Skols 25 Napisano April 28, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Po novom zakonu o saobraćaju, skuterom „Piaggio MP3“ možete upravljati sa „B“ kategorijom. Prednosti novog zakona o saobraćaju prvi će osetiti vozači koji nemaju „A“ kategoriju. Od sada mogu uživati u vožnji jednog od najpopularnijih gradskih skutera na zapadu – Piaggio MP3 koji ima dva točka napred, i time spada u kategoriju teških tricikala, koji se mogu voziti sa „B“ kategorijom. Izvor: Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kretenizam drzave. Ovo nije auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas dobra stvar, a ovi u Piadju su ga bas tako i pravili da rastojanje izmedju tockova bude bas taman dovoljno, i da ima integralni sistem kocenja da bi mogao da se registruje kao trotockas, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakvog kretenizma države, Pjađo je veoma promišljeno projektovao ovu verziju MP3-ja tako da po EU zakonima upada u B kategoriju (dakle, ne samo kod nas, nego u celoj EU). Odličan potez, svaka im čast. Meni samo jedna stvar smeta, po zakonu vozač ove verzije MP3 ne mora da nosi kacigu. E, to jeste kretenizam... Ovo bi trebalo hitno ispraviti posebnom uredbom. Sa MP3-ja se pada kao i sa svakog dvotočkaša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan кад сам чуо за ову фору зажалио сам што сам се уопште цимао да полажем за јебену А категорију али од ове државе се друго није ни очекивати за сад једина мана овог МП3 је цена, али ускоро ће Кинези и ово да ископирају па да му убију цену Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13674 Napisano April 28, 2011 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nece, komplikovan je i treba mnogo mnogo inzenjerskog truda i dobrih materijala da TO RADI. Inace, pisao sam i pre, neverovatno dobra sprava. Skoro da je nije moguce skliznuti ili pasti pri kocenju i sl. Mozes da ga obaras kako god hoces sto znaci da je brz E sad, kaciga, sve jedno treba zbog udesa, nije uvek nas faktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo jedna stvar smeta, po zakonu vozač ove verzije MP3 ne mora da nosi kacigu. E, to jeste kretenizam... Ovo bi trebalo hitno ispraviti posebnom uredbom. Sa MP3-ja se pada kao i sa svakog dvotočkaša. Vozio sam ga skoro godinu dana i kaciga je za vozaca kao i za suvozaca svud u svetu obavezna, zato sto nema pojas. #jedino ako su nasi u zakonu nesto izmenili a da ja neznam. Inace kod nas spada u kategoriju teskih tricikla sa svojih 17 Kw i zato moze da se vozi sa "B" kategorijom. Presao sam sa njim 5000km i mogu da kazem sledece: (+) jako udoban (+) mnogo prostora za prtljag (+) dovoljno snage za dvoje (+) solidna potrosnja (3,6 - 3,7L na 100km ako ne prelazite 80kmh) (+) jako atraktivan i upadljiv (+) povoljna registracija (+) extra lude kocnice (+) prosto trazi voznju po krivinama Naravno da sam mu vremenom nasao i nekoliko mana, ali su one dosta male i brzo se zaborave: (-) visoko teziste (-) tezak (-) skupa nabavna cena sve u svemu je odlicam (maxi) skuter ali je za svoju tezinu od 240-250kg mnogo visok. Preporucuje se visokim (1,80-1,90) osobama, ako nizi vozac sa njim isklizne ili ga mnogo obali sanse su mu male da ga zadrzi i spreci pad. Dobra stvar je sto u nasim zakonu nigde ne pise da samo modeli sa oznakom "LT" koji imaju noznu kocnicu i siri trap mogu da se voze sa "B" kategorijom. Tako da na tehnickom pregledu mozete i modele koji nemaju "noznu" i prosireni trap registrovati kao teski tricikl i voziti ga sa "B" kategorijom. Inace set za prepravku sa "noznom" i "sirim trapom" u evropi kosta preko 1000€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 2, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šteta zbog cijene, odlična stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Jul 3, 2012 Integrisan, 9409 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam probao MP3 250ccm od kolege MP3@ i mogu vam reci da je dosta slican ali opet drugaciji osecaj voznje (krivine) nego kad se vozi sqt, rucnom kocnicom sam odusevljen i ja da se pitam ugradio bi u svakog 2tockasa jer mi sigurnije deluje kad je na copavoj nozici ( licno video kako sqt pada sa copave ) e sad jedinu zamerku ako tako mogu da je nazovem dao bi u slucaju kada se naidje na rupu, treba vise prostora da se zaobidje i kada je zaobidjes molis boga da ne naidjes na sledecu ili ako prolazis rupu izmedju pr tockova zadnji tocak ce izvuci deblji kraj, za njega obilazenje iste nema to i nije neka zamerka da nase ulice nisu 'minsko polje'. Sve u svemu MP3 ostavio je pozitivan utisak na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad si pomenuo ručnu (sjajna stvar), setih se da sam prošlog leta parkirao svoj X9 na uzbrdici, izlazim napolje kad on krenuo u rikverc, pao na desnu stranu i koferom ulubio haubu na kolima parkiranim iza Tada sam našao elastičnu debelu gumicu za kosu, i počeo redovno da je stavljam na desnu ručku kočnice - kao improvizacija ručne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan sve sve....ali CIJENA sabija samo tako......a i nema provlacenja ka na 2 točka. Mislim da ispod 500 kuba nema sta da se trazi, tezak je za 300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...