Мали Ћаћа 9973 Napisano Jun 29, 2007 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Juce samo imali slobodan trening na lokalnom trkalistu Mission.Trening je bio otvorenog tipa kako za ulicne vozaca tako i za licencirane trkace.U organizaciji West Coast Super Bike School.Ja sam proveo ceo dan na stazi stelujuci ogibljenje,popracljajuci kvacilo na GSX600R '06 i na Ducatiju 748 pekidac za paljenje nije radio.Ohlinsov zadnji amortizer dadi super,a i preselovane prednje viljuske su OK za sada(kad budem imao vise para kupicu Ohlinsove kertidje.Vreme je ludo i juce smo imalo srece jer je kisa poclea dapada kao luda tek oko 15:40h,a padala je onako pomalo ceo dan.Nadam se da nece dap ada u ponedeljak je sam kupio Pirelli slick i voleo bi da ih probam,a ako pada ima Pirelli Rainpa sa bude Evo par slika od kuce ,a bice vise za koji dan je imam trku u ponedeljak na istoj stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Go Caca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 29, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je motor kao lutka! Aj pa, suvu stazu i dobra vremena ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E a što te kecaju sa tim izduvom, te na ovoj stazi može arrow, te na ovoj ne može. Taj motor je prelep, u Ivanjici na skupu je bio jedan, isto sivi kao tvoj, oduševio sam se. Perverzija! Jeste li videli "SRB" nalepnicu na rezervoaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9973 Napisano Jun 29, 2007 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan E a što te kecaju sa tim izduvom, te na ovoj stazi može arrow, te na ovoj ne može. Taj motor je prelep, u Ivanjici na skupu je bio jedan, isto sivi kao tvoj, oduševio sam se. Perverzija! Jeste li videli "SRB" nalepnicu na rezervoaru? Jebiga takva su pravila i moramo ih postovati ako ocemo da se vozimo. "SRB" nalepnica ma jos samo ti se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 4, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bar mogu da pošaljem poruku svom idolu! Bravo Ćaća! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9973 Napisano Jul 4, 2007 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan bila trka u ponedlejak Caca vozio i SBK trku i nije se obrukao,a ima jos toga.Bice izvestaj veoma brzo Hvala na podrsci P.s. svi ste vi moji idoli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jul 6, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde macak,gdje je taj izvjetaj. Znam ja da su horde zena sad pohrlile,ali smogni snage i nadji vremena,pa napisi koje slovo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...