ts-chopper 113 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Valjcic obican sundjerasti, a boja helios uljana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan PS Šta je s migavcima, u smislu 'oćeš da stavljaš LED-ove? Izgleda da cu ipak sijalice od 5w ali cu pokusati da napravim automat sa releom, koji ce blinkati bez obzira na opterecenje. Posto imam magnet a ne alternator, obican automat ne radi (tj. na malom gasu ne trepka, a na velikom trepce ekstremno brzo), onda cu izvesti elektroniku koja ce stabilisati napon, dok ce sijalice ici preko relea na sam izvor, pa ako ne budem zadovoljan mogu da eksperimentisem sa LED-ovima, jacim sijalicama ili sta mi padne na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 23, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Što se elektronskog automata migavca tiče, to je skroz pametno razmišljanje. Fibra sa foruma je pravio i postavio celu šemu i sve potrebno. Onda je sve lako, a osim toga ima i dodatne funkcije, četiri migavca i panik mod rada (3x levo, 3x desno, ko pandursko), što opet nije na odmet, a i po zakonu je. Temu nisam mogao da nađem sad, da bih dao link na nju, ali ako te zanima, imam kod sebe ceo .html i pripadajuće šeme, pa mogu da ti pošaljem. Inače nije ni skupo ni komplikovano za izradu, a maleČko je po gabaritima - staje u fiolu od Lajka filma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam gledao vec tu semu... meni na zalost ne igra ulogu, posto kao sto rekoh, imam magnet koji nema stabilnu struju. Razmisljao sam da odsecem napon na 6-5v i to da mi bude napajanje za elektroniku, a napajanje za sijalice da ide sa namotaja bez stabilisanja, pa kolki gas toliko jako trepce (ali uvek u kontiniranim intervalima). Ne bih komlikovao sa sva cetiri ili nesto trece... znaci samo neophodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 24, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 24, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da se mešam u umetničku viziju, ali nekako mi taj prednji blatobran mnogo dugačak napred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 24, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nije usrafljen, inace ide malo vise uz tocak i ka nazad, ali vrlo malo... A hteo sam da bude dubok i dugacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 24, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, ajde..šrafljenje !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 24, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Inace kada se stave bocne dekle, zazdnji branik i far, tek onda sve postane jedna celina...skladno u ugladjeno, a opet divlje i neotesano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 24, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan LUTKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 24, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Korman ostaje isti ili menjaš? Može i ovako mada mislim da leže i niži a širi, osnova je pogodna za razne varijacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 25, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Inace kada se stave bocne dekle, zazdnji branik i far, tek onda sve postane jedna celina...skladno u ugladjeno, a opet divlje i neotesano. Kada se usrafi i zadnji mislim da ce biti to jedna lepa celina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što se struje tiče ima tu rešenja,bar tako kaže jedan moj priljatelj.Preko nekih dioda icincilatora namesti se da ti magnetno puni akumulator i dobiješ stabilnu struju.To je meni predložio pošto i ja imam magnetno paljenje, ali ja neću da se petljam sa tim nego skupljam delove za orginalno paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam vozio televizor jedan me komsija terao da to uradimo,punjenje malog akumulatora preko dioda sa magnetnog paljenja,ali nikada nismo to realizovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao sam ja i akumulator, ali mi bile slabe diode na grecovom ispravlljacu pa se ceo grec istopio. Takodje bi trebo regler, da ne prepunjuje, ali s'obzirom da se i danju vozi sa svetlima mislim da je struja punjenja i praznjenja prilicno ista, pa nije ni neophodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sistem punjenja akumulatora na skuterima je dosta pouzdana, i tamo je magnetno paljenje.Imaš dovoljno struje za sve potrošače i anaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ostale su jos samo sitnice koje oduzimaju puno vremena: sajle, el.instalacija, satovi migavci, svetla... karburator i auspuh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu opasno izgleda,svidza mi se.Jos samo par dana posla i voznja.Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 27, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, sve se estetski uklopilo u vezi blatobrana, kao što si i rekao. Ovo baš legi kako treba. LUTKA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Korman ostaje isti ili menjaš? Može i ovako mada mislim da leže i niži a širi, osnova je pogodna za razne varijacije... to mu i ja pricam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Korman ostaje isti ili menjaš? Može i ovako mada mislim da leže i niži a širi, osnova je pogodna za razne varijacije... to mu i ja pricam... Ostaje isti, samo u polozaju kao na poslednjoj fotografiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nego sada razmisljam da li da stavljam naslon ili ne... (a potreban mi je iz prakticnih razloga jer na njega vezujem satore, vrece, rance i sve ostalo kada krenem na dalji put). Pitanje je da li bi mi narusio koncepciju... mada u PS-u ne izgleda lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto... prvobitna ideja je bila da motor ima crne retro linije, pa se jos malo dvoumim oko toga.. da ne bude preterano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nešto ne normalno dobro.Moje mišljenje je (što ne treba nikom ništa da znači) da sa naslonom i crnim linijama mnogo bolje izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 27, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo...! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...