boki991 291 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je RS 125 a problemi su sledeci: 1. Obrtometar mi se zaglavljuje tj kada dodajem gas ne pokazuje pravilno br obrtaja nego npr zastane na 5 pa posle par sekundi digne na 7 pa opet zastane itd , i cesto nece da dize obrtaje iznad 8000 iako ja po zvuku motora cujem da je sigurrno vise. 2. Pre pola sata kad sam ga terao u garazu ja dam kontakt upale se svetla ali tabla ne gori , ja probam ponovo opet nista i tek iz 4 puta proradi.Rekoh ok istripovao se nesto , ubacim ga unutra ugasim motor na dugme i opet se ugasi tabla a svetla ostanu da gore... Zna li neko u cemu je problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne zna ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Maj 1, 2011 motoras, 2464 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj dzekove,osigurace,kontakte... Ne mora biti da je kvar,mozda samo treba da se malo ocisti nesto,da se namesti bolje kontakt,malo WD40... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Prekontrolisi mase na motoru, pogotovu od instrument table... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...