strasilo 3893 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li u NS (i užoj okolici) dobar moto vulkanizer kod kojeg se može kupiti guma Metz Z8, 160 60 17 .... ili prodavaonica koja ima neki ugovor/dogovor sa vulkanizeroma jer je potrebna zamjena u što kraćem roku ... dok smo u proputovanju ... i naravno dajte neke cijene.... THX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Imas gume u Markosu, nema nekih moto vulkanizera u NS na zalost???? Pogledaj sta ima, a ako ti treba bilo kakva pomoc slobodno mi se javi na PP rado cu ti pomoci......... http://www.markos.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan jebote, nisam uopće znao da u NS ima Suzukijev sevis ... THX ... ovo moram posjetiti obavezno .. A ove gume ustvari zanimaju mog bratića ... Moover na forumu ... ali je on sramežljiv, pa ja moram pitati zanjega... valjda će se i on javiti ... ali je izrazio želju baš za Metzeler Z8 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovako frende, okrenuo sam par brojeva i nasao sam Z4 160 60 17 i 12o 70 17 obe su 230E covek ih ima ako ti to pase javi se........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da gume drzi " Motobox " - http://shop.motobox.rs/ , i da ima Continentalove. Mislim da i ostali prodavci motora i opreme takodje imaju guma, samo treba pogledati. Sto se vulkanizera tice, oni nisu skupi, al uglavnom samo montiraju gume na felne ( sam skidas tocak - bar sam ja tako navikao ). Pogledaj i ovu temu : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26307-vulkanizeri-u-novom-sadu-za-motore/page__p__469032__hl__vulkanizeri+u+novom+sadu__fromsearch__1#entry469032 Nadam se da sam pomogao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam jednom prilikom mijenjao zadnju na svom gixxeru u Rumenci kod nekog starog metuzalema od vulkanizera i starkelja je to sasvim OK napravio, a alat sam posudio kod Slađe i Ljube električara ... Ali je stvar u tome što mi sad samo u prolazu kroz NS i ne zadržavamo se dugo... pa je upitan alat, štender i ostale potrepštine... A što se posla tiče, daj mi alat i montaža/demontaža traje manje od 20 minuta .. sa balansiranjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moover 75 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SC29 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Pitah Straša na mail, a vidim da je temu tu otvorio pa bi bio red da se javim... Gume zapravo meni trebaju... Prednja Metzeler Z6 interact mi ima još dosta mesa i trajat će još par tisuća km... zadnja Z6 interact je pri kraju, a s obzirom da se spremam na put, htio bih to rješiti ili prije, ili za vrijeme puta... a Straš priča kako je u RS sve jeftino pa se ponadao da je tako i s gumama... Znači, u obzir dolazi samo zadnja Metzeler Z8 ili Z6, DOT xx10 ili xx11... i da je cijena manja od 110eur (toliko me košta ovdje s montažom... Ako se nađe nešto do ove subote, pliz javite... Hvala unaprijed! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bilo kakav alat treba i radionica, slobodno mi se javi, nema nikavog beda, sve ima kod mene:)))))))))) 066 420 523 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan moover ovde su ti cene zivotnih namirnica, usluge itd. itd. mnogo jeftinije nego u HR. ali kada su delovi u pitanju, sitacija nije bas sjajna jer nasi uvoznici imaju prevelike marze...jbg. mi iz NS idemo u Osijek po Michelin????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano April 14, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ili u sarajevo po mitas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bilo kakav alat treba i radionica, slobodno mi se javi, nema nikavog beda, sve ima kod mene:)))))))))) 066 420 523 ovo je lijepo znati ... ako zatrebam, javim se ... isto vrijedi i za tebe... ako su u HR i šta treba... 098-777-879 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ili u sarajevo po mitas. i u Sarajevu smo dva dana kasnije... tako da je sve u igri ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...