Savic019 14 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ovako,Imam apriliu Rx 50cc 1993 God..E sad ja na njoj imam cross gume i to strasno trese na asvaltu,ja ga vozim na asvaltu nevozim ga po pesku,njivama i td...E sad meni trebaju gume te dimenzije ali za asvalt kao sto ima skuter da mi nebi treslo i da ide bolje...Zadnja guma mi se izlizala i ostali kramponi sa strane i kad skrenem u ostriju krivinu motor poskakuje,zeznuto moze se lako paci sa motora,i kako mi se izlizala guma kad zakocim naglo sa 50Km na sat njemu ostaje trag preko 10 metra,nece se zaustaviti samo seva zadnji deo levo desno,nekoliko puta me presecao,malo falilo da udarim auto...Evo mere pa neka mi javi neko ako ima takve gume...Ja imam prednju gumu novu za njega pa moze i zamena... Zadnja cross guma 110/80-18 58p mt21 Pireli(to je zadnja) Prednja cross guma samo pise ovo 3.00-21 Duro Ako ima neko takve dimenzije za asvalt neka se javi...Moze kontakt i na broj 065-688-55-85 Dejan Savic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 29, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaš ovde http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/, pa vidiš šta ima za asfalt u toj dimenziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam,ali se ja nerazumem bas toliko...koliko sam ja video,izgleda da nema ...Ako neko ima neka mi javi ! Hvala druze na pomoci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 29, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ima, more, ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano April 30, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj trailwing slobodno preskoči... goru gumu nisam video. Prednja voli da bezi i po suvom, a tek po kiši... Uzmi Michelin Sirac ako ih prave u velicinama za tvoj motor... traju 100 godina, a drže odlično po suvom i po kiši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano April 30, 2011 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se u prodavnicu Motobox i rešićeš svoj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima ! Skupo mi da dam 8.000Din...nisam bas pri parama,ako ima nesto polovno jeftinije :S... Mogu li dobiti br. telefona motobox-a jevtaNS ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano April 30, 2011 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan polovne http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61935-moto-gume-prodaja-moto-guma/ Ili WWW.motobox.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...