jasminko VIR 1418 Napisano April 9, 2011 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i sam naslov kaze, kupujem centralni stender za VFR 800, pa ako neko ima viska neka ponudi, ili ako zna, neka kaze gde ima da se kupi. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 9, 2011 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio si se ? Cudno mi da nema centralni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano April 9, 2011 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde sam se ponovio, to je onaj stari VFR iz 98, takav sam vozio pre 6 ili 7 godina. Sad samo malo obnavljamo gradivo . Dobio sam ga u zameni i nekako mi se svideo i rekoh sam sebi, sta fali, bolji motor za manje para tesko da ima, pa cu verovatno ovu sezoni sa njim da izguram ! Jbga takav je bio, skinut stender pitaj boga kad...stavicemo drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...