Ronie 2 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slavija Motocikl: Yamaha super tenere xtz750 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,kao sto nam se u zivotu desi ne ono sto bi smo mi zeleli,nego ono sto se mora desiti...u mom slucaju se desilo upravo i jedno i drugo!!! Taj izuzetak se ogleda u kupovini super tenere 750.Zeleo sam motor a desio mi se ovaj strasan retro enduro! Slucajno sam ga kupio,trazeci potpuno drugi enduro tip...a onda kada sam ga dovezao i sav opcinjen njegovom moci,shvatio da sam Paris-Dakkar zavoleo gledajuci to cudo od motora kojim upravlja Stefan Peterhansel jos kao klinac.I,desilo mi se ono sto se moralo desiti,da ja vozim super teneru i nijedan drugi! Ako ste svi vi na motorima koje ste voleli,onda razumete ovo o cemu vam pricam.A.ako niste sledite svoju strast i svoj san do jednog jedinog motora koji ste uvek zeleli! Pozdrav Rony Anzur. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano April 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao dečko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronie 2 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slavija Motocikl: Yamaha super tenere xtz750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao kralju i cestitke na ispunjenju snova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano April 10, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Krenule su mi suze... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 11, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Lepo je kad se coveku ispuni san... Svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 11, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Caaaao, Roni!!! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Krenule su mi suze... :D Znaci nisam jedini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 11, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Krenule su mi suze... :D Znaci nisam jedini... nisi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 11, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i srećni ti kilometri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 14, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pih, jos jedan tarabaš da nije negde u bg-u otvoren pogon yamahe za restauraciju tih taraba? odavno im je prosao vek trajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano April 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Laboratorije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 14, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Laboratorije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro ti nama došao, inače motor je ko lutka, što bi naši rekli - k'o čaša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...