Bruce Lee 43 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zadnje lonce sa Yamahe XT660 R 2006. god. Koliko ja znam bili su na motoru oko 3 godine i presli nekih 10-15 hiljada dok nisu zamenjeni Race Ada izduvima. Stoje u sobi i skupljaju prasinu pa ako nekome trebaju... Nigde nisu ogrebani niti osteceni. Cena... neka bude 120e pa cemo se vec dogovoriti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Auspusi nisu produvali, mogu da se montiraju bez problema, a takodje su idealni za prepravku u otvorene bez mnogo muke. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali popust na 110e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan A ako stavim nalepnicu Yoshimura jel ce lakse da se prodaju? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 29, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Koja im je dužina i promer otvora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Promer je 40mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 30, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 'Beš ga, 20 santimetara duži od mojih auspuha. Gre'ota da ih kvarim. U svakom slučaju, hvala na odgovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 100e i pivo za zainteresovane. I da dodam telefon: 064/954-87-04 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nikom da produva izduv na XT-u? 'Bem ti Yamahu kad ih pravi takve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan produvali meni al ih zamenio za leovince 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan prodaj meni nalepnicu,ozbiljno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Shoe cestitam na odlicnom izboru. Kako se ponasa motor, jel osecas razliku u snazi? Ne bih da razdvajam nelepnicu, nekako idu u kompletu. Salim se, ali nabavicu i nalepnicu ako treba, samo da ih sklonim iz kuce, uskoro ce kotlina, a ja nemam TKC gume! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neke gume cepare tipa TKC ili slicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...