aca-pn 6433 Napisano April 14, 2011 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aco, ako možeš napravi track-log . Track logove imam od ranije i to mnogo duzih tura preko skoro celog Kucaja, ovog puta cemo okrnjiti samo manji deo zbog nedostatka vremena. Ako ti trebaju, poslacu ti ih. Crvena uzbuno polazak iz Zajecara je u podne. Tutu rutu ce odaberemo pri polasku al necemo celim putem off sigurno tako da nema brines Ako sam dobro razumeo "severnjaci" stizu oko 12h. Ako vi krenete oko 12, bicete na Grzi oko 1:30, 2:00. Jel bi ste i vi na off da vas cekamo ili da mi krenemo ranije, pa vi nas cekate da se vratimo ? Sto kasnije krenemo u planinu, manje cete obici i videti. Sta kazu severnjaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aco mi stizemo za jedno 45 min ako se ne budemo nigde zaustavljali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano April 14, 2011 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nego si napisao da rutu birate po polasku, znaci ocigledno necete magistralom, zato sam racunao nesto vise vremena, jer ja ne znam ni za jednu alternativnu rutu kojom se moze stici za 45 min. I nisi mi odgovorio ide li neko od vas na off da vas cekamo ili da idemo ako ne idete na off ? Zaboravio sam ranije da napisem, kod doma nema signala za mob, jedino radi njihov mobilni koji ima spoljnu antenu. Broj tog telefona je: 064/1645295. Ako nesto treba da mi/nam javite, zovite na taj broj i trazite Acu, tj mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hammeru javi mi se al na vreme za tablicu da vidim jer mogu nesto da ubrzam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan znaci imamo ovaj poredak 1.Zextreme 2. Popsy 3. Vlajko 4. SHUM@rz 5. hammer - dolazi imao registraciju ili ne, al bez spavanja i rucka 6. bopk 7. aćimo 8. nica (ali samo uz pivo i pragnje) jedini Zajecarac koji ce da prespava i ocekuje pecenje 9. Zajecarska mesovita enduro grupacija od 5,6 motorista neaktivnih na forumu koji ne noce niti rucaju u Grzi. jbg..prvo cu u subotu ujutru da odem do radnje da vidim sta se desava pa onda da pogledam u nebo...naravno kofer je spakovan ali ako vreme da onda je ulazim u onu grupu ZAJECARSKU za sada NE IDEM ali niko nezna sta donosi dan a sta noc... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 14, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mi krecemo u 8:00h sa Avie kod plavog mosta... Tamo smo pre 12h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Krecete sa Avie, kuda vam je ruta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 14, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prema Smederevu i Pozarevcu, ako tempo bude dobar kao i uslovi voznje nastavljamo dalje prema Jagodini, Cupriji, Paracinu magistralnim putem... ako budemo spori i drum bude opterecen poljoprivrednim masinama ukljucicemo se negde na autoput! Cilj je da do 12h budemo dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ih kako bi ja isao....ustvari bio tamo sa Vama,Grza mi je kao drugi dom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oho ima jos interesenata, krecemo najverovatnije u podne, sat vremena gore dole, jos nije pao finalan dogovor, znacemo sutra. Rille nemo' se pravis suntav nego ima da ides ti si nam jedini KLE kog imamo Ma brate ne pravim se šuntav nego sam ošunntaveo na poslu, radim u subotu do 14-15h tako da mi jedino preostaje da Vas obiđem poslepodne. Ako okasnim u subotu onda bih svratio u nedelju da pozdravim skup, videćemo, potrudiću se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je podnaslov Super Tenere i ostali, pretpostavljam da sam ja ostali, jer sam jedini čamuganac u krdu. Večeras uz pomoć drugara Zextreme-a, Popsy-ja, dobih na korišćenje kacigu od poštenog Chomski-og za Grzu. Nemam više izgovora, tako da idem na Grzu taman je gurao pored sebe, mislim afriku. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro brate.. branices sam cast africkog kontinenta S' ocem na jutrenje gurajuci afriku p.s. kise nece biti.. samo jutarnji mraz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano April 14, 2011 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za mraz smo spremili drva i kraljicu peci u svakoj sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nego si napisao da rutu birate po polasku, znaci ocigledno necete magistralom, zato sam racunao nesto vise vremena, jer ja ne znam ni za jednu alternativnu rutu kojom se moze stici za 45 min. I nisi mi odgovorio ide li neko od vas na off da vas cekamo ili da idemo ako ne idete na off ? Zaboravio sam ranije da napisem, kod doma nema signala za mob, jedino radi njihov mobilni koji ima spoljnu antenu. Broj tog telefona je: 064/1645295. Ako nesto treba da mi/nam javite, zovite na taj broj i trazite Acu, tj mene Ici cemo magistralom da bi ubrzali stvar, mozda podjemo i malo ranije. A sto se offa tice nemam pojma, znas kako ako ne stignemo na vreme nemojte da nas cekate, ja bih licno isao na off al ne znam za ostale. Upisao sam ovaj broj koji si ostavio pa cu te pozvati ako bude promena. Rille ne sekiraj se, nisam mislio ozbiljno, ko moze moze, jbg sad i ja umalo da zaglavim na poslu. deki javljam ti se sutra oko 1h da ti kazem sta bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momci vodite racuna od Paracina prema Grzi ima mnogo radova na putu, a i dosta onog vijugavog izgrebanog asfalta. Bas kod skretanja za Grzu je jedna traka zatvorena i postavljen je semafor za naizmenicno propustanje, extra oprez, mene i Big Muzzija tu hteo da omanda jedan cikica sa kombijem koji se nije obazirao na crveno svetlo pre 10tak dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fala batice.. navikli smo ovde na svakojake manijake i vozimo kao da ce da nas ubiju.. tako da svaki izlazak iz grada.. predstavlja olaksanje.. a tu je i ada cunak.. budi zadremale i usporene Prognoza obecavajuca.. javile mi gliste Paracin Sub 16.04.11. 01 h vedro 0 °C 1 m/s zapadni 97 % Sub 16.04.11. 07 h sunčano 7 °C 1 m/s severozapadni 78 % Sub 16.04.11. 13 h malo oblačno 15 °C 1 m/s severoistočni 46 % Sub 16.04.11. 19 h malo oblačno 6 °C 2 m/s severni 87 % Ned 17.04.11. 01 h vedro 2 °C 1 m/s severoistočni 98 % Ned 17.04.11. 07 h promenljivo oblačno 6 °C 2 m/s istočni 84 % Ned 17.04.11. 13 h malo oblačno 15 °C 5 m/s istočni 45 % Ned 17.04.11. 19 h vedro 7 °C 3 m/s istočni 71 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1440 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1957 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne dolazim. Vozio sam se u sredu po onoj kisurini Pk-Ni-Pk i sad sam preladjen zestoko. To je kad ne nosite cizme i ne gledate vremensku prognozu Bas sam jedva cekao ovu subotu, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E, Vlajko, zajebi ove sličice sunca i lepih večeri. Rekoše i za danas da neće biti kiše, pa vidi kako je vreme. Nego prognoza je sledeća: Vetar umerenim intezitetom oko 110-120kmh Vlažan kolovoz, posebno opasno ako se vozite iza mene, curka ulje Blatnjavi svi nekategorisani putevi i debeli glib van njih. Opet kiša da se speremo od blata. Relativno prijatno veče uz vatru, ali ne dalje od nje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne dolazim. Vozio sam se u sredu po onoj kisurini Pk-Ni-Pk i sad sam preladjen zestoko. To je kad ne nosite cizme i ne gledate vremensku prognozu Bas sam jedva cekao ovu subotu, jbg. E znao sam da i ti nećeš doći, samo sam čekao. Te gume problem, pa ovo, pa ono, pa sada boles, nije nego. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izgovora kolko oces.. a nacin samo jedan lepo rece Aco doci ce nas 5-6.. Aco izvini.. tako ti je kad se sa strinama dogovaras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 15, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgovora kolko oces.. a nacin samo jedan lepo rece Aco doci ce nas 5-6.. Aco izvini.. tako ti je kad se sa strinama dogovaras Pa, kao što rekoh, ako vidimo sutra kad se probudimo da će da bude po ovoj prognozi koju si stavio, mi ćemo laganini do tamo, pa ćemo da vas dočekamo kad se vratite iz ofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ujutro kad ustanes oko podne lizni prst i proveri pravac i jacinu duvanja.. pa ako je na dole, kreci kise naravno nece biti.. to smo se dogovorili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Povampirili se Afrikanci, posle početnog straha u najavi su nam Hitman & Rusic :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 15, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stizem i ja ujutru preko Rtnja taman za prvu kaficu , za oranje videcemo moze li crf 450 da povuce a moze li i da potegne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 15, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Aco, jel ima mesta za nas dvoje, troje? Svratili bismo na kratko da vidimo shta se radi pa peglamo dalje. P.S. Ako hoce josh neko iz KG da ide, 0644794800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...