darkrider900rr 0 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slicica kako je izgledao moj prosli ljubimac kad je prosao kroz moje sake, neke slike nece mozdaa izgledato lepo zato sto je motor prljav, al to nije bitno uopste!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan EVO JOS NEKIS SLICICA........ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, cilj prerade je da od fabrckog motora napravis lepsi motor a ne da jos vise upropastis njegov izgled... Svaka cast za trud ali... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Skini ovo sa sedista i nabavi neko stop svetlo,verujem da bi sa bilo kakvim izgledao bolje nego ovako bez icega,moj predlog a inace prerada u streetfighter ne znaci samo skinuti oklope i staviti streetfight masku napred i gotovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes lepo od R6 2006-2007 oko 70e i stopka ti je od istog modela 55e, lepo spakujes i imas totalno drugi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Sa mog gledista, ovo ne lici na ono na sta bi trebalo. Mozda na prvi pogled al ima tu jos mnogo posla da bi to bilo kako treba. I dodaj malo kreativnosti, ako je ti nemas onda potrazis nekog ko ima i ko ima razlikuje dobar ukus od loseg i od neukusa...inace sediste je no comment... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da taj suyuki ne može da bude ružniji. izgled da sam se prevario.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Maj 9, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Druze nemoj da se uvredis,ali ovo je ZeStoka SELJANA. MaRmun na viziru i ono sediste Mjau Mjau,znaci zivi horor. Nemam nista protiv ako je tebi to lepo i Ok,ali cim si postavio temu,zeleo si da cujes misljenja drugih o tvojoj preradi,tako da nema ljutis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja.... ali brate mili, moram ti reći da nemaš ukusa ... šteta motora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste je do 00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cutite vi sto prepravljate motore iz dosade... Ovaj motor je napravljen da se uklapa sa tigrastim suknjicama i tangicamca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Cutite vi sto prepravljate motore iz dosade... Ovaj motor je napravljen da se uklapa sa tigrastim suknjicama i tangicamca ! dok ne vidim slike, ne vjerujem ... ali mora biti DOOOOBRA tangica da bi popravila opći dojam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Treba ceniti svaciji trud,meni se iskreno ne svidja,ali volim prepravke i svaka cast za ovo sto si odradio,ja imam gsxr-a 1100 koji je isto uradjen u strit verijanti!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jun 30, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci a ne zaplakati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 1, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast matori još samo štopaljku da staviš i to je to Sedište je je za 10/10. Kome se ne sviđa može da ti pljune pod prozor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...