Trma 7 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, jos dok sam bio klinac i vozio tomos automatik, o tim blizancima sam cuo price i susretao ih svakodnevno na Niskim ulicama i divio se tadasnjim masinama koje su vozili, takoreci ceo grad je znao za blizance sa Trosarine... Danas kada sam i ja u punoj snazi, i kada i mene svaki dan sece u saobracaju kako ko stigne, iako vozim brze motore, posle jedne ovakve smrti, prosto ne mogu da ostanem nedorecen... Ja ih nikada nisam razlikovao, koliko shvatam zovu se Bojan i Boban, neshvatljivo mi je da Niske narodne novine, Blic, Pres, Kurir, Novosti i sve ostale novine ne nadju za shodno da ispitaju slucaj poginulog motocikliste, koji je ceo svoj zivot proveo na motoru (dakle nije balavac koji se izivljava)... U svim, jebenim, novinama pise pod nerazjasnjenim okolnostima, pa samo su mene, pakleni vozaci isekli 5-6 puta ove sezone, iako ne vozim puno po losem vremenu, iako ne divljam motorom, kako smo inace svi ozloglaseni, kao napaljene budale koje druge ugrozavaju... Bojana ili njegovog brata sam susretao vrlo cesto na Niskim ulicama, njihovu voznju nikada ne bih opisao kao divljacku i nasilnu, pa vas iz tog razloga sve molim, a verujem da ovde ima puno Nislija, orgainizujmo se u Bojanovu cast i napravimo protest sa njegovim imenom, da on bude poslednji koji je poginuo tudjom nepaznjom i nemarljivoscu na ulicama Nisa i cele Srbije!!! POCIVAJ U MIRU!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 10, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ajooooj tuge :'( :'( :'( ... Teško :'( :'( :'( ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moji ostao sam nem i bez texta tuga i žalost ...............iskreno saučešće rodbini i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam imao vecu knedlu u grlu.... Neka ti je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...