Jump to content

Moto Zajednica

Brutale

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 375 postova

videh ovog lepotana u indjiji na susretima...nije mi prvi pout da ga vidim ali me uvek ostavi bez daha ;D...ujedno bih voleo da procitam test o njemu...takodje me zanima misljenje nekog ko zna nesto vise ili je imao tu privilegiju da ga provoza :o...pozdrav...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

meni strasno lici na ktm super duke-a 990 ... ktm je ktm :)

,a evo i sliDZe...

990%20SuperDuke%20Black.jpg

• Drug član, 1854 postova

test ove auguste imaš u motopulsu, onaj broj gde je ducati 1098 na naslovnoj strani. kažu da je sitan motor, snaga neki 137 konjića i sve naravno pršti od ekskluzive, jedino nema radijalne prednje kočnice (ima ali samo pumpu), i po meni najlepše felne ikad! ne da su dobre nego j...bu kevu! ne sviđa mi se nešto baš izduv.

a ovaj ktm je za mene jedan od najjačih motora, mnogo mi se sviđa, imao sam priliku da probam jedan krug i tako ludo ide da sam mislio da ću spasti sa njega, zver!

• Svrati ponekad, 375 postova

pronasao test i procitao....respect mashina....sad mi se jos vise svidja...KTM je takodje prelep...ali...prate ga tvrde linije..ipak je italijanski sarm nepobediv...cista exspluziva.... ;D...jednom recju motor iz snova...

Guest Cubric
  Citiraj

pronasao test i procitao....respect mashina....sad mi se jos vise svidja...KTM je takodje prelep...ali...prate ga tvrde linije..ipak je italijanski sarm nepobediv...cista exspluziva.... ;D...jednom recju motor iz snova...

Brutale je mnogo lep motor, video sam ih par komada ovde u BG-u, crvene. Izgledaju ekstra, ali ono sto mene odusevljava kod tog motora je ZVUK, ljudi kakav zvuk ima, kao Ferrari F355. Da se najezis.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N
  Citiraj

ono sto mene odusevljava kod tog motora je ZVUK, ljudi kakav zvuk ima, kao Ferrari F355.

Pa to delimicno i jeste Ferrari... ;D

Definitivno, jedan od 3 motora koje bi zeleo da posedujem!

• Zainteresovan, 528 postova

Imao sam priliku da sretenem 4 lika na putu ZR-Ns na parkingu ispred kafane Debeli Lad (cini me da se tako zove), jedan je vozio Ducati Monster u fulu ko na onaj slici sto je djura negde postovao a ostala trojca su vozili Brutale, jedna je bila crvena i one dve dal crne ili teget plave (ne secam se), znam samo da su momci bili obuceni od glave do pete  u Alpinestar opremu (valjda i njihove kondome imaju :) ) , samo smo rezmenili informacije o radarima na putu nakone cega popalise zverke i nestadose a ja ostao sa jezikom do rezervoara ispruzenim ;)

• Svrati ponekad, 272 postova

Probao ja KTM motor ide odlično,ali ono što iznenađuje su kočnice koje rade extra,malu zamerku bi uputio na dosta visok položaj repa tj sedišta vozača motocikla,malo više podseća na supermoto nego na streetfightera inače motor je extra paket ko da ga je japanac napravio,a o kvalitetu i ceni da ne raspravljamo i samo nek je živ Rade kocka i da uvažavaju garanciju i to je to.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja