jarko 0 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima , imam suzuki gs650 g iz 1982 godine ,,nedavno sam ostao bez ulja u motoru a para nemam za ulje koje mi preporucuju na bezinskoj tj oko 10e , sad me zanima lik mi na drugoj bezinskoj kaze moze obicno ulje za 4t motore koje kosta oko 3.5eura ,,na motoru pise da ide 10W 40 ulje ,,sta da radim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Za nuzdu moze bilo koje. Ako ima oznaku 4T za moto program - sipaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može tu šta hoćeš koliko vidim može i bez ulja ja sam u gs-a što sam imao nekad davno sipao mineralno mobil 20W-50 api SG-CD, u ovog sad optima long life 20W-60 SJ-CF, doneli mi komšije sa izvora za 22km, 11e kanta 4l filter sam uzeo u prvoj radnji autodelova, fram uložak sa gumicom 750 din. Možeš i kvalitetnije ali bih pre stavio akcenat na gušće,bar 20W-50 to su stare mašine vazdušari, radilica na rolnice podmazivanje niskim pritiskom i većim protokom a i ne vozi se po zimi. Izbaciti u ler je teško šta god sipao, bitno samo da ne kliza. Prekontroliši obavezno ulje u kardanu, ide sae 90. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jarko 0 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan okej sipacu onda od 3.5e ,zanima me jos koliko ide litara u motor ? oceli 2l biti dovoljno ? , i gde da prekontrolisem ulje od kardana?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.lavauto.co.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2163&category_id=84&option=com_phpshop&Itemid=1 http://www.lavauto.co.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2164&category_id=84&option=com_phpshop&Itemid=1 Po meni je ovo dobro ulje za to godiste, ipak je 4T, za mokro kvacilo i zadovoljava taj standard... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti otprilike 2.5L Znači kupi 3 da ostane ako treba da dospeš da ne mešaš posle. Ima li to od 3,5e neki naziv? Ulje u kardan se sipa na dva mesta, napred na mašini i pozadi na glavcini točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 10-ak godina imao taj motor. Prvo bih sipao gusce ulje od 10w-40, a drugo ne bih sipao skupo jer ih te Katane vole potrositi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jarko 0 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo od 7km zove se "delta polusinteticko 10w 40" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano April 24, 2011 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam 10W-40.Sa guscim uljem se vise greje i teze saltuje.Ne trazi neko extra kvalitetno ulje ali nece nu skoditi sigurno.Mozes da koristis i ulja koja nisu 4T,ali ih motor razbije za 2500-3000km.Zadnje dve godine koristim motul 5100,10W-40.Nemoj sipati ful sintetiku,lose se ponasaju sa njom.Nije lose ni valvoline koji se prodaje u metro-u(oko 650 dinara).Za kardanski prenos moze i optima sae90.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji i najjeftinije ulje extra kvalitet isprobano..... http://www.lavauto.co.rs/index.php?option=com_phpshop&page=shop.browse&category_id=84&Itemid=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...