Skittles 4559 Napisano April 21, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56130-arai-kaciga/ Ova ista kaciga, samo sa malo boljim opisom. Dakle, prvo, nije u odličnom stanju. Ima ovo sa čime sam je i dobio, ali to ne menja činjenicu da je tu. evo i malo detaljnije. Drugo, nemam pojma koji je ovo model tačno, na arai sajtu nisam uspeo nigde da nađem ništa slično, niti na guglu. znam samo da je neki NR model, i nagađam da je NR-2. Kaciga je kod mene od zimus, kada sam je uzeo zato što nisam ni znao kakvu kacigu hoću, cenio sam da će tad biti jeftinije nego sad, i imao sam nešto para. Sada, kad je i počela sezona, pa je i nosim u retkim prilikama kad posudim makinu od ćaleta, pošto svoje čedo jelte još nemam. (ali bitno da se kaciga ima) Nego, prodajem je zato što sam konačno našo kacigu koja ima sve te sitnice koje sam hteo, i pet lepih zvezdica na SHARP testu, i najbitnije od svega, mogu da je priuštim. tako da, ako neko želi ovo, više nego rado ću je dati, jeftinije nego što je meni prosleđena. ja sam u centru beograda, može da se proba, gleda, miriše, opipava i šta god Nemanja 060 500 2354 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti to opisao ali velicina i bar neka cena,ispod koje je nebi dao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano April 21, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A da, mislio sam da je to već napisano u prvoj temi. Veličina je L, 59-60 cm. Spustio bi cenu... 10ak posto. I da, upravo sad sam se setio kad me zvao neko od vas da se raspita, kaciga nema postavu koja se vadi, ja sam mislio da je to jelte, automatski za arai ali nije. Ali sam je zato ja uvek nosio sa podkapom. Čistio kolko mogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 21, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Da pomognem malo o kom je modelu reč ... Arai NR (ne NR-2), po standardu BS6658:1985 , proizvodnja 04/1994, bila je kaciga godine i ocenjena ocenom A! Inače izgleda baš baš očuvano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano April 21, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala gojko isterivač, zzoza, 90e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan EEEeeeee steta mala mi hvala poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano April 23, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ništa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano April 26, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna, a ubacujem i probiker pojas pride. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano Jun 11, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je još kod mene, i još uvek na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano Jun 12, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pitao za veličinu pojasa, pa s obzirom da ne piše ništa od mera na njemu evo ovako i reko bih da je debeo (na ovom srednjem delu, koji je na leđima, jelte) oko 1cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano Jul 12, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pojas je otiš'o, a njega prvenstveno nisam ni planirao da prodam A kaciga i dalje sedi na ormanu. Pošto sada eto nemam šta da poklonim uz nju, cena može u minus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jos aktuelna kaciga i koja je cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li saznati cenu vise? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano Avgust 30, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ako nekome odgovara, 80. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano Septembar 2, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan mnogo? Neko je pitao za materijal kacige, nikad nisam razmišljao o tome, pa sam pogledao na netu. "Arai only uses “Super Glass fibre” for the shell, one of the best glassfibres for strength, 40% stronger for extension and bending resistance than normal fibreglass." ali kao i ranije, to sve sa guglom i sa ovom kacigom... pa sam se genijalno setio da zapravo pogledam na samoj kacigi, a tamo piše: "Shell and liner constructed of fiberglass reinforced polyester resin and expanded polystyrene." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano Septembar 11, 2011 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E pa nije više ni bitno, ispala mi je bila prošle nedelje, sa metar i po visine, i ne bi je baš prodavao. Ima ogrebotina, ali kada se uzme sve u obzir, kolko je stara, i onaj kamenčić i sada ovo... Ne bi ja to prodao nekome, pa posle da se mislim da li će da bude bezbedan. Može jedan lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...