dejang 1 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja joj je caka, Evile? I ja se nerviram posto ume da se aktivira sama iz cista mira... a posto mi motor stoji u zgradi nije bas prijatno :oops: Danas sam otvorio plasticni deo i izvukao kuglice iz shock senzora da vidim kako ce da se ponasa (ostao je aktivan jos jedan piezoelektricni shock senzor)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koja joj je caka' date=' Evile? I ja se nerviram posto ume da se aktivira sama iz cista mira... a posto mi motor stoji u zgradi nije bas prijatno :oops: Danas sam otvorio plasticni deo i izvukao kuglice iz shock senzora da vidim kako ce da se ponasa (ostao je aktivan jos jedan piezoelektricni shock senzor)...[/quote'] Fora je da je svaki put isto postavis i u tom nekom polozaju dobro radi (samo ga trebas naci), ona je jako teska i kada je stavis ako je nisi dobro "objesio" ona hoce poslije nekog vremena malo da sklizne pa se opet upali, tesko mi je ovako da objasnim sta hocu da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma valjda sam razumeo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Ja je ostavljam sa gornje strane diska. Provucem je kroz rupu u najgornjem redu i okrenem je na gore. Tako se senzori ne aktiviraju odmah, nego tek ako neko krene da mrda motor i Xena "spadne" na disk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ispravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 2, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh par postova iznad, izvukao sam kuglice iz shock-sensora cime sam gotovo potpuno suzbio lazne alarme. Xeni je ostao jos jedan piezoelektricni senzor koji takodje reaguje na udar ali sa vecim pragom tolerancije -- meni konkretno ovo odgovara posto mi motor stoji u zgradi a to nije jedina zastita koju imam. Probao sam takodje da ostavim kuglice, a da presecem jednu od zica koja vodi do ovog drugog senzora, medjutim to bas i nije radilo kako treba, pa sam se vratio na prvu varijantu. Inace, senzor sa kuglicama je pozicioniran ovako u odnosu na Xenu sto bi trebalo da znaci da je najmanja osetljivost kada kuglica stoji fiksirana izmedju dva kontakta, odnosno kada Xena stoji bas horizontalno ili vertikalno. Mozda nekome ovo pomogne, a ako se odlucite da se zezate sa kuglicama vodite racuna da ne izgubite manju (vrlo minijaturnu) kuglicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 15, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro ukapirao, ovaj model koji u sebi ima i alarm se teško može zaboratiti zaključan pri kretanju, jer ce se alarm uključiti u međuvremenu. Ako je tako, onda je on prilično bezbedan i u smislu zaštite od lopova i u smislu zaboravljanja da se skine pre kretanja. Molim da neko sa ovim modelom potvrdi ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan imam XENU vec par meseci doneli mi je iz LUISA Bec (80 eura zuta, 100 eura srebrna), cimimi se ista cena kao i ovde u Gevari ako cak ovde nije i jeftinija. LOSE STRANE 1. Pali se cesto (jako je osetljiva pa imas stalno lazne uzbune, posle odredjenog vremena, samo se nezno nasmejes,i pomislis, verovatno mu nedostajem pa me zove da se vozimo) tako da neproveravas dal ga neko krade ili ne 2. slabo se cuje (ako zatvorim prozor u stanu nema sanse da provalim ako se aktivira). 3. smaranje da stavljas i skidas narocito skidas jel ako to neuradis iz prve (neki zarez mi se stalno zaglavi na disk) pocne da svira i nervira. DOBRE STRANE 1. U 99% se aktivira ako zaboravis da je skines pre nego sto krenes 2. Izgleda robusno nadam se da i jeste robusna 3. Klinci ti nediraju motor (osim ako provale da se cimas pa te onda zezaju) 4. Super je kad stanes ispred prodavnice ili kafane negde gde si blizu al nevidis motorche 5. Barem ces lopove malo vise namuciti ako imas i XENU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan EH da ona torbica je super nakacis je na motor (volan) i mozes svasta da drzis: Ipod, naocare, sitnis, kurtone ..... samo ne Xenu mnogo je teska i izcepace se za cas, stavite neki kartoncic ili nesto tako na dno pa tek onda XENU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...