boki_bg 38 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Majstor mi je menjao rolnice, takodje je stavio fabricke za sym. Nakon servisa motor ubrzava za 30 posto sporije. Komentar majstora je da ce se razraditi nakon 200-300km. Da li stvarno mora tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5004 Napisano April 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6026 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbm li ga...Imao sam Sym GTS 250 i prilikom menjanja rolnica (doduše sa kaišom) odmah je vidno išao bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Majstor mi je menjao rolnice, takodje je stavio fabricke za sym. Nakon servisa motor ubrzava za 30 posto sporije. Komentar majstora je da ce se razraditi nakon 200-300km. Da li stvarno mora tako? verovatno ti je stavio malo teze rolnice nego sto treba... jer kad se zamene rolnice nema razrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa steefanom... Sigurno su teze. Izgubio si na startu ali bi trebala maksimalna brzina biti veca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 16, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Da se razradi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Krajnja brzina mi je ista samo je ubrzanje kao da vozim 70 kubika a ne 125. Sacekacu tih 300km pa opet kod majstora. Kao da mu je nesto zapuseno kad dam pun gas, nema onu ostrinu... smor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 16, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Bato jel taj majstor cackao jos nesto osim rolnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista vise dirao. Ispred mene je zamenio rolnice i filter za vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stavio isti filter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Stavio je isti filter, nije majstor dundjer. Vec godinu dana radim sve zivo kod njega mada me je ova izjava da rolnice treba da legnu i da se razrade malo uplasila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano April 16, 2011 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za rolnice se moze reci da su donekle precizan deo sklopa, a to se odnosi da trebaju biti takve gramaze da masina ima dobar kompromis ubrzanja i krajnje brzine. Logicki mozes zakljuciti da se tako nesto ne razradjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 547 Napisano April 16, 2011 festina lente, 751 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Teske rolnice, stavi fabricku gramazu. Rolnice se ne razradjuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...