Alekre 13416 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao mi je onaj deo koji ulazi u ono kuciste i ne mogu da namestim sajlu, moram rukom da vracam rucicu. Jel postoji mogucnost da nadjem/kupim samo taj plasticni deo (vodjicu) ili moram da pazarim kompletnu sajlu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pitanje ti je filmsko...."jel' imate onaj gumeni deo...onaj sto ide odozdo ispod motora" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13416 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne - ne, evo slike: Taj deo koji vodi sajlu se zalomio i ne mogu da nastelujem. Nema za sta da ga privuce. Sad ne mogu da skontam ima li kakvog resenja ili da kupim kompletnu novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Beograd, Boban Sajla, ulica Zaplanjska , Voždovac. Završiće ti garant i nije skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce skinuo od dekompresora sajlu jer sam video da je okrzana, uglavnom 350 dindzi........sve sajle se prave, nije vredno licnog maltretiranja i budzenja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nije problem sajlu napraviti nego plasticni deo koji je pukao! inace taj deo nemas posebno da kupis samo sa sajlom zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sve se to pravi bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13416 Napisano April 15, 2011 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam okrenuo skoro svaku vecu prodavnicu moto delova, niko ne drzi sajle? Pomalo mi je to cudno. U ponedeljak cu kontaktirati Boban sajle da ih pitam za misljenje, moda moze ponovo da mi izradi samo taj deo za stelovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 15, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nikoga drugog da kontaktiraš, nego pravo tamo, prave ljudi sajle bolje nego originalne Ne znam da li imaju i ove cevke, ali i ako nemaju, reći će ti šta da radiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 16, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajle, definitivno! Meni su pravili sajlu gasa i kvačila, bolje nego original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo staru sajlu gasa, odneo kod bobana, dobio novu za sat vremena i 280 kinti iliti praktično džabe Alal im vera Motor sad ide bolje no ikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Maj 16, 2011 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam okrenuo skoro svaku vecu prodavnicu moto delova, niko ne drzi sajle? Pomalo mi je to cudno. Pa kome da je prodaju za 15-20 ili vise evra kad Boban pravi za 300din. Meni Boban ceo zivot pravi sajle i odlicno to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan glas za Boban-Sajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...