ulje , filteri ....znaci se sto je trebalo ) U servisu Citroen kod Paracina izmerena kompresija i na sva 4 klipa je 15 . Znaci motor je u ekstra stanju . E sad , menjao bi ga za neki jeftiniji motor uz vasu doplatu . Prodajem ga ili menjam jer je u pitanju stambeno resenje pa morad da se dokopam bar neki evro doplate . Znaci dolazi u obzir vfr 750 ili 800 , cbr 600f , africa twin ili slicno . Najbitnije je da necu r-ove . Tako da ponudite sta imate pa ce da se dogovorimo . Izvinjavam se administratorima sto sam ovde postavio temu jer ako ga slucajno prodam za kes jer je i u drugim oglasima hteo bi da kupim motor koji znam ili koga neko sa foruma zna . Zato sam i postavio ovde oglas da bi kupio sto kvalitetniji i provereni oglas . Ako sam pogresio brisite ili premestite gde treba . tel 063 410 258 Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 1, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ti cenis tog berlinga? btw, i cbr je isto R kolko ja znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena Berlinga je podlozna dogovoru . Ovakav model kao sto ja imam je redak i zbog motora i opreme . Znaci klima abs oda bocna vrata , ceo pokretan krov ( na dugme ) i jos sitnica koje nisam vidjao na drugim modelima . U zameni sa plinom koji sam platio 500 evra bi ga racunao oko 4500 . E da cbr 600 f nije r model nego vise putni i dosta se razlikuje od cbr 600 r . Zato i gledam f modele zbog polozaja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 1, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa 600rr je model posle cbr600F4, inace ja bih preporucio Africu ili VFR. Sto se kola tice pitam samo, ja bih rado da zamenim korsu pa razmisljam sta bi i kako moglo, ali je mnogo komplikovanije nego sto izgleda.., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na f3 model i tako nesto jeftinije . Sto se tice africe imao sam ih 3 komada rd04 rd07 i rd07a . Malo su skupe u odnosu sta pruzaju i ne verujem u toj ceni da cu da nadjem nesto dobro plus da mi neko doplati . Zato bi i najradije vfr-a . Ima ih od 2500 pa na gore . Mislim da nije tesko promeniti auto za motor . Imam ponudu za zamenu stroma 650 k7 ali bas za bas . To mi ne odgovara jer mi treba novac . Imam jos dosta pomuda ali sam prvo hteo ovde da vidim mozda naletim na neki provereni motor jer danas ima svega i svacega . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos malo . Ponude prikupljene i date na razmatranje . Tako da ako neko nesto ima ili zna nekoga da mu treba dobar auto neka javi jer je HITNO !!!!!! Moze i zamena u toj ceni ( oko 4200 ) pa da ponudim nesto prijatelju koji je trenutno u potrazi za motorom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ili zamena za motor plus materijal za grejanje ( radijatori ......) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo niko cak u ovoj krizi nece ni zamenu za auto . Ajmo aktuelno jos neki dan pa posle povlacim oglas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 7 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo niko cak u ovoj krizi nece ni zamenu za auto . Ajmo aktuelno jos neki dan pa posle povlacim oglas . moze neka slika? jel te interesuje sv650s 2001? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa slike bas i ne bi ovde . A taj suzuki mi je mnogo mali motor . Probao sam jednom i nije mi odgovarao . Znam da nije vreme da se mnogo bira ali sta da radim ovde kod mene niko ne kupuje nista a sve to napaljeni klinci samo oce r-ove . Ipak hvala na ponudi pa ako na nesto naletim javljam ti i onako smo blizu . Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 7 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan pa napravicemo da bude sv650 "R" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi za cenu auta se dogovaramo . Moze i manje doplate od 500 do 1000 evra . Moze zamene i za r-ove i za vfr cbr tdm ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je pocela sezona i da svi vise vole da se voze bajkovima nego autom . Ali sigurno ima neko da hoce da trampi motor za auto . Tako da ako nekog znate javljajte . Hitno mi je za novac tako da stoji najmanje 500 evra doplate . Evo da stavim sada da moze i R-ovi , enduro , supermoto , F modeli , Touring ...... Auto racunam na 4000 i ako znatno vise vredi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je moj ljubimac prodat , sada mi odgovara zamena u ceni auta . Naravno da moze jeftinije ali skuplje nikako . Sve mogucnosti dolaze u obzir . Africa Vfr Strom ........ Cena auta - dogovor - !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ???????? Sta je ljudi nije valjda da niko nece auto . Znam da nije zima ali valjda nekog . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je tako,sad auta ima na svakom cosku koji stoje i prodaju se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja necu da ga prodam kuku meni ostado bez motora . Ocu da menjam za motor da imam cime da se vozim !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena Berlinga u zameni je 4000 . Ajmo ko sta nudi neka javi samo nemojte da su neozbiljne ponde jer sam oh dobio puno . Dajte neku postenu da obe strane budu zadovoljne . Znaci cena auta dogovor !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...