steph 89 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj voljeni z750 iz naslova. Kupljen na kraju sezone 2009 u 3T-Racing, uvezen iz Nemacke 2008 godine sa 4.000 na satu, do kraja 2009 je stajao u salonu i cekao srecnog vlasnika. Uvezen je na preduzece "3T Racing Bikes - Todorovic" i cuvam sve uvozne papire. Motocikl je u savrsenom stanju, na njemu je Kayaba USD viljuska, tj kompletno vesanje, kocnice, felne, osovine, cilindri, prekidaci i rucke sa zx6r (vise detalja u ovoj temi). Spavao u garazi, vozen uglavnom po otvorenom putu i jako malo po gradu. Motocikl nije havarisan, svi fabricki delovi (vesanje, kocnice, tockovi...) se nalaze u magacinu i mogu da se otkupe ili da se pogledaju. Vesanje je nastelovano perfektno, motor koci kao nenormalan, vozi se kao R, a naked je Na motociklu je uradjen servis pre 1500km: sveze motorno ulje i filter, sveze ulje u kocnicama, sveze Dunlop Qualifier II gume (presle samo tih 1500km), novi diskovi, nove plocice napred i pozadi, lanac je odlicno odrzavan, ima bar jos 10k do zamene. Registrovan je do marta 2012, ja sam prvi vlasnik u Srbiji. Od opreme ima (ukljuceno u cenu): LSL slajdere, LSL alu gripove, LSL tegice, LSL A02 zlatni korman, LSL prednje i zadnje nozice, ralicu, poklopac zadnjeg sedista (+ sediste), pancir-creva za kocnice (kupljena, nisu jos namontirana, posebne linije od cilindra do svakih klesta, napravljena po meri u Nemackoj) i Race karbonski triovalni izduv sa db-killerom u grani (radio Robert iz Ade). Ima jos opreme koja nije ukljucena u cenu, ali moze da se napravi neki dil: "MRA Racing screen" - vizir, LSL amortizer upravljaca, GPT indikator stepena prenosa, dupli H7 xenon, fabricke nozice, fabricki izduv, dodatni zadnji lancanik, tegici, korman, retrovizori itd... Motocikl sam cele zime prakovao za sebe i stvarno nisam planirao da ga prodajem, ali izletelo je nesto sto mi se mnooogo dopada i prosto ne mogu da propustim priliku. Oglas ce biti aktuelan dok se ne proda to sto planiram da uzmem. Znam da se Z-ovi u dobrom stanju 2005.god prodaju oko 4k, ali u ovaj motocikl je ulozeno oko 2k evra + je registrovan, uradjen je servis i ima relativno nove gume... (sad bih se ujeo za dupe sto ga nisam drzao u garazi da skuplja prasinu cele zime i uvaljao u originalnom stanju) Cena: 4600e (za cash, bez zamena, mogu da skinem cenu samo ako poskidam jos opreme sa motora) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZNAM MOTOR IZ GRADA A I MOMKA -DECKO JE PRAVI BOLESNIK ZA MOTOR-.....U POHVALNOM SMISLU NARAVNO........ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan ZNAM MOTOR IZ GRADA A I MOMKA -DECKO JE PRAVI BOLESNIK ZA MOTOR-.....U POHVALNOM SMISLU NARAVNO........ Hvala Mixer, to "bolesnik za motor" bi trebalo da bude naziv za neki rank na forumu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan glasao za ti si dečko budala - zato što ga prodaješ 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dali bi prodao ralicu odvojeno,moze na pp odgovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan glasao za ti si dečko budala - zato što ga prodaješ Namerno sam ostavio tri tacke u anketi da moze neko da dopise u odgovoru sta misli. Bas mi je zao da ga prodam, celo jutro razmisljam da skinem oglas, ali kada bi znao koja druga masina je u pitanju uradio bi verovatno isto sto i ja Hvala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ralicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ralicu ne brini, vec sam uputio decka na tebe poslao sam mu tvoj sajt na pm i rekao da sam kupio ralicu od tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je bombonica svaka pohvala i moj savet ti je da ne prodajes kad si ga vec sredio za svoju dusu onda se lepo navozaj sa njim .... Samo POLAKO PUN GAS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je bombonica svaka pohvala i moj savet ti je da ne prodajes kad si ga vec sredio za svoju dusu onda se lepo navozaj sa njim .... Samo POLAKO PUN GAS Hvala na lepim recima, ali u 3T Racing salonu ceka CBR929rr, prva registracija 2003.god, uvezen iz Svajcarske, 18k na satu, radi bukvalno kao da je nov! Vozio sam 929, 954 i 1000rr-ove i ovaj radi bolje od svih na koje sam seo u zivotu. Ti vozis CBR i skontaces sta pricam... Plus je 929 idealna platforma za pravi streetfighter. Ja sam zamislio da se vozikam iza oklopa do zime, a onda iscimam Janjketa za neki bolestan bikini i napravim totalno ludilo od motocikla... Kapiras sada zasto bih prodao zeca ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad se i slazem sa tobom da ga prodas CBR jos 929 pa u Street-a ijao ludilo Moj je 600 ali ce da bude strit za koj mesec 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam neki dil, moze zamena za cross, hard enduro ili supermoto uz doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Prodao se CBR, ako je kupio neko sa foruma da zna da je to bio "best buy" sezone. U svakom slucaju - odustajem od prodaje Zeca, ide lock teme.... Btw: hvala svima koji su glasali, mislim da je to super da se izmeri da li je cena na mestu a i da se postedi tema glupih komentara... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...