Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSXR 600 2001

Recommended Posts

• Hronicar Svakodnevnice, 97 postova
  • Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D

Ja ga trenutno vozim dakle kilometraza ide koliko ide gore.

Uvoz iz Slovenije.

Svi papiri. Sve regularno.

Registrovana pre mesec dana.

Ulje menjano+filter.

Prednja kocnica na 30% zadnja na 50%.

Gume: prednja nova, zadnja 50%.

Lanac lancanici presli 1500km.

Auspuh GPR - veoma lep zvuk.

Ovako sto se tice motora vlasnik u Sloveniji je imao pad. Kad kazem pad mislim na proklizavanje. Pri nekoj mizernoj brzini je skliznuo prednjim sto se moze videti na plastikama. Dakle desna strana je ozuljana bez pucanja plastike. Maska ima jednu pukotinu i to sam zavario. Ja ga vozim intenzivno vec mesec dana nikakvih zamerki nemam sem tih estetskih. Dakle motor je cista fabrika sa problemom s plastikama i po mom istrazivanju 100-120e plafon za nalepnice i farbu.

Razlog prodaje: Svake godine od juna do septembra-oktobra sam u nemackoj. kad sam dosao prosle godine odlucio da konacno moram da uzmem motor. preko zime pazario (namucio se posteno) i sad ga stavljam u promet, jer, em ce stajati celo leto, a i ne bih na prvi duzi put da zapalim pravo do severnog mora i to na R-u. to ne znaci da se zurim, ako nista videcu neku zamenu sledece godine za nesto mozda vece pa cak i u supermoto da odem. najradije bih zeleo da sa paramo odem u svabiju jer bih tamo ibao jako dobar dil za cbr600rr. jedino sto bi me ovde kao zamena interesovalo je skuter do 50ccm za caleta, znaci nista preko jer cale nema A, a mozda cak i neki auto. Ja ga cenim 3400 evra, naravno ne fiksno, neki dogovor mora pasti. Da napomenem potrosni materijal koji treba da se menja kad mu vreme dodje naravno da cu menjati. nije kao da necu da ulazem u njega pa ga prodajem.

jos nesto. na slikama se ne vidi bas najbolje koliko su plastike ozuljane sto govori o tome da motor nije urnisan. na slici gde sam ja na motoru je plastika zavarena. ako nekoga nesto jos interesuje ili ako zeli vece slike iz drugih uglova i pri nekom drugom svetlu neka kaze.

JA SAM PRVI VLASNIK ovog motora i kako mu je PRVA REGIOSTRACIJA bila 8.-9. marta 2011 ostaje dakle do nekog 8-9 maja da se saceka taj prelazni period od 60 dana. ovo pisem ne iz straha da je nelegalan nego sam totalno zaboravio da napomenem, a veoma je bitna cinjenica. kako god se okrene motor je legalan bez problema sve papire imam a u supu sam sve zavrsio za 5 min koliko mi je papirologija bila sredjena. :)

sve provere i sta god se hoce moze da se uradi

0642898998 Dule

post-397-0-57647600-1302281994_thumb.jpg

post-397-0-82621100-1302282039_thumb.jpg

post-397-0-09390300-1302282078_thumb.jpg

post-397-0-11329300-1302282096_thumb.jpg

post-397-0-84034400-1302282105_thumb.jpg

post-397-0-48952400-1302288469_thumb.jpg

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pa generalno naslusao sam se i nagledao raznoraznih sranja prilikom kupovine, a nisam neki preprodavac, trgovac, mutljivac i samo sam oglas dao ovde mozda postavim jos na polovnim motorima ali otom potom. prvo na forum jer sam ovde odavno pa ako neko trazi nesto legalno i dobro da se ne muci po oglasima i zbog toga i tako opsirno objasnjenje

• Podržavam 1

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Nikada nisam video ovako detaljan razlog prodaje :Mina:

Posteno u svakom slucaju, a ne ljudi pricaju bajke a kada dodjes da vidis????? :lud: :lud: >:( >:(

• Podržavam 1

25500km

cena koju ja zelim za motor u ovakvom stanju kakvom je je 3150 i stvarno mislim da je korektna i da ispod toga ne bih nikako isao i to je generalno da ja budem u minusu s obzirom da je skoro registrovan, ali to je vec moja neka stvar jer sam hteo po svaku cenu da se vozam makar dva-tri meseca. cena od 3400e je tako postavljena da je podlozna cenjkanu, odnosno korigovanju cene.

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki Savage 650

kakav si ti kralj! :care: znaci svaka ti cast za ovo slikanje i predstavljanje oglasa. ne volim R-ove ama ich, ali jedan od boljih oglasa koje sam skorije video... zelim ti da nadjes pravog kupca sto pre - svaka cast!

hvala na pohvalama stvarno se trudim da budem potpuno korektan.

po plastici se vidi da pad nije bio preozbiljan. logicno je da ce na najslabijoj tacki nesto puci, a to moze da se desi i da padne sa stendera posto se najveci pritisak vrsi kada gura stranica na prevoj maske. na ovim slikama gde se vidi ceo motor se ogrebotine ni ne vide bas nesto, a kad sam detaljno slikao normalno da se vidi, cak i preterano. najlepse bi bilo da se pogleda uzivo i kakvom je stanju motor.

• Podržavam 1

• Drug član, 1071 postova
  • Motocikl: Lep

Ti si stavio king size slike, siguran sam da se to uzivo i ne vidi toliko kao ovde kada se gledaju slike :). Lep motor, ja sam takav imao u planu da uzimam, ali sam zbog drugih stvari stavio motor u neki drugi plan do daljnjeg u suprotnom bih rado dosao da pogledam.

Srecno sa prodajom! :takoje:

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800

Pošteno nema šta....želim ti da ga što pre prodaš...oštećenja nisu velika, estetske prirode, e sad, kako smo svi mi malo ludi za estetikom, sve to može da se sredi za male pare...SRETNO!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja